< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Kasım 2019; 8:44:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Kasım 2019; 8:44:43 > |
daha dün 5899tlye satılan hp pavilionu 6798tl yapmışlar. klasik vatan yine bindirimden indirim yapıcaklar sözde....
https://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-dk0005nt-core-i5-9300h-2-4ghz-8gb-1tb-128ssd-15-6-gtx1650-4gb-w10.html |
Bizim forumun en kötü özelliği para dışında gözü bir şey görmemesi, indirim olunca bütün tükürdüklerini yalaması.
Bizde bu mantalite olduktan sonra firmaların bizi aptal yerine koymasını asla cezalandıramayız. Bütün bu eleştiriler hiç ama hiç bir şey ifade etmiyor. Çünkü protesto etmiyoruz gidip yine adamlara para kazandırıyoruz. Adam diyor ki 4 saat ödeme yapmak ile uğraştım yine beceremedim. Olaya bakar mısınız? Para vermek için 4 saat uğraştırıyorlar ve sonunda saat 6 olmadan % 5 indirimi kaldırıyorlar. 4 saat uğraştığımız sürece adamlar kendilerine çeki düzen vermeyi düşünmeyecekler bile. Ne yapsak yine bizden almaya uğraşıyorlar diyecekler. Bu rahatlığı biz onlara veriyoruz. Yaptıkları indirim %60 filan olur da 4 saat uğraşırız, anlarım. Tırı vırı indirimler için kendimizi yırtıyoruz yaa! 4 saat ödeme kısmına gelmeden önce 1 saatten fazla siteye giremedik abi. Eminim herkesin en az 6-7 saati gitti dün. Ama yine de kazançlı çıkan, zenginliğine zenginlik katan onlar oldu. Beni de delirttiler dün gece. Tavrımı koyuyorum, vatandan alışveriş yapmayacağım bu dönemde. Ben elimden geleni yaptım, saatlerce uğraştım. Paramı alın diye yalvardım. Almak istemiyorlarsa kendileri bilir. Yiyecek, içecek değil bu sonuçta. Bilgisayarsız da yaşanır. Alacaksam da en azından verdiği sözden dönmeyen, işini düzgün yapan bir firmaya para kazandırırım. |
Lütfen ürün sorusu sormayınız ve tavsiye istemeyiniz. Konu Fırsat konusu, fırsat olduğunu düşündüğünüz ürün linklerini paylaşınız. İyi forumlar, |
Gerek yok bence hocam değmez.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Kasım 2019; 0:4:15 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Kasım 2019; 0:21:45 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Kasım 2019; 0:37:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Kasım 2019; 0:45:58 > |