Evet...Varan, Pamukkale....Otobüs yolculuğu ile bir işim yok ama.. Bu firmalar bir servet.... Pamukkale Turizm geçen yıl iflasın eşiğinden döndü.Baından okudugumuz kadarı ile alacaklılar, alacaklarını ertelediler. Ancak bu yıl da bu virus olayı bir çok seyahat firmasını etkilediği gibi, Pamukkale Turızm i de etkilemiştir.İnşallah sıkıntıya girmezlar.Çalışanlar magdur olmaz. Varan Turizm e gelince malum Turkiye nın yıldızı idi.Ulusoylar fırmayı alınca Varan ı da batırdılar.Gerçi kendilerine ait olan Ulusoy seyahat firmasını da batırdılar ama şu an bildiğim kadarıyla Alı Osman Ulusoy adında devam ediyor. Yıne basından izlediğimiz kadarıyla Varan çok buyuk yatırım yaptı.Bu defa Setralar yerine Mercedeslerle zannederim neoplan da var,işe başlamışlar. Hata yaklaşık 1 ay önce Fethiye (mugladan ) kendi aracımla izmir e gelirken Aydın -Çine yolunda gördüm Otobus bir güneş gibi parlıyor, tahmınım Marmarıs e gidiyor. İnşallah bu pandemi işi onları da çok etkilemez..Çalışanlar magdur olmaz. Ayrıca Varan eski hizmet kalitesinden taviz vermez.. Şimdilik diyecegım bu... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 11 Ağustos 2020; 19:44:18 > |
Varan......Pamukkale......

-
-
eee yorum yok....
-
yorumquote:
Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFEeee yorum yok....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ulusoy batmadı ortaklar ikiye ayirdi ali osman karadenizde ,ulusoy batıda calışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocukken hep Varan ile gidip gelirdim, sonra Pamukkale ile devam etmek zorunda kaldık. Bu 2 firma hariç hayatım boyunca 1 kez Metro ile gitmek zorunda kaldım, 2 kişilik koltukta 2 büyük 2 çocuk oturan mı dersin, bebeklerini koridora yatıranlar mı dersin ne ararsan vardı. Hayvanat bahçesi gibiydi. 1 kez de Kamil Koç'a bindim, olumlu veya olumsuz bir yorumum yok, bindik, indik, bir otobüs yolculuğundan beklentinin ne azı ne fazlasıydı.
-
Yıllarca varanla seyahat ettim. Zaten uçaklar bir dönem ucuzlayınca uzak mesafelere otobüs hiç kullanmadım. Varanın 15-20 yıl bile önceki kalitesi şuan ki firmalarda yok neredeyse.
Hiç unutmam, çift katlı otobüste gidiyoruz, araç yeni setralardan. Sabah kahvaltı anonsu verildi, tabi böyle bangır bangır bağıran bir kişi değil kasetten gayet güzel bir uyandırma anonsu. Sonra hostes sıcak yüz havlusu getirdi, herkes önce yüzünü sıcak havluyla temizleyip kendine geldi. Ardından kızarmış ekmekli güzel bir kahvaltı ve iyi demlenmiş sallama olmayan bir çay. Üstelik şoförlerin bir yere yetişme korkusu yok ve kesinlikle hız sınırlarını aşmıyorlar ve otobüsü en az sarsıntı olacak şekilde kullanıyorlardı. İnanılmaz kibar ve kaliteli bir hizmet sunuyorlardı. Ayrıca bilet sistemi internetten alıp gidiş dönüş +öğrenci indirimi ile diğer firmalardan ucuz geliyordu. Çoğu öğrenci bunu bilmediğinden varanın yanına bile yaklaşmıyordu.
-
inşallah bunlar da Metro'nun eline düşmezler. yıllar geçtikçe otobüs taşımacılığı kötüye gidiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CemYıllarca varanla seyahat ettim. Zaten uçaklar bir dönem ucuzlayınca uzak mesafelere otobüs hiç kullanmadım. Varanın 15-20 yıl bile önceki kalitesi şuan ki firmalarda yok neredeyse.
Hiç unutmam, çift katlı otobüste gidiyoruz, araç yeni setralardan. Sabah kahvaltı anonsu verildi, tabi böyle bangır bangır bağıran bir kişi değil kasetten gayet güzel bir uyandırma anonsu. Sonra hostes sıcak yüz havlusu getirdi, herkes önce yüzünü sıcak havluyla temizleyip kendine geldi. Ardından kızarmış ekmekli güzel bir kahvaltı ve iyi demlenmiş sallama olmayan bir çay. Üstelik şoförlerin bir yere yetişme korkusu yok ve kesinlikle hız sınırlarını aşmıyorlar ve otobüsü en az sarsıntı olacak şekilde kullanıyorlardı. İnanılmaz kibar ve kaliteli bir hizmet sunuyorlardı. Ayrıca bilet sistemi internetten alıp gidiş dönüş +öğrenci indirimi ile diğer firmalardan ucuz geliyordu. Çoğu öğrenci bunu bilmediğinden varanın yanına bile yaklaşmıyordu.
evet belirttıklerının hepsini yaşadım..
-
Pamukkale iflasin esigine geldigi icin cok korkmustum. Komik gelebilir ama harbiden bir otobus firmasi batacagi icin korkmustum. Cunku burada Istanbul disi bir yere gitmek istersen seceneklerin %90 metro veya pamukkale. 1-2 ufak firma daha var ama cok az yere gidiyorlar. pamukkale'nin batmasi demek kendini tamamen metro'ya birakmak anlamina geliyordu. o yuzden pamukkale'nin hala calisiyor olmasindan dolayi cok mutluyum
varan firmasını bir sirket satin aldi ismini unutmustum satin alan da faliyette olan otobus firmasiydi
quote:
Orijinalden alıntı: kangaetemo
Pamukkale iflasin esigine geldigi icin cok korkmustum. Komik gelebilir ama harbiden bir otobus firmasi batacagi icin korkmustum. Cunku burada Istanbul disi bir yere gitmek istersen seceneklerin %90 metro veya pamukkale. 1-2 ufak firma daha var ama cok az yere gidiyorlar. pamukkale'nin batmasi demek kendini tamamen metro'ya birakmak anlamina geliyordu. o yuzden pamukkale'nin hala calisiyor olmasindan dolayi cok mutluyumDestek
Lüks Karadeniz satın almıştı firmayı. varan türkiye olarak hizmete başlamış.
https://www.varanturkiye.com.tr/
Eski Varan ile seyahat ederken, istanbul-ankara, çift katlı bistro otobüsünde gitmiştim. Üst katta yolcular varken alt kat minik bir cafe gibiydi ve evet bira bile vardı. İçe içe gelmiştim ankaraya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X