Şimdi Ara

Vans ayakkabını tasarla ve sipariş et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vans'ın sitesinden ayakkabı sipariş etmek istiyorum.

Daha önce belki sipariş etmiş olan vardır öneride bulunabilirsiniz sipariş ne kadar sürede gelir onuda merak ediyorum. Kendim tasarlıycam ayakkabıyı

1-2 deneme yaptım sizde kendi tasarladıklarınızı eklerseniz sevinirim ( print screen yapıp upload etmeye
    üşenenler direk bana mail atabilir share bölümü var sayfada detaxs@gmail.com )
    buradan tasarlayabilirsinizhttp://shop.vans.com/catalog/Vans/en_US/category/custom-shoes.html#/selectShoe

Bunu ben yaptım:

Bunu da @ Mavi Donum Var arkadaşım yaptı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeTaXs -- 26 Mart 2011; 22:56:02 >

• bazı hatalar var lütfen düzeltin.
  • up
  • yukarı
  • Hocam bu vansin bağcıklı ayakkabılarını İstanbul'da satan yer nerde bulabiliriz ?
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Hocam bu vansin bağcıklı ayakkabılarını İstanbul'da satan yer nerde bulabiliriz ?

İstanbul'da bilmiyorum ama izmir'de ki şubede bağcıklıda var. mağazayı bilmiyosan internetten araştır bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi arkadaşıma sordum daha önce 47$'lık ayakkabı sipariş etmiş 150 lira tutmuş 70$'lık alırsak 200'e mâl olur heralde nasıl bi kargo ücreti bindiriyolarsa
  • quote:

Hocam bu vansin bağcıklı ayakkabılarını İstanbul'da satan yer nerde bulabiliriz ?

kadıköy
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

kadıköy

Nautilius da olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ücnoktabir

quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

kadıköy

Nautilius da olması lazım.

kadıköyün içinde de var 3-4 tane vans satan ayakkabı mağazası.. bitanesi sırf vans a özel.. kilisenin yakınlarında biyerde
  • Son durum nedir? Sipariş verdiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.