Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar belki saçma bi soru olucak ama vatandan bilgisayar toplamıştım ancak alamadım çünkü kredi kartı yok havaleyede güvenemedim gidip mağazasından alicaktım ama vakit olmadı bugün gidicektim almaya ancak baktığımda indirimler bitmiş topladıgım sistem 300 TL artmıştı
    Sorum ise Vatan bilgisayarda bu hafta sonuda %25 indirim olucakmı ?

• evet olur.
  • Her haftasnu %25 indirim
  • Peki aynı ürünlerde olurmu ?
  • Tüm ürünlerde %25 olur
  • Vatanın herseıne kefılım arkadasım HAVALE EFT KREDI KARTI bı sıkıntı olmaz emın olabılırsın.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Vatanın herseıne kefılım arkadasım HAVALE EFT KREDI KARTI bı sıkıntı olmaz emın olabılırsın.!

tamam sağol kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu adama güvenmeyin.
    şimdi vatanın pisliğini ortaya döktürmeyin evde değilim hocam. isterseniz satış politikalarından, müşteri hizmetlerine kadar ne kadar kalitesiz bi firma olduklarını açıklarım
  • Vatan Hafta İçi Ürünün Fiyatlarını Fazla Fazla Yazıp hafta Sonları Güya %25 İndirim Göz Boyama Politikası İle Piyasa Fiyatına veya Çok Çok Az Altına Koyup Satar.Hala Milleti Salak Yerine Koyup %25 Diye Yutturuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozee

bu adama güvenmeyin.
    şimdi vatanın pisliğini ortaya döktürmeyin evde değilim hocam. isterseniz satış politikalarından, müşteri hizmetlerine kadar ne kadar kalitesiz bi firma olduklarını açıklarım

Denk gelme meselesi birader ben bugune kadar en az 50,000tl lik alisveris yapmisimdir bir tane sikinti yasamadim. Logitech G930 kulakligim vardi kullanici hatasindan dolayi bozuldu Vatana goturdum sorgusuz degistirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam acaba gidip mağazadan nakit ile alsam ellerinde olmayan parçayı getirtebilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansi Salvo

Hocam acaba gidip mağazadan nakit ile alsam ellerinde olmayan parçayı getirtebilirler mi ?

Talep et hocam baska magazalarında varsa getırıyorlar.
  • haftasonu %25 sadece internet alışverişlerinde geçerli diye biliyordum ama yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

haftasonu %25 sadece internet alışverişlerinde geçerli diye biliyordum ama yanılıyor muyum?

Mağazada ödemeyi internetten yönlendirebiliyorlar.
    Mağazalarından biri, evimin 500 metre yanında bulunuyor. Ürünleri mağazadan, ödemeyi ise mağazada internet kanalından yaptım. Daha doğrusu kendileri yardımcı oldular.

Velhasıl kelam, mağazaya gidip internet alışverişi ile %25 indirimi kullanabilir. Tek farkı, mağaza pos cihazı ile değil, sanal pos ile alışveriş yapmış olunuyor. Faturayı mağaza kesiyor.

Ayrıntı olarak ise, mağazada işleme geçen sanal pos üzerinden alışverişin ödemesi, mağazaya yönlendiriliyor şeklinde açıklayabiliriz.
  • herhafta sonu hatta internetten alırsan cumadan başlıyor bildiğim kadarıyla ama havaleden neden korktun ki ben geçen hafta 1090 tl lik parça aldım havale yoluyla pek sıkıntı yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayves

quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

haftasonu %25 sadece internet alışverişlerinde geçerli diye biliyordum ama yanılıyor muyum?

Mağazada ödemeyi internetten yönlendirebiliyorlar.
    Mağazalarından biri, evimin 500 metre yanında bulunuyor. Ürünleri mağazadan, ödemeyi ise mağazada internet kanalından yaptım. Daha doğrusu kendileri yardımcı oldular.

Velhasıl kelam, mağazaya gidip internet alışverişi ile %25 indirimi kullanabilir. Tek farkı, mağaza pos cihazı ile değil, sanal pos ile alışveriş yapmış olunuyor. Faturayı mağaza kesiyor.

Ayrıntı olarak ise, mağazada işleme geçen sanal pos üzerinden alışverişin ödemesi, mağazaya yönlendiriliyor şeklinde açıklayabiliriz.

Hmm bunu bilmiyordum tesekkur ederim indirimden faydalanmak icin her zmn 4-5 gun kargo bkliyormusum o zmn bos yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Vatan Hafta İçi Ürünün Fiyatlarını Fazla Fazla Yazıp hafta Sonları Güya %25 İndirim Göz Boyama Politikası İle Piyasa Fiyatına veya Çok Çok Az Altına Koyup Satar.Hala Milleti Salak Yerine Koyup %25 Diye Yutturuyorlar.

Ama her halukarda OEM Parçalar diğer firmaların hepsinden ucuza geliyor...
  • Mağazadan da aldım, Havele ile de aldım internet üzerinden kredi kartı ile 5 parça bilgisayar da sipariş ettim ve şimdiye kadar sorunla karşılaşmadım. Fakat bilgisayar siparişi verirken tereddütlerim vardı. Bende kargolanmadan önce arayıp biraz sert çıkış yaptım. Eğer dedim bir parçada arıza olsun veya kutusu açık ürün olsun yolladığınıza pişman ederim dedim. Bu söylediklerim epey etki etmiş demek ki kutular çok sağlam bir şekilde ve sıfır ürün olarak geldi. O yüzden sizde eğer yüksek miktarda internet alışverişi yapacaksanız benim gibi bir arayıp kulaklarını çıtlatmakta fayda var gibi. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.