Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Asus Tuf 3070ti Ekran Kartı Mağdurları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
12.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    Hocam benim firmalarla ilgim yok.Rakam yanlis girildiginde olusan magduriyetten yararlanmaya calisan firsatcilari hicbir sekilde savunmam.Bir deagduruz diye baslik acilirsa hic savunmam.

    Sen mimarsin is icin 10000 avro yerine yanlislikla 1000 avro teklif verdin adam bu paraya yapacaksin kanun var dedi senin maliyetin 7000 avro diyelim.Sana yazik degil mi?Bu firsatcilik degil mi?


    O rakami yanlis girenler isinden olacak böyle fırsatçılar yuzunden yazik degil mi onlara?


    Ben hep bunlari kovaliyorum, yanlis girme hakki yok beserdir sasar hakki yok kac tane aldim , vermeyeni de THH,Mahkeme ile aldim diyen tipler var.


    İnsan beserdir sasabilir.O karti alanlarin 100 kisinin 95 i kullanmadan sifir rakamina buraya satisa koyacaklar.Ben bu artniyeti hicbir zaman desteklemem hocam...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt

    hocam hala gözden kaçırdığınız ve yanlış savunduğunuz bir nokta var insanın olduğu yerde her zaman hata olur ben kendi adıma konuşayım beni arasalar ilk baş yanlış girildi fiyat dendi daha sonrada ürünü al sat için almışınız dediler ve kimisinede ürünü gönderdiler.Sizce bu normal bir durum mu?Yoksa ben 16779₺ ürünü 1679₺ alayım ilan açsalar aldım gönderecekler illa benim hakkım diyen bir tip değilim.Bende esnafım her insan yanlışlık yapabilir ve bu ürün 12-13 saat satılta durdu bu koskoca firmanın 1 kişi ilgilenmiyordur online mağazasıyla ve siparişler anlık olarak ekranlarına düşüyor bakan adam ya ben bu ürünüm fiyatını yanlış girmişim bak 20 kişi almış ilanı kaldırayım demez mi?12-13 saat satışta olması ve sonraki süreç normal mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

    4 günde maksimum 2-3k kazanç sağlar, bir firma yüzlerce kişiden toplamda 2-3k kazanç sağlamak için böyle bir yönteme başvurur mu? Bana saçma geldi kusura bakmayın. En az 80k lık sunucuyu 1.5k ya almak kadar saçma. Ancak burada 18-19k bandında olan bir karttan bahsediliyor sanırım. Bunun 12kya indirimle satılması normal gibi. Buradaki tek husus alsatçıların işin suyunu çıkarması. Her konuda her başlıkta bu alsatçılardan illallah geldi artık sayelerinde hiç birşey alamıyoruz. Adam 50 stok varsa 50 tane alıyor tek seferde. O yüzden iyi olmuş iptal edilmesi.

  • huso kullanıcısına yanıt

    Bende yanlis yazilmisina girmedim dikkat edersen, orda fiyati yanlis girildiginden emin miyiz? Bilmiyorum. Ben Türkiye fiyati ile yurtdisi fiyati arasindaki farkin nedensellegi ile ilgili yazdim. Türkiye deki fiyatlari, vergi+distribütör vs ekleyerek normallestirenler ile ilgili yazdim. Onu diyorum, seffaf bir sekilde aciklayinda bilelim, madem normal... Vatan hata yapabilir lakin, avrupada su var. Ben bir markete girdim, fiyat reyonda baska ve kasada baska ise, magaza sahibi bana en uygun fiyattan vermek Z O R U N D A... Aninda polis cagirabilirsin. Simdi avrupadan, konuya dönelim, bu yaklasim ile bakarsan, vatan vermek zorunda... Avrupada olsa, öttürürler, emin olabilirsin.


    Diger yandan mimari proje ile ilgili yanlislikla 100eu ya da imza atarsak yapacak birsey yok hocam :)) artik karsidakinin insafina kalirsin burada... Öyle acima yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 22 Mayıs 2022; 15:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sylisyum kullanıcısına yanıt

    Zararına satış yapmak bu ülkenin yasalarınca yasaktır. 3070'in alımı fiyatını biliyorum . Siz iyicene yoldan çıktınız normal bir insan davranışı sergilemekten uzaklaşıyorsunuz. Bunu söyleme nedenim yasal olmayan bir şeyi zorlamınız.


    Suç dediğiniz. Adamlar yapmak istese bu sefer onlar kanun önünde suçlu olacak. Bu hal ve hareketlerden bi an önce uzaklaşın başınız belaya girer.

  • burak_bt kullanıcısına yanıt

    thh olumlu sonuç verse vergi dairesi durdurur. bu ülkede zararına ürün satılamaz. kanunun üstünde thh karar veriyorsa toplanak padişah diyek.

  • Suç dediğin şeyi atar mısın? Öğreneyim.


    O kadar ticaret kanunu okudum böyle bir şey duymadım.


    https://www.hukuki.net/showthread.php?149754-Fiyati-Yanlis-Girilen-Bir-urunumuz-Satildi-Musteri-THH-Basvuracagini-Soyluyor Belki size cevap olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 22 Mayıs 2022; 16:6:43 >
  • vatan size sipariş iptalini bildirdikten ne kadar bi zaman içinde bedel iadesi yaptı?

  • shruikan kullanıcısına yanıt

    38 saat sonra ücret iadesi edildi 3 taksit almıştım.3 taksitte iade edeceklerdi bankamla görüştüm tek seferde ekran kartının ücreti iade oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    12800 lirayı yanlış girmek biraz mümkün değil sanki? 1280 lira olsaydı hak verirdim bu duruma.


    Özetle hakkınızı arayın.

  • Ezelden beri yazar, tarafımız haber vermeksizin fiyat değişikliği hakkına sahiptir diye.


    Bu forumdaki ölücülerin mağduriyet haberleri sıkmaya başladı. Sonra vatan hediye çeki verince


    ona bile sevinenler var çünkü maksat o..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Mayıs 2022; 16:43:35 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Aga ben sunu merak ettim, satin alinan malinda haber vermeksizin fiyatinda degisiklik yapilabiliyor mu? Hani su olsa anlarim, stok bitti, stok yanlis girilmis, ürün bitti veremiyoruz. Eyvallah ama "kusura bakmayin fiyat degisti/hatali girildi, iptal ediyoruz" olayi avrupada bu ifade aleyine delil olarak kullanilir. Tüketici hakem heyeti bakalim ne karar verecek. Bunun ölücülükle alakasi yok. O zaman tüm dünya ölücü ki, avrupada 805eu ya satiliyor bu kart. Sen bilgilisin galiba bu konuda, bu kartin fabrikadan cikisi, vergisi, distribütör ve son saticisina kadar kim kac para aliyor seffaf bir sekilde bizi bilgilendirebilir misin? Avrupada hepsi icinde son satici ücreti 805eu..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sylisyum kullanıcısına yanıt

    Vatan: "Kusura bakmayin, bizim calisanlar yanlislikla "dogru" fiyati girmisler, hemen isine son veriyoruz, siparisler iptal!"


     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan yollamaz, boşuna umutlanmayın.

  • Sylisyum kullanıcısına yanıt

    Vatan bunu ilk defa yapmıyor. Hatta HB'dir Amazon'dur, bunlar da yapıyor bazen. %99 ürünleri göndermiyorlar.


    THH, bu durumlarda satıcı taraflı oluyor artık. Size, paranızı aldınız mı geri diye soruyorlar. Aldım deyince de, e tamam daha ne deyip kapatıyuorlar mevzuyu.


    Ortada mağdurluk bir durum da yok ayrıca.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Mayıs 2022; 18:19:38 >
  • Bir ürün alınmış ve fiyatı yanlış girilmemiş.sadece ticari amaçla alındığı öne sürülerek satış iptal edilmiş.simdi bu üründen iki veya daha fazla sipariş verilseydi ticari amaçla alındığı öne sürülebilir.bir tane alan kişiler nasıl ticari amaçla almış oluyor?

    Bunu öne süren firma ticari amaçla aldığını ispatlamak zorunda bence.thh ne karar verir bilemem ama satın aldığın ürünü saçma sapan bir bahane bulup gondermemezlik etmemeleri lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    Oluculuk hocam kusura bakma bu markette 50 lirayı 40 lira girmek degil, 16800, 17800 luk kartı yanlıslıkla 12800 girmis calısan, calısanın hata yapma hakkı yok diyorlar.Calısan da insan beserdir sasar.

    Avrupa da 1000 USD lik islemciyi 100 USD yazınca cart diye veriyor mu?Verdi 1000 tane firma iflas etti.Bu mudur dogrusu?

  • huso kullanıcısına yanıt

    Benim sordugum sorularin cevabini merak ediyorum. Bu 12800 diyorsunuz ya.. zararina mi degil mi? Biri seffaf bir sekilde aciklarsa bu fiyata burdan aldim, suna su kadar ve son satis fiyati budur... o zaman, tamam derim. Bu tip durumlarda emsale bakar Türk hukuk sistemi, emsali varsa kazanma sansi vardir. Bilmiyorum, yurtdisi farkli isliyor. Stok bitti diye iptal edebilirsin. Ama fiyati yanlis girdik seklinde bir iptal gerekcesi sorun teskil eder. Ben bunu bir cok kez yasadigim icin rahatlikla söylüyorum. Kasada fiyat pahali cikarsa mesela, benim reyonda gördügüm düsük fiyati vermek zorunda... Orda da market görevlisi degistirmeyi unutmus. 1000 ile 100 arasinda 10x fark var, ama suan ki örnekte arada %30 fark var? Hayatinda hic %30 indirim görmedin mi hocam... Birde avrupa fiyatina yakin bir fiyat, ölücü fiyati degil ki, ya tüm dünya ölücü yahut isin aslini neden Türkiye 1000-2000 degilde 4000-5000 daha pahali oldugunu anlatsinlar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141659399


    Yukarıda davadan döner diyen arkadaşa da cevap niteliği taşıyan emsal bir karar atayım.


    "14/03/2017 Tarihinde THH için başvurum olmuş,

    14.07.2017 Tarihinde karar verilmiş.

    28/07/2017 Tarihinde Vatan PC Tüketici mahkemesine itiraz etmiş.

    14/02/2018 Tarihinde mahkeme kesin kararı vermiş."


    Vatan bunu ilk defa yapmıyor, son defa da yapmayacak. Satış metni tarafında istediklerini yazsınlar. Bu tarz tüketiciyi koruyan şeylerle "yok" emrine giriyor.


    -------------------


    Ortadaki mağdurluk durum, vatan denilen şirketin bir e-maile bakarak siparişi iptal etmesi. Çoklu alımda yapılmamışken. Yanlış fiyat vs de demeden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 22 Mayıs 2022; 19:5:54 >




  • Gerekçe komik olsa da iptal hakkı var satıcının. Zorla elindeki ürünü alamazsın, satacaksın malını diyemezsin.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.