Şimdi Ara

Vatan bilgisayar kargo süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugun bu ürünü vatan bilgisayardan aldımhttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-2gb-w8-notebook.html?srt=PU#genel-bakis a Şimdi stokta Ankara batıkent diyor bende batıkentde oturuyorum, ürün internete özel oldugu için bölye almak zorunda kaldım. Kaç gün sürer bu ürün yani batıkent şubesinden mi gönderirler bana

• Benim bildiğim internetten alına ürünler topkapı/İstanbul 'dan çıkar direk adresnize gelir. Siprarişten 1-2 iş günü içerisinde kargoya verilir.
  • Yarın elinize ulaşır muhtemelen.
  • ben haftasonu aldım salı elime geçti ups ile geldi bana
  • Teşekkürler Topkapı olayını dumuştum da öyle mi olur şüphedeyim. Sonuçta stok ankarada var. Umarım yarın ulaşır dostum Bana çarşamba gününe kadar lazım umarım gelir çarşambaya kadar
  • Mozzarella kullanıcısına yanıt
    Salı günü olursa çok iyi olur :) birde alır almaz ürünü kontrol etmeye izin veriyor mu ups bir kere adamla kavga edecektim de :)
  • memet7991 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yarın kargoya verilir salı sende olur , bi aksaklık olursa yoğunluk falan çarşamba kesin sende olur. Ben bu yakınlarda Çarşamba akşamı sipariş vermiştim cuma elimdeydi.Ama dediğim gibi Topkapıdan gelme ihtimali yüksek çünki İnternet /Topkapı şubesi diye geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap için teşekkürler dostum .. Konu kilitlenebilr
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet7991

Salı günü olursa çok iyi olur :) birde alır almaz ürünü kontrol etmeye izin veriyor mu ups bir kere adamla kavga edecektim de :)

bende pc almıştım kapıda kutuyu açtık bir sorun çıkmadı
  • Mozzarella kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum açmak lazım alırken sonra sıkıntı olmasın :)
  • Stokta varsa yarın kargoya verilir sonrası kargo şirketine bağlı.

Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 3 Ağustos 2014; 23:30:41 >
  • Reahax kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) stok olarak bir çok mağaza gösteriyor, Dedigim gibi çarşam günü gelsin razıyım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.