Bildirim
Vatan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Naima
up
Garanti açısından derken, 2'sininde garantisi vardır yani._____________________________ 
Geleceği yaşatmak için bugüne sahip çık! -
quote:
Orijinalden alıntı: iskici34
quote:
up
Garanti açısından derken, 2'sininde garantisi vardır yani.
Onu biliyorumda hangisinden alsam daha iyi olur vatanın garantisi mi sağlandır satürnün mü satürnden daha önce alışveriş yapmadım vatandan leptop almıştım daha garantiye yollanıcak bir şey olmadı o yüzden pek bilgim yok 2 si hakkındada. Nerden almamı önerirsiniz?_____________________________ -
Bence VATAN daha ıyıdır ben oradan baya cok alışverış yaptıgım ıcın sanada onerırım Toplama olaraktan bılgısayarda yaptım parcalarda uygun telefonu bılmıyorum ama Bence VATAN _____________________________ -
up _____________________________ -
Ben satürnden alışveriş yapmadım ama vatandan yaptım
sorunlu bişey çıkmadı hiç_____________________________ -
Vatandan almaya karar verdim, cevaplarınız için teşekkürler.
Birde yaşım 18'den küçük fiyatı yüksek telefon alacağım için sorun çıkarırlar mı? Kredi kartının şifresi var, alışveriş yapıyorum tişört vs. ama böyle bir alışveriş yapmadım daha önce.
_____________________________ -
quote:
Birde yaşım 18'den küçük fiyatı yüksek telefon alacağım için sorun çıkarırlar mı? Kredi kartının şifresi var, alışveriş yapıyorum tişört vs. ama böyle bir alışveriş yapmadım daha önce.
Birsey olmaz, kimlik al ama yanına yine de. Birde Vatandan alman daha iyi olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [simage]]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/55757/22abc57b-949e-47bb-b920-a2ed598f8e50.png[/simage]Samsung] Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Gri -
quote:
Orijinalden alıntı: Pachenkov
quote:
Teşekkürler, hafta sonu almaya gidicem merakla bekliyorum artık.
Orijinalden alıntı: Pachenkov
quote:
Şuan hafta sonu indirimine girdi telefon ama axess kartı göremedim sorun çıkar mı acaba o konuda?_____________________________
-
Up
Yarın pc ye giremeden gidicem boşa gitmek istemiyorum yok mu bilgisi olan?
- telefon ses ayarları sıfırlama
- zırrr zil sesi indir
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- samsung orjinal yedek parça nereden alınır
- samsung hello kitty telefon
- samsung a07 özellikleri
- samsung s21 fe ne zaman çıktı
- samsung s24 plus özellikleri
- one ui 8 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler