Şimdi Ara

Vatan %12 indirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben pazatesi 1200 liaralıkalış veriş yapyım anacak kargo ücreti ödemedim.Daha önce alış veriş yapanlardan bu ücreti almıyorlar herhalde.Bilginiz olsun.
  • slm arkadaslar bende vatanın yuzde 25 kampanyasından 40c650 aldım uc gun sonra kuruluma geldıler bende bu uc gun ıcerısınde 40c650 nın panel ozellıklerını daha bır ayrıntılı arastırdım ve sq panelın daha ıyı oldugnu ogrendım samsungu aradım ve gelecek panelın sq olabılır mı dıye sordum onlar sız urunu vatandan aldınız ne aldıysanız o gelır sansınıza dedıler ve ben hayatta hıc şanslı olamadım malesef :) servıs geldı kutuyu actık cn panel ılk darbeyı yedık bılıyorum zaten sanssızlıgımı neyse bırde olu piksel testi yapayım dedım sag ust kosede 3 tane olu pıksel var servıs elemanları abı 3 aydır olmuyodu senın sansın dedıler tutanak tuttuk tv yı gerı goturduler sımdı urunun degısımı ıcın samsung teknısyenı bakıp karar verecekmıs sonra vatandan yenısını alacagım ıste yenıden aldıgımda sq panel ısteyebılır mıyım yoksa gene sansıma mı kalacak bu iş varmı yardımı dokunacak arkadaş fikir verecek...cn panel kullanıp memnun olan var mı batı kendımı ole avutayım veya :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur1706

    slm arkadaslar bende vatanın yuzde 25 kampanyasından 40c650 aldım uc gun sonra kuruluma geldıler bende bu uc gun ıcerısınde 40c650 nın panel ozellıklerını daha bır ayrıntılı arastırdım ve sq panelın daha ıyı oldugnu ogrendım samsungu aradım ve gelecek panelın sq olabılır mı dıye sordum onlar sız urunu vatandan aldınız ne aldıysanız o gelır sansınıza dedıler ve ben hayatta hıc şanslı olamadım malesef :) servıs geldı kutuyu actık cn panel ılk darbeyı yedık bılıyorum zaten sanssızlıgımı neyse bırde olu piksel testi yapayım dedım sag ust kosede 3 tane olu pıksel var servıs elemanları abı 3 aydır olmuyodu senın sansın dedıler tutanak tuttuk tv yı gerı goturduler sımdı urunun degısımı ıcın samsung teknısyenı bakıp karar verecekmıs sonra vatandan yenısını alacagım ıste yenıden aldıgımda sq panel ısteyebılır mıyım yoksa gene sansıma mı kalacak bu iş varmı yardımı dokunacak arkadaş fikir verecek...cn panel kullanıp memnun olan var mı batı kendımı ole avutayım veya :)

    Aslında kurulum yaptırmadan kutuyu hiç açtırmadan ürün değişimi yapılabilirdi, vatanbilgisayar bu tür konularda gerekli özeni göstermektedir bizim için.Zaten sitesine yazanlar aynen şu;

    Müşteri memnuniyetinden iade ve değişim işlemleri

    Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
    • Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
    • Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
    • Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
    • Faturanızı firma adına kestirdiyseniz ürünü değiştirmek için iade faturası getirmeyi veya göndermeyi unutmayınız, aksi durumlarda değişim işlemi başlatılamayacaktır.

    Yukarıdaki koşulların sağlanması durumunda:

    • Aynı gün içerisinde değişim işlemleriniz sonuçlandırılacaktır.
    • Ödediğiniz bedel ileriki alış verişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu olarak tarafınıza verilecektir.




  • Vatan indirim adı altında bizi kazıklıyor.Bugün acayip kızdım.4-5 gün önceki 1 günlük güya %25 indirimden internet mağazasından 225 tl. ye uydu cihazı aldım, bugün UPS kargo eve bırakmış, sıkı durun, 14 küsür tl. kargo ücreti almış.Ben bu işten ne anladım.Ürün bana 240 tl.ye geldi.Karaköyde araştırdım, 230-240 tl arasında alabiliyorsunuz.Şimdi nerede bu %25 indirim diye insan kendi kendine soruyor.Vatanın müşteri hizmetlerini aradım, efendim, öyle indirim günlerinde kargo müşteriye ait olurmuş, kargo ücretsiz amblemi kaldırılırmış, e peki hadi biz görmemiş olabiliriz ama 14 küsür kargo ücreti mi olur kardeşim dedim.Kem kum ediyor.yazık arkadaşlar gerçekten yazık.
    Sizler dikkat edin derim...
  • Arkadaslar bu kargo isi piyango... daha evvel 100 alışverişim oldu en son gecen %25 kampanyasında 700tl lik alışveriş yaptım burssadan yolladılar kargo falan odemedim. Şimdi 80 liralık kolon aldım 5 tl kargo odedim.. 10 lira olsa odemez almazdım.
    Ayrıca şuna dikkat edin kargo eger subeden geliyorsa Topkapı degik kesinlikle kutulamıyorlar ezik icinde geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frekans76

    Vatan indirim adı altında bizi kazıklıyor.Bugün acayip kızdım.4-5 gün önceki 1 günlük güya %25 indirimden internet mağazasından 225 tl. ye uydu cihazı aldım, bugün UPS kargo eve bırakmış, sıkı durun, 14 küsür tl. kargo ücreti almış.Ben bu işten ne anladım.Ürün bana 240 tl.ye geldi.Karaköyde araştırdım, 230-240 tl arasında alabiliyorsunuz.Şimdi nerede bu %25 indirim diye insan kendi kendine soruyor.Vatanın müşteri hizmetlerini aradım, efendim, öyle indirim günlerinde kargo müşteriye ait olurmuş, kargo ücretsiz amblemi kaldırılırmış, e peki hadi biz görmemiş olabiliriz ama 14 küsür kargo ücreti mi olur kardeşim dedim.Kem kum ediyor.yazık arkadaşlar gerçekten yazık.
    Sizler dikkat edin derim...

    Bugün benimde kargom geldi, vatanbilgisayardan 114liraya 2+1 ses sistemi almıştım yaklaşık 6-7 kg boyutunda kargo parası istedi adam ne kadar dedim 8 lira dedi bende o kocaman kutuyu görünce 8lira makul geldi verdim. (Sivastayım)

    Sizinki baya çok tutmuş keşke almasaydınız geri gönderseydiniz diyeceğim ama siz evde yokmuşsunuz malesef.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.