Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar, Karadeniz Bölgesi’ndeki atılımlarına Samsun ile devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsun Vatan Bilgisayar Hiperstore''u ziyaretçilerini çok özel indirimlerle karşılayacak

    Vatan Bilgisayar, Karadeniz Bölgesi''ndeki atılımlarına Samsun ile devam ediyor

     

    Türkiye''de teknoloji perakendeciliğinin öncüsü olan Vatan Bilgisayar, Karadeniz Bölgesi''ndeki yatırımlarını hızlandırdı!  Bölgedeki ikinci mağazasını Samsun''da açmayı planlayan Vatan Bilgisayar, böylece bünyesindeki toplam mağaza sayısını da 22''ye çıkarmış olacak. Samsunlu teknoloji tutkunlarını en yeni ve en iyi binlerce teknoloji ürünüyle buluşturacak olan Samsun Vatan Bilgisayar Hiperstore''u, 16 Nisan 2010 tarihinde kapılarını açıyor olacak.

     

    Teknoloji perakendeciliğinin Türkiye''deki öncüsü Vatan Bilgisayar, Karadeniz Bölgesi''ndeki atılımlarına devam ediyor. Vatan Bilgisayar, 02 Nisan 2010 tarihinde Trabzon''da açılan ilk konsept mağazasının ardından, şimdi de Karadeniz Bölgesi''ndeki ilk hiperstore''unu 16 Nisan 2010 tarihinde Samsun''da açmaya hazırlanıyor. Samsun Vatan Bilgisayar Hiperstore''u, şehir merkezine 4 km mesafedeki KutluKent''te, 2.000 m²''lik bir kullanım alanında hizmet verecek. Mağaza içinde ziyaretçilerin daha keyifli zaman geçirmesi için hazırlanan 150 m²''lik bir kafeye de sahip olan Samsun Vatan Bilgisayar Hiperstore''u, ziyaretçilerini 80 araçlık oldukça büyük bir otoparkla karşılıyor olacak. Samsun Vatan Bilgisayar Hiperstore''u, yüzlerce markaya ait küçük ev aletlerinden televizyona, bilgisayardan müzik aletlerine kadar binlerce ürün yelpazesini Samsunlu teknoloji tutkunlarıyla buluşturacak. Hiperstore''un açılış haftası boyunca ziyaretçiler World''e özel 5 taksitte tüm ürünlerde %20 indirim imkanından da yararlanıyor olacaklar. Vatan Bilgisayar''ın Karadeniz Bölgesi''ndeki ikinci mağazası olma özelliğine sahip olan Samsun hiperstore''uyla Vatan Bilgisayar''ın toplam hiperstore alanı da 68.000 m²''ye ulaşmış olacak.

     

    Uzman teknoloji personelinden en iyi hizmet

    Vatan Bilgisayar Hiperstore''larında görev yapan ve teknoloji konusunda özel eğitim alarak uzmanlaşmış satış danışmanları, teknoloji tutkunlarının ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek onları en uygun ürüne yönlendiriyor. Böylece doğru teknolojiyi seçmek ve bütçeye en uygun alışverişi yapabilmek mümkün oluyor. Vatan Bilgisayar müşterileri düzenlenen kampanyalarla monitör, cep telefonu, dijital fotoğraf makinesi ve benzeri birçok ürüne çok özel fiyatlarla sahip olabiliyor.

     

    Karadenizli bir aile olduklarına dikkat çeken Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, bu bölgenin onlar için özel bir önem taşıdığını belirterek şunları söyledi: ''Vatan Bilgisayar olarak Karadeniz Bölgesi''ndeki yatırımlarımızla köklerimize geri dönmüş olduk. Bizim için ayrı bir önem taşıyan bölgedeki ikinci mağazamızı Samsun''da açıyoruz. Toplam hiperstore alanımızı 68.000 m²''ye çıkaracak olan bu yeni mağazamızda ziyaretçiler en yeni ve en iyi ürünlere, en uygun fiyatlarla sahip olacaklar. Teknolojiyi seven sıcak kanlı Samsun tüketicisine hak ettikleri hizmet, çeşit ve fiyat avantajlarımızı sunacağız. Bu yatırımın Karadeniz Halkına ve ekonomisine önemli katkıları olacağına inanıyorum."








  • Baaaya iiyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.