Arkadaşlar sorum şu; Önceden nasıl yaptım hatırlamıyorum resimleri normal çift tıkladığımda windows resim ve faks görünteliyicisini sağ tıklayıp düzenle dediğim zamansa bilgisayarımda yüklü olan microsoft picture manager adlı programda açıyodum resimleri. Şimdi ise askerden geldim ne yaptılar bizimkiler bilmiyorum ama yine normal açtığımda windows resim ve faks görüntüleyicisini açıyo fakat sağ tıklayıp düzenle dediğim zaman resmi paintte açıyor. Bende her seferinde oynama yapacağım resmi birlikte açtan açmak zorunda kalıyorum. Kısacası başlıktada belirttiğim gibi varsayılan düzenleyiciyi microsoft picture manager nasıl yaparım? Yani sağ tıklayıp düzenle dediğimde bu programla açmasını istiyorum paintte değil...
bundan sonra tüm fotolarını microsoft picture manager la açsan sorun olurmu? sorun olmazsa shift komutunu kullanabilirsin. düzenle yapmak için kullanılan programı değiştirmeyi bilemiyorum o yüzden kökten çözüm bu olsun
quote:
Orjinalden alıntı: RaYNoX
bundan sonra tüm fotolarını microsoft picture manager la açsan sorun olurmu? sorun olmazsa shift komutunu kullanabilirsin. düzenle yapmak için kullanılan programı değiştirmeyi bilemiyorum o yüzden kökten çözüm bu olsun
Sağol valla onu biliyorumda benimkisi huysuzluk alışmışım anlattığım şekle onu arıyo bünye