Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR 14-15 NİSAN %24 İNDİRİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
18.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

Haftaya %23

aynen çünkü 23 nisan :)

• vatan bilboardlara 24 ayar indirim yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahti24

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

Haftaya %23

aynen çünkü 23 nisan :)

30 Ağustosta %30

• Bunların yapacağı indirimi de bindirimi de.
  • %30 isteruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

%30 isteruk

• oem de neden yok arkadaş şimdi ? sistem yenilicektim ben. neyse kendileri kaybeder.
  • i8150 alcaz ark a da . piyasa fiyatı için anca %30 indirim yaparsa denk gelir ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektafig

i8150 alcaz ark a da . piyasa fiyatı için anca %30 indirim yaparsa denk gelir ^^

i8150 piyasada ne kadar ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur10

quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

%24 indirim iyi olmuş. şimdi kesin 1300 küsürlerde olan galaxy sII'yi 900 küsürlere alırım bu indirimle. yaşasın.

galaxy II fiyatı o fiyatı %18 kdv indirimli halidir, malesefki o fiyatlara alma şansınız olmicak. baz fiyatları var onun üzerinden %24 indirim yaparlar.

Onu geçtim hiç indirimsiz fiyatlar var ya sitede en altta onun üzerinden gerçekten indirim yapsalar dert değil de bakalım bekleyeceğiz. Mesela galaxy w indirimsiz 868 tl indirimle 660a inmesi lazım.

ben de galaxy w almayı düşünüyorum ama stokta yok diyor.

o sadece internet stoğu ile mi ilgili ? bazı mağazalarda bulunuyor yazıyor çünkü.

sazan avi olmayın arkadaşlar o fiyatlar değil yandaki sekmedeki kampanyasız olan fiyatların en pahalı olanlardan yüzde 24 olur ve bu hep böyle olmuştur.

• Vatan bilgisayar kazığın kazığı indirim hikayelerine milleti çekmeye çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

i8150 alcaz ark a da . piyasa fiyatı için anca %30 indirim yaparsa denk gelir ^^

http://www.binbircesit.com/urun/samsung-i8150-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.94.1

vadeli 705 nakit 683 Tl kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: boss06

Vatan bilgisayar kazığın kazığı indirim hikayelerine milleti çekmeye çalışıyorlar.

diğer mağazalara göre fiyatları çok da anormal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

%24 indirim iyi olmuş. şimdi kesin 1300 küsürlerde olan galaxy sII'yi 900 küsürlere alırım bu indirimle. yaşasın.

galaxy II fiyatı o fiyatı %18 kdv indirimli halidir, malesefki o fiyatlara alma şansınız olmicak. baz fiyatları var onun üzerinden %24 indirim yaparlar.

Onu geçtim hiç indirimsiz fiyatlar var ya sitede en altta onun üzerinden gerçekten indirim yapsalar dert değil de bakalım bekleyeceğiz. Mesela galaxy w indirimsiz 868 tl indirimle 660a inmesi lazım.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_i8150_black-i8150-galaxy-w-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57391

Ödeme Seçenekleri

Kampanya Ödeme Seçenekleri
    %8 İndirim
    Axess 5 Taksit, Axess 10 Taksit, Bonus 5 Taksit, Bonus 10 Taksit, Havale, Kredi Kartı Tek Ödeme 781 TL+KDV 922 TL
    %5 İndirim
    WorldCard 5 Taksit, Axess 12 Taksit, CardFinans 6 Taksit, Maximum 6 Taksit, Advantage 5 Taksit, AsyaCard 5 Taksit 807 TL+KDV 952 TL
    WorldCard 10 Taksit, CardFinans 10 Taksit, Maximum 12 Taksit, Advantage 10 Taksit, AsyaCard 10 Taksit, Türkiye Finans 10 Taksit 849 TL+KDV 1.002 TL

1002 x 0,76 = 761,50 Tl ye iner ki hiç de avantajlı değil.

Zaten gecen hafat içi 749 a vermişyler galaxsy w yi . sazan giller gitmiş bityirmiş 10 stok wardı da xD gelir yewnisi 660-680 e düşerse alırız . yoksa 684 nakit ve 705 taksitle var zaten binbirceşit de TELPA başarı garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

Bende samsung i8150 ile desire s arasında kaldım. Çok araştırdım. desire s in 700 küsür ram i sışında samsunga hiçbir üstünliğü yok gibi. İnidirimi bekliyodum bende. Fiyatlara gelirsek

media market broşüründe samsung galaxy w i8150 elegant yazmış elegant ı nie yazdı anlamadım. Öle bi model geçmiyor. Fiyatı tam 699 :D. vatanda şu anda i8150 922 tl bide bu %8 indirimli hali. Saçmalığın daniskası. Zaten hepsi burada da normal fiyatı 749,01 TL

vatanın sitesi şu anda güncel değil indirimler görünmüyor. Yarını bekliyorum :D

• media market ulusal broşürdekine bir bakarmısınız aynı samsung i8150 mi acaba? elegant olması kafamı karıştırdı
  • vatanın fiyatlarına bu kadar laf edenler teknosa darty mediamarkt electoworld gibi yerlere hiç gittiler mi acaba? internetle mağaza fiyatlarını karşılaştırmanız biraz saçma. tamam piyasa fiyatının üzerinde ürün satıyor ama her üründe %25 indirimi de yapan kaç mağaza var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

vatanın fiyatlarına bu kadar laf edenler teknosa darty mediamarkt electoworld gibi yerlere hiç gittiler mi acaba? internetle mağaza fiyatlarını karşılaştırmanız biraz saçma. tamam piyasa fiyatının üzerinde ürün satıyor ama her üründe %25 indirimi de yapan kaç mağaza var

Millet indirim yapmadan o fiyata satıyor zaten yemişim indirimini
  • vatan nasıl bir satış stratejisi izliyor halen çözebilmiş değilim. O fiyatlar ne öyle her üründe 4 farklı fiyat. Piyasa ile alakası olmayan fiyatlar. Hangisi gerçekten indirimli çözmek için matematik profesörü olmak gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerenough

quote:

Orijinalden alıntı: biolog

Bu son % 25 demişlerdi.. Laflarını yememek için bi gıdım indirmişler geyikler..

o indirimden sonra 1 kez daha yüzde 25 yaptı. haber yalanmış yani
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.