Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Arızalı ürün İade/Değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben Vatan bilgisayar Balıkesir mağazasından GTX960 ekran kartı aldım. ekran kartını 10 gün kullandıktan sonra bir sorun oluştu(coil whine) ve vatan bilgisayara geri götürdüm garantiye göndericeklerini söylediler garantiye gönderdiler ayın 12sinde gönderdiğim ürün ayın 18inde servise ulaştı ürünün arızalı çıkması sebebiyle o an değiştirilmesi gerekmiyor mu bide komple bilgisayar topladım bilgisayarın montajınıda onlar yaptılar bunu dememe rağmen bana garantiye göndericez dediler şöyle bir saçmalık var 10 gün doğru düzgün kullanamadığım ürünün 22/05/2015 tarihi itibariyle 10 gün garantide durması sizce saçma değilmi bu konuda daha ne yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.



  • Kardesim vatan bilgisayardan hic bir urun alinmamali ayni sorunu bende yasadim caresi ve madur birakiliyoruz
  • Em onları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yapacağın şey direk iade etmekti. Gidip şöyle demeliydin, ben bu kartı kullandım ve beğenmedim. İade etmek istiyorum. Onlarda sana paranı vermiyolar tabi paran kadar kupon veriyorlar(para için biraz daha uğraşmak gerek). Kuponu aldığın gibi gidip miss gibi tertemiz yeni gtx960ını alıp kasadan kuponu kullanıp çıkmaktı.

    Benim de bundan önce bi ekran kartı olaylarım oldu onlarla. O kadar da araştırdım ama anakart chipseti ile ekran kartı uyumlu olmadığından çalışmadı muhtemelen. Gittim bu benim bilgisayarımda çalışmadı diyerek iade ettim adam çekti götürdü kartı kutusuyla yan odaya koydu. Sonra geldi kupon işlemlerini yaptı.

    -Bu arada verdiğim karta ne oldu diye sorarsan tekrar kontrol için servisine göndereceklerini söylediler. Sanada öyle söylemişler ama sen para iadesi istemediğin için muhtemelen böyle bi işlem uygulamışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.