Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Değişim Kararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konuyu açacak yer bulamadım buraya açıyorum umarım yanlış değildir.

2 hafta önce logitech g500s mouse'u garantiye gönderilmesi için vatanbilgisayara vermiştim, şimdi aradım değişim kararı cıktı dedi müşteri temsilcisi. nasıl yani dedim, aynı mouse dan alabilirsiniz yada değerinde/farkını vererek başka bir ürün alabilirsiniz dedi.

Şimdi vatan bilgisayarın stoğunda bu mouse görünmüyor. bana bir üst modelini mi verirler, yoksa aynı değerde başka bir ürün almamı mı isterler?

yani hangisini kabul etmeliyim, g500s in bir üst modeli g502s ki arasında 120lira civarında bir fark var, hediye çeki istemeyip illa bana aynı mouse'dan istiyorum diye cingenlik yapsam mı? yapsam işe yarar mı?

açıkcası ben zaten g502s aldım yurtdışından suan onu kullanıyorum, bunu alıp satacam, en az zararla bu işi nasıl kapatabilirim.

teşekkürler.

• Para iadesi veya aynı mouse'tan istiyorum deyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı modelin bir üstünü vermiyormusunuz dedim(g500s di mause, stokdan bulunmadığından g502s verirlermi dedimde vermediler), servisden gelen karar iade yönünde dedi fatura örneği verdi. para iadesi olurmuydu bilmiyorum, sanırım geçti artık.
  • g500s yerine g502 vermeleri zaten mantıklı olmazdı zaten eş değer ürün değil . Benim razer naga D&R almıştım servis iade yapın dedi ellerinde ürün yok diye . D&R hala iade yapıcak onu geçtim ürün hakkında bile bilgi vermiyorlar . Napıyor ne ediyorlar bilmiyorum ama sakın ve sakın D&R almayın ciddi anlamda satış sonra hizmetleri kötü . Gidin 20 30 lira fazla verin baska yere ama o firmaya bulaşmayın .
  • g502s vermeyip ne verecekler, g500s in bir üst modeli g502s, gidipde g400 serisi verecek halleri yok.
  • g502 s yeni duydum . Ancak g502 olarak düşünürsek g502 250 lira sizin ürün 160 lira
  • tabi ki alt model verme gibi bir durum olamaz . Ama ellerinde yoksa para iadesi en makuludur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g502 diyecektim pardon, cok fazla karıştı ortalık. zaten istedim vermediler, bu arada ürünü direk pentaya ben yollasaydım nasıl olurdu bilmiyorum, muhtemelen g502 yollarlardı diye düşünüyorum. servisden "iade" kararı cıkınca para iadesi(para verirmisiniz diye sormadım, hediye çeki gibi bir fatura verdiler) yapmak zorundayız dedi çalışan arkadaş. pentaya yollasam benim paramı yollayacak hali yok. Bu arada aklınıza soru takılmış olabilir kafana göre mi pentaya göndereceksin diye, daha vatana götürmeden pentayı arayıp size mi gönderiyim vatana mı dediğimde, nasıl isterseniz ama vatana götürmeniz daha mantıklı demişti müşteri temsilcisi. Bunuda bundan sonra google'dan felan arayıp bu konuyu bulan arkadaslara dip not olarak bırakıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.