Şimdi Ara

Vantilatör Önerisi !! (Reklam değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu sıcaklarda herkes serinlemek için çareler aramakta.
    Amacım reklam yapmak değil, ama kullandığım ve cok cok memnun olduğum bir cihaz.
    Forumda da vantilatör arayan arkadaşlar gördüm..
    O yüzden de paylaşmak istedim, markayla hiç bir akrabalığım söz konusu değil

Herkesin klima almak gibi bir lüksü yok. Ya da klimalar evin 1 odasını soğutuyor.
    Diğer yaşam alanlarınız için ucuz yollu serinleme önerisidir bu....
    Biz 2 sene önce aldık fiyatı 50- 60 TL civarıydı...
    Şuanda da max. 70-80 liradır...
    Ayrıca bugüne kadar gördüğüm beyaz dandik ev vantilatörlerine hiç benzemiyor.

Abartmıyorum vantilatör 3 kademeli fakat sadece 1 de kullanıyoruz... Bazen 2 ye çıkarıyoruz..
    Salonda kullanmamıza rağmen herşey uçuşuyor...
    UYARI: Karşısında uyuyakalmayın, çarpar

Odalarınız,salonlarınız,ofisleriniz için ideal....
    Açık havada denemedim ama 3. kademede açık havada bile işe yarayacağını düşünüyorum.

-UFO gibi salak ama bir o kadar da piyasa markanın bu tarz ürünlerine bir sürü para vermeyin.
    -Ofisimize gidip BEKO'nun kule vantilatör dedikleri, teknolojik gözüken ama hiç bir halta yarmayan
    pahalı cihazından aldık... Gerçekten de rezalet!! Kendine hayrı yok...
    Aynısının Arçelik falan olanları da var.. kumandalı falan ama çok kötü...

-Ürünün sıfırı hala üretiliyor mu bilmiyorum. Ama elbet satan yerler vardır.
    Buradan ürünün özelliklerine bakın. Bu da linki:
    http://www.laserelektronik.net/default.asp?ilce=izmit-kocaeli&Sira=6&id=229&mod=SINBO-CH-18731_VANTILATOR

-Sinbonun sitesinde bu model yok ama WATT'ı dışında çoğu özelliği aynı. (85W yenisi 115W eskisi )Aynı performansı gösterir mi bilemem.
    Ama yine de iyi olduğunu düşünüyorum karar sizin.
    Bu da onun linki:
    http://www.sinbo.com.tr/tr/urun.asp?ProdId=1307

• Şu ufo markasına uyuz oluyorum bildiğimiz birşeyi abartıp sunmazmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

Şu ufo markasına uyuz oluyorum bildiğimiz birşeyi abartıp sunmazmı..

Aynen !! Isıtıcılarda elektrik tasarrufu diyo 2000 watt diyo.. nasıl oluyo tasarruf ?
  • yalnız bu ürün sanayi tipi evde katlanılması zor ses cıkarabilir yanılıyormuyum ?
  • biz rahatsız olmuyoruz... 3. kademede çalışırsa ses yapıyo
  • sinbo mal mı alınır abi tövbe
  • Evdeki elektronik eşyalarım 15-20 sene kullanırım o kadar da özen gösteren birisiyim ama bir akılsızlık ettim sinbo saç kurutma makinesi aldım ömrü 1,5 ay bir dahamı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

sinbo mal mı alınır abi tövbe

Sinbo bu alet de aşmış kendini.... arıza falan yapmadı daha hiç... özellikle açtım başlığı ucuz ve kullanışlı alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronus

Evdeki elektronik eşyalarım 15-20 sene kullanırım o kadar da özen gösteren birisiyim ama bir akılsızlık ettim sinbo saç kurutma makinesi aldım ömrü 1,5 ay bir dahamı.

Ön yargılısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

quote:

Evdeki elektronik eşyalarım 15-20 sene kullanırım o kadar da özen gösteren birisiyim ama bir akılsızlık ettim sinbo saç kurutma makinesi aldım ömrü 1,5 ay bir dahamı.

Ön yargılısınız

acaba okudugunuzu anladınız mı, almadan yazmadım, yerinde servis garantili teknosadan sinbo saç kurutma makinesi aldım dedim iyi anlayın 1,5 ayda bozuldu yerinde garanti ile halledildi gene bozuldu, anlamanız dileğimle,

mersedesle 124'ü bir tutmam ben,
    ucuz mal alacak kadar da zengin değilim.
  • quote:

quote:

quote:

Ön yargılısınız

acaba okudugunuzu anladınız mı, almadan yazmadım, yerinde servis garantili teknosadan sinbo saç kurutma makinesi aldım dedim iyi anlayın 1,5 ayda bozuldu yerinde garanti ile halledildi gene bozuldu, anlamanız dileğimle,

Gayet anladım..
    Sinbo konusunda başınıza bişey gelmiş olabilir... Ama o bir saç kurutma makinesi...
    Bazı firmalar bazı ürünlerinde çok başarılı oluyor..
    Benim amacım Sİnbo'yu övmek değil Sinbo Vantilatör'ü önermek.
    Yani Sinbo bu üründe çok başarılı....

• bunu istanbul'a yollama şartları nedir bilginiz var mı? veya istanbul anadolu yakası satan birileri var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herospower -- 18 Temmuz 2011; 17:07:26 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ön yargılısınız

Gayet anladım..
    Sinbo konusunda başınıza bişey gelmiş olabilir... Ama o bir saç kurutma makinesi...

Sanırım olay Sinbo'nun ürettiği ya da marka bastığı ürünlerde düğümleniyor.Çünkü bazı ürünleri kabul edilir kalitede ve hesaplı.Ama bazı ürünleri de (birçoğu) resmen çöp.Tamamen yorum yapıyorum,bilgi olarak almayın,bence kendi ürettikleri idare eder ama çaynadan getirdikleri berbat...
    Vantilatör konusuna gelince,biz rahatsız olmuyoruz demişsin ama o tarz sanayi tipi fanların hepsi sağlam hava üfler ama ev içinde rahatsız edecek kadar ses üretirler.Açıkçası bu sesten rahatsız olmayan bir seni duydum..
    Ama elbette sonuçta tercih meselesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: herospower

bunu istanbul'a yollama şartları nedir bilginiz var mı? veya istanbul anadolu yakası satan birileri var mıdır?

Bilemiyorum, modelini yazıp internette araştır satan yerlere bak... Verdiğim link dışında nereler satıyor bilmiyorum.
    İnternetten alırsan zaten gönderirler kargo ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

quote:

quote:

quote:

Ön yargılısınız

Gayet anladım..

Sanırım olay Sinbo'nun ürettiği ya da marka bastığı ürünlerde düğümleniyor.Çünkü bazı ürünleri kabul edilir kalitede ve hesaplı.Ama bazı ürünleri de (birçoğu) resmen çöp.Tamamen yorum yapıyorum,bilgi olarak almayın,bence kendi ürettikleri idare eder ama çaynadan getirdikleri berbat...
    Vantilatör konusuna gelince,biz rahatsız olmuyoruz demişsin ama o tarz sanayi tipi fanların hepsi sağlam hava üfler ama ev içinde rahatsız edecek kadar ses üretirler.Açıkçası bu sesten rahatsız olmayan bir seni duydum..
    Ama elbette sonuçta tercih meselesi...

Evet tercih meselesi... Serinlemek isteyen alsın ses falan sorun olmamalı bence...
    Ki ben rahatsız olmuyorum gerçekten aşırı yüksek bir sesi yok.
    Gülü seven dikenine katlanmalı... Çünkü gül ucuz gül ama iyi gül
    Sessiz olsun iyi üfürsün diyen varsa da klima alsın :D

• Jakota Marka 80 W End. Var Bizde.
    Üflemede bir sıkıntı yok ancak uyurken - dalana kadar - rahatsız edici bir sesi.
    Ufo almayı düşünüyorum.
    Bugün inceledim gerçekten iyi üflüyor
  • yatarken kullanacaksanız bu sanayi tipleri benim gibi kolay kolay rahatsız olmayan birini bile rahatsız etti

gürültülü bir ortam salon olabilir işyerinde kullanılabilir gerçi ben salonda klima kullanıyorum
    bu yüzden işimi görmedi
    şu an salınımlı ufo veya rowenta düşünüyorum sanayi tipi olan sunny axen vantilatörü ya satarım ya da elimde dursun birgün elbet lazım olur :)
  • Sanayi tipi vantilatörler içerisinde Bahçıvan en iyilerinden birisi... Hem oldukça sessiz hem de oldukça güçlü çalışabilmektedir. Bahçıvan markasının fiyatları biraz yukarılarda olmasından dolayı insanlar daha makul fiyatlara sanayi tipi vantilatörler almayı tercih ediyorlar.

Sizlere önerim Kraus marka vantilatördür. Kraus 750'lik vantilatör ile yazın sıcağından kurtulacak ve bunalımdan çıkacaksınız.

3 farklı ayarlanabilme özelliğine sahiptir. 1.güçte çalışırken bile esen rüzgarın gücünü görebileceksiniz.

Sanayi tipi vantilatör özellikleri
    Güçlü motora sahiptir. Tercih edilme nedenlerinden birisi sessiz yapısı ile rahatsız etmeyecek düzeyde çalışmasıdır.
    FS-750 Sanayi Ayaklı Vantilatör
    Ayarlanılabilir hız seçenekleri mevcuttur. Farklı hız seçenekleri ile mekanınızı istediğiniz serinlikte ayarlayabilecek siniz?
    75" Sanayi Tipi Ayaklı model olarak geçmektedir.
    90 Derece Dönebilen Başlığı mevcuttur. Dilerseniz sabitleyebilir isterseniz ayarlamasını yaparak sürekli dönmesini sağlayabilirsiniz.
    MOTOR GÜCÜ: 220V / 50Hz.-250W

Ayrıca diğer sanayi tipi vantilatör modellerinin özelliklerine de bakmak gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.