Şimdi Ara

Var mı blog yazarı olmak isteyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir blogum var arkadaşlar. Günlük yazılar yazıyorum. İlgisi olan, güncel teknoloji, spor, sanat, kültür gibi konuları takip eden birkaç kişi arıyorum.

Türkçenizi geliştirmek, sosyal olayları daha yakından takip etmek ve bunları yorumunuz ile beraber kendiniz yazmak istiyorsanız iletişim adresinizi (MSN veya e-posta) PM ile gönderebilirsiniz.

site adresi:http://www.herseydenbirsey.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piaa1 -- 13 Aralık 2011; 17:33:57 >

• PM atıyorum..
  • İletişime geçtim. Birkaç kişi daha var mı?
  • Bir konu üzerinde yoğunlaşsaydınız keşke. Genel bir haber bloğu zor iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Bir konu üzerinde yoğunlaşsaydınız keşke. Genel bir haber bloğu zor iş.

Teşekkür ederim önerin için de, her şeyden bir şey sloganıyla başladım. Para kazanma kaygım olsa idi dediğiniz gibi yapabilirdim. Sitedeki en büyük amacım güzel bir yazar kitlesiyle farklı konular üzerinde durarak (edebiyat, spor, teknoloji vs.) insanların hoşuna giden yazılar yazmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piaa1

quote:

Teşekkür ederim önerin için de, her şeyden bir şey sloganıyla başladım. Para kazanma kaygım olsa idi dediğiniz gibi yapabilirdim. Sitedeki en büyük amacım güzel bir yazar kitlesiyle farklı konular üzerinde durarak (edebiyat, spor, teknoloji vs.) insanların hoşuna giden yazılar yazmak.

Niye bir sürü reklam var o zaman sitenizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus

quote:

Orijinalden alıntı: Piaa1

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Para kazanma kaygım yok dedim. Kazanmak istemiyorum demedim. Reklam koydum. Kazanırsam kazanırım. Kazanamazsam da siteyi kapatmam, yazmaya devam ederim. ;) Anlatabildim umarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temel bilim isteyenler var mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PM Gönderdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muster

PM Gönderdim...

İletişime geçtim. :)
  • ben de yazarım, pm atarsanız sevinirim
  • takip
  • Sitenin teması güzel olmuş ama haberleri direk kopyalıyorsun gördüğüm kadarıyla , ana sayfanı yeni aldığın yazarların kişisel yazılarına yorumlarına ayırırsan , hatta birkaç tane amatör olarak karikatür yapan birkaç kişi alıp karikatürlerini sitende paylaşmalarını sağlarsan çok güzel olur , benim düşüncem bu.
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Sitenin teması güzel olmuş ama haberleri direk kopyalıyorsun gördüğüm kadarıyla , ana sayfanı yeni aldığın yazarların kişisel yazılarına yorumlarına ayırırsan , hatta birkaç tane amatör olarak karikatür yapan birkaç kişi alıp karikatürlerini sitende paylaşmalarını sağlarsan çok güzel olur , benim düşüncem bu.

Yorumunuz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.

Ancak yazıları kopyalama konusunda yanlış düşündüğünüzü söylemek isterim. Sitedeki yazıların %90'ı ve konumuzda geçen kişilerin konuşmaları dışında her şey bireysel ve özgün olarak yazılmakta.

En azından benim yazdığım yazılarda bundan eminim.

Önerilerinizi uygulamaya çalışacağımdır.

Tekrar teşekkürler.

• PM Attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

PM Attım.

Dönüş yaptım. Var mı başka?
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

pm attım

Cevap attım.
    Son birkaç kişi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.