Bildirim
Var mi ulan bize yan bakan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bayadır küçük kopek görmüyodum. Bu arada sizin sokak kopeklerine bi sempatiniz var sanırım hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumaniztq -- 1 Ocak 2018; 12:49:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok tatlılar.
Anneleri yakınlardadır aman dikkat et -
-
quote:
Orijinalden alıntı: dumaniztq
Bayadır küçük kopek görmüyodum. Bu arada sizin sokak kopeklerine bi sempatiniz var sanırım hocam
Mahallemdekilere bakiyorum hocam. kis gunu yemek bulmak zor yavrular var besliyorum sutu olsun diye. Eger gelirlerse de seviyorumteki resmen bizim kopegimiz oldu ne zaman sokaga ciksam kosa kosa geliyor. O kopek Annemgilede alisik. geliyor kapidan bakiyor dayanamiyorum bende cikip seviyorum
Diger kopekleri besleyince bana trip yapiyor
Birde cok masum bakiyor dayanamiyorum:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
SEN KİME KÖPEK DİYE HAKARET EDİYON
İtlere bak bunlar it it
İtttt
quote:
Orijinalden alıntı: 11 52 7
quote:
Mahallemdekilere bakiyorum hocam. kis gunu yemek bulmak zor yavrular var besliyorum sutu olsun diye. Eger gelirlerse de seviyorumteki resmen bizim kopegimiz oldu ne zaman sokaga ciksam kosa kosa geliyor. O kopek Annemgilede alisik. geliyor kapidan bakiyor dayanamiyorum bende cikip seviyorum
Hocam ne yemek yiyolar. Bende sucuk sosis oldukça koymaya calısırım. Baska bisey yerlermi bilniyırum. Kış günlerinde ac kalmasınlar bende düzenli koymaya baslıyayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 11 52 7
quote:
Hocam ne yemek yiyolar. Bende sucuk sosis oldukça koymaya calısırım. Baska bisey yerlermi bilniyırum. Kış günlerinde ac kalmasınlar bende düzenli koymaya baslıyayım
Valla hocam sadece anne ve benim kopek icin etli pirinc pilavi, etli bulgur plavi vs veriyorum yiyor diger kopekler fark etmiyor evde artan tum yemekleri yiyor.(dun ispanak yemegini seve seve yediler) hamur islerini cok seviyorlar simit puaca hemen bitiriyorlar hic direk ekmek vermedim ama videolarda sadece ekmegi bile yiyorlardi. Cok Sekerli seyler verme yeter. Sutte verme ishal yapiyor. (Eger verecek olursan bolca sulandirda ver.)
Ben duzenli olarak temiz su koyuyorum evde oldukcada yemek veriyorum. (Ama o yemegide sadece reisleri yiyor)
Birde bizim oradaki okullarda torunlari olan bir adam var hafta ici o kuru mama koyuyor hepsi yiyor.
5 Ocak migrosta kopek mamalari %50 indiriimli istersen bir bak. Hatta o mamalari 500 mllik pet siseye koy cantana at yolda ac gibi gordugune ver.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X