Şimdi Ara

Var mi ulan bize yan bakan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salarim orduyu uzerinize haaaa akilli olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayadır küçük kopek görmüyodum. Bu arada sizin sokak kopeklerine bi sempatiniz var sanırım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumaniztq -- 1 Ocak 2018; 12:49:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tatlılar.

• Anneleri yakınlardadır aman dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: KitapKurdu789

Anneleri yakınlardadır aman dikkat et

Anne burda

yemekle oyaladim onu

Yaklasik 1 ay once geldi bizim oraya dogum yapti alisik degildi ama alisti bana pek ses etmiyor yavrular buyusun onlarida severim ama anne yavrularini bana birakirsa diye korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dumaniztq

Bayadır küçük kopek görmüyodum. Bu arada sizin sokak kopeklerine bi sempatiniz var sanırım hocam

Mahallemdekilere bakiyorum hocam. kis gunu yemek bulmak zor yavrular var besliyorum sutu olsun diye. Eger gelirlerse de seviyorum teki resmen bizim kopegimiz oldu ne zaman sokaga ciksam kosa kosa geliyor. O kopek Annemgilede alisik. geliyor kapidan bakiyor dayanamiyorum bende cikip seviyorum

Diger kopekleri besleyince bana trip yapiyor

Birde cok masum bakiyor dayanamiyorum:)

• quote:

Bayadır küçük kopek görmüyodum. Bu arada sizin sokak kopeklerine bi sempatiniz var sanırım hocam

SEN KİME KÖPEK DİYE HAKARET EDİYON

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İtlere bak bunlar it it

İtttt

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

quote:

Mahallemdekilere bakiyorum hocam. kis gunu yemek bulmak zor yavrular var besliyorum sutu olsun diye. Eger gelirlerse de seviyorum teki resmen bizim kopegimiz oldu ne zaman sokaga ciksam kosa kosa geliyor. O kopek Annemgilede alisik. geliyor kapidan bakiyor dayanamiyorum bende cikip seviyorum

Hocam ne yemek yiyolar. Bende sucuk sosis oldukça koymaya calısırım. Baska bisey yerlermi bilniyırum. Kış günlerinde ac kalmasınlar bende düzenli koymaya baslıyayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

quote:

Hocam ne yemek yiyolar. Bende sucuk sosis oldukça koymaya calısırım. Baska bisey yerlermi bilniyırum. Kış günlerinde ac kalmasınlar bende düzenli koymaya baslıyayım

Valla hocam sadece anne ve benim kopek icin etli pirinc pilavi, etli bulgur plavi vs veriyorum yiyor diger kopekler fark etmiyor evde artan tum yemekleri yiyor.(dun ispanak yemegini seve seve yediler) hamur islerini cok seviyorlar simit puaca hemen bitiriyorlar hic direk ekmek vermedim ama videolarda sadece ekmegi bile yiyorlardi. Cok Sekerli seyler verme yeter. Sutte verme ishal yapiyor. (Eger verecek olursan bolca sulandirda ver.)

Ben duzenli olarak temiz su koyuyorum evde oldukcada yemek veriyorum. (Ama o yemegide sadece reisleri yiyor)

Birde bizim oradaki okullarda torunlari olan bir adam var hafta ici o kuru mama koyuyor hepsi yiyor.

5 Ocak migrosta kopek mamalari %50 indiriimli istersen bir bak. Hatta o mamalari 500 mllik pet siseye koy cantana at yolda ac gibi gordugune ver.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.