Şimdi Ara

** Vatan Bilgisayar Garantili INTEL FULL KASA **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ** Vatan Bilgisayar Garantili INTEL FULL KASA **

Tüm parçalar 2011 yılının 11. ayında Vatan Bilgisayar Söğütözü Şubesinden alınmıştır ve garanti süreleri devam etmektedir. Alacağınız ürünler hiç bir teknik problemi bulunmayan ve önümüzdeki dönemlerde herhangi bir olası problem olsa bile VATAN PC garanti kapsamında olduğu için götürüp hızlı bir şekilde halledebileceğiniz bir sistemdir. Unutmayın elektronik aletler bozulabilir ve bu yüzden garantisiz bilgisayar parçaları almak parayı riske atmaktır.

INTEL i3 2100 3.1 MHZ
    ASUS P8P67 LE Intel P67(B3)
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1333MHZ CL7
    SAPPHIRE HD 6870
    COOLER MASTER RC 690 II 650W 80PLUSGüç kaynağı
    ASUS 24x DRW

hdd dahil değildir.

Battlefield 3 ü high ayarlarda oynadım ve hiç bir takılma vs. olmadı. Ayrıca yanında hediye olarak Microsoft Vx-800 webcam hediye ediyorum.

Ben bu sistemi daha yüksek fiyata toplamama rağmen macbook a geçmeyi düşündüğüm için uygun bir fiyata satıyorum. Komisyon farkı ödenmesi kabul edilirse Gittigidiyor ve Sanalpazar kullanıyorum. Ankara'da elden teslim etmek önceliğimdir ancak kargo riskini göze alıyorsanız diğer şehirlere kargolayabilirim daha öncede DH'de 1000tl ye bir kasa sattım ve kargo ile yolladım sorunsuz bir biçimde alan kişinin yine eline ulaştı.

Parçaları tek tekte satıyorum ama öncelikle tercihim kasayı toptan bir kişiye satmaktır çünkü parçalar birbirleriyle uyumlu bir biçimde çalışıyor ve bunu bozmak pek istemiyorum.

Kasa hem kozmetik olarak hemde teknik olarak tertemizdir alan kişiye hayırlı olsun gayet iyi bir sistem.

Fiyat: 1100tl dir takas veya pazarlık kabul etmiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 10 Nisan 2012; 0:55:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sistem tarafımdan alınmıştır. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim.
  • keko keko'ya satılmıştır hayırlı olsun.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.