Tavsiye için teşekkür hocam. Gören arkadaşlar denesin çünkü seninde dediğin gibi pencereden değil benim tavan yanıyor direkt. Zaten iki oda var onda da pencereler bu şekilde benim. :) ![]() neyse konuyu çok kirletmeyelim, < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 28 Mayıs 2022; 19:37:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (184. sayfa)

-
-
Bugün Koçtaş'ta vantilatör bakmaya gittim. Güzel fiyatlar internet sitesinden de alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rereaArçelik 16360 Av hocam bu üründen memnunmusun peki karşılaştırdıgında ?
Arcelik te flavel 1690 da var bende. Arcelik, flavelin tirmagi olamaz sesli arcelik en dusuk kademede bile flaveli kullanan sessizligin ne oldugunu bilir bu aletlerde
Amazon’dan Xiaomi Smart Mi Fan 2 satın aldım 1.175 ₺ 6 taksit şeklinde satın aldım.Ürün geldiği zaman deneyimlerimi paylaşacağım umarım memnun kalırım.
Tercih etmemdeki sebeb 15W güç tüketimi sessiz olması ve uygulama üzerinden ayar yapma benim tercihlerim arasında oldu.
Ürün ebatları küçük ama benim için yeterli bir yükseklikte.
gelince detaylıca inceleyin almak isteyenlerin kafasında sor işareti kalmasın. bataryalı modeli mi aldınız?
bence gürültünün tek nedeni pervane değildir. neticede rüzgarlı bir günde rüzgarın gürültüsünü duyarız. çok rüzgarlı bir günde yatarken rüzgarın gürültüsünü , uğultusunu muhakkak herkes duymuştur. demekki havada da bir sürtünme var ki rüzgarlı günlerde pervane olmamasına rağmen bu gürültüyü duyuyoruz. pervane sert birşekilde havayı yardığından gürültü oluyordur muhakkak ama hava sürtünmesininde ciddi bir etkisi vardır bence yoksa rüzgarlı günler gürültülü değil sessiz olmadı lazım. demek istediğim gürültünün tek nedenini pervaneye bağlamamak lazım fanlı çalıştırıldığında klimalar da gürültülü oluyor onlar direk havayı yarmıyorlar daha kapalı bir sistemleri var bence gürültü daha çok havanın sürtünmesinden oluyor.
hiç tavsiye etmiyorum ,bende aynısı var.
Ayağı o ağırlığa göre değil , eğiliyor.
Sesi çok Fazla.
Arka kafesi tutan plastik somun sıkışmıyor(belki benimki bozuk) .
-
arkadaşlar bu tavan vantilatörleri normallerine göre nasıl ? sesi, performansı vs ?
-
Bataryalı Olan model yoktu eğer olsaydı ilk tercihim o olacaktı. Fan2 modeli satın aldım.
bu üründen 2 tane var balkon ve oturma odasında işini gayet güzel yapıyor ama bu fiyata alır mıyım bilemiyorum,
- Hanki Tavan Vantilatörü Gri Kanat
- 1 adet
- 999,90 TL den almıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulflymax -- 29 Mayıs 2022; 12:1:23 >
-
Dediğin doğru olabilir. Bende eşe dosta flavel 1690'ı övdüm durdum ama alamadı hiç biri. Kötü hissediyorum o yüzden keşke distribütörü Türkiye'ye tekrar getirse yok satar bence
-
bende klima var klima işi biraz sıkıntılı elektirik parasını geçtim ortak kullanım alanına kurduğunuzda sürekli biri ben rahatsız oldum diyor. hiç kullanamıyorsun. evde çocuk olunca hasta oluyor. klima kullanılacaksa kişisel bir odaya kurulması lazım yoksa kışın sıcağı kullanılıyor sadece. vantilatörde kendinize gelecek şekilde ayarlayınca sıkıntı olmuyor o yüzden klima kişisel bir odada değilse boşa gitmiş para olabiliyor iyi düşünmek lazım. babamın evide çatı katı değil ama son kat ve aşırı sıcak oluyor birde çatının direk altında olunca çok fena olur sağlam bir klima olmayınca eziyet olur orası.
-
aynen hocam öyle dezavantajlarıda var.
bu arada bir önceki mesaja dediğiniz havanın sürtünmeden çıkarttığı ses katılıyorum.
-
Yeni fırsatları kovalıyorum ama havalar ısındıkça olmayacak sanırım.
-
Hocam bulamadım ama link varsa paylaşır misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
trendyol.com
UFO Atsfı-123 Uzaktan Kumandalı Iyonizerli Vantilatör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/ufo/atsfi-123-uzaktan-kumandali-iyonizerli-vantilator-p-3905534www.carrefoursa.com
Dijitsu VN27 Kumandalı Vantilatör #30274544 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/dijitsu-vn27-kumandali-vantilator-p-30274544?utm_source=akakce&utm_medium=list&utm_campaign=standard&v=1.90.6UFO Atsfı-123 Uzaktan Kumandalı Iyonizerli mi yoksa Dijitsu VN27?
İyonizerli ile arasında çok az fiyat farkı var.
-
iça nadolu,doğu anadolu,karadeniz ve ege bölgelerinde nispeten vantilatör ile idare ediliyor ancak akdenizde imkanı yok işe yaramıyor.
klima açarsak elektirik faturası geçen yaz 1.000 lira geliyordu bu yıl garanti 2.000 gelir.
asgari ücret 4.250,kira 2.000. 250 lira ile de gül gibi geçinir giderim miss.
edit:250 lira iptal,temmuzda gelecek elektirik zammı ile onu da alacaklar cebimden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 29 Mayıs 2022; 21:46:50 > -
Şuan stok yok gözüküyor hocam Amazon’dan satın almıştım.
ülkeyi kurtaracaz başka yolu yok.
bu fiyatlar ne amk
-
Nem alma modunda çalıştırın bence rahatsız olanlar azalacaktır. Çocuk olduğu için termostatsız odamız yok. Derece fark etmeden nem almaya alınca 28 derecede oda gayet yeterli soğuklukta oluyor. Vantilatör veya Beko havadar benzeri bir çözüm ile de yatak odasına uygulamam gerekiyor. Derece ile de takip etmem gerekecek. Vantilatör hiç bir şekilde dereceyi değiştirmiyor ama Beko havadar gibi ürünler yapıyor mu diye merak etmiyor değilim. Ufacık klimalar 8bin olmuş yatak odasına taktırmadan çözüm bulmak lazım..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X