Şimdi Ara

VANALI TANKI SORUNSUZ DİYENLER BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİĞİM GİBİ SORUN SUZ TANK OLMAZ VE BU MONTAJI KİM YAP TIYSA İŞİ DEHİÇ BİLMİYOR HAVA SORUNU YOK DİYENLER RESİMLERE İYİ BAKSIN YAZICI 15 GÜNLÜK TÜR TEST CIKTISINDA 90 SAYFA CIKTI ALINDIĞI GÖRÜLÜYOR KARTUŞALRIN ÜZERİNDE SİLİKON LANMIŞ DELİKLER BAYA BÜYÜK DELİNMİŞ MÜŞTERİME SORDUM AMA NERDEN ALDIĞINI SÖYLEMEDİ NEYSE CİHAZ TANKI İLE BERABER ÇÖPE GİTİ YENİ YAZICI VERDİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UZM.Yazıcı -- 31 Mart 2012; 21:24:22 >

• RESİM CIKTISINDA RENK LERDE SORUN YAŞAN ARKADAŞ LAR KULAN DIGINIZ FOTO KAĞIDININ ICC PROFİLİNİ KULANIN GERCEKTEN EN KÖTÜ MÜREKEP LE BİLE ÇOK GÜZEL CIKTI ALA BİLİRİSİNİZ
  • Aslında Canon Yazıcılarda Özellikle 510 - 511 kartuş serilerinde yada iki kartuşlu yazıcılarda tanklardan da ziyade kartuşların termal olması ve sürekli baskı alınmasından kaynaklanan sıkıntılarda mevcut tank sisteminin 2 kartuşlu yazıcılarda pek randıman vermediğini düşünüyorum Ahmet Bey

Saygılarımla
    Goprint
  • quote:

Orijinalden alıntı: goprint01

Aslında Canon Yazıcılarda Özellikle 510 - 511 kartuş serilerinde yada iki kartuşlu yazıcılarda tanklardan da ziyade kartuşların termal olması ve sürekli baskı alınmasından kaynaklanan sıkıntılarda mevcut tank sisteminin 2 kartuşlu yazıcılarda pek randıman vermediğini düşünüyorum Ahmet Bey

Saygılarımla
    Goprint

BENDE ÖYLE DİYORUM DA ANLAT ANLATA BİLİRSEN HERKEZ TUTTURMUŞ VANALI TANK DİYE GİDİYO HELE BAZILARI VAR 15000 SAYFA GARNTİSİ VERİYOR BİRDE 20 000 SAYFA KARTUŞ GARANTİSİ NEYE GÖRE VERİYOLARSA

• Kurduğumuz Canonlarda Asla Ama Asla Garanti Vermiyoruz Satarken de Müşterilerimizi Bu Konuda Bilgilendiriyoruz. Gerisi Kendilerine Kalıyor MG 5150 MG5250 vs gibi 5 kartuşlu Dolabilen Kartuşları Daha Çok Satmaktayız Genel Olarak Fotoğrafçılar Almakda Yanında da Ultraviole Serisi Mürekkepleri Vermekteyiz. Çok Şükür Sıkıntı Olmuyor.. Amatör Fotoğrafçılara Bence Güzel Bir Tüyo :)

Saygılarımla

Goprint

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goprint01 -- 31 Mart 2012; 23:45:31 >
  • canon nun hiç bir yazıcı sını beyen miyorum epson gibi siyok birde yarın yayınlayacağım dosyayı yazıcıalrın ıcc profillerini vericem herkeze
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİĞİM GİBİ SORUN SUZ TANK OLMAZ VE BU MONTAJI KİM YAP TIYSA İŞİ DEHİÇ BİLMİYOR HAVA SORUNU YOK DİYENLER RESİMLERE İYİ BAKSIN YAZICI 15 GÜNLÜK TÜR TEST CIKTISINDA 90 SAYFA CIKTI ALINDIĞI GÖRÜLÜYOR KARTUŞALRIN ÜZERİNDE SİLİKON LANMIŞ DELİKLER BAYA BÜYÜK DELİNMİŞ MÜŞTERİME SORDUM AMA NERDEN ALDIĞINI SÖYLEMEDİ NEYSE CİHAZ TANKI İLE BERABER ÇÖPE GİTİ YENİ YAZICI VERDİK

ahmet bey bu tankı müşteriniz nereden almış
    bariz tankın montajı cok cok acemice yapılmış ...
    ve bu tank montajı ile zaten iyi bir sonuc alınamaz ki...
    bence alınmış olan firma ile irtibata gecin ve maduriyetinizi karşılatın.
    ve bizide buradan bilgilenidirin.

@goprint

mürekkepe boya diyen kullanıcılar var ama sizin demeniz????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Haklısınız Kadir Bey Ama Uyardığınız İçin Teşekkür Ederim. Düzeltme Yapılmıştır..
  • vanalı tanklar sorunsuzdur bence yeterki iyi montaj yapılsın.

bu montajı yapan arkadaşa sesleniyorum

BIRAKIN MONTAJ YAPMAYI

BURSA KARTUŞ MONTAJ YAPSIN :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: comely35

vanalı tanklar sorunsuzdur bence yeterki iyi montaj yapılsın.

bu montajı yapan arkadaşa sesleniyorum

BIRAKIN MONTAJ YAPMAYI

BURSA KARTUŞ MONTAJ YAPSIN :))

• Montajı Kim Yaparsa Yapsın Yine Tekrarlıyorum 2 Kartuşlu Canon Yazıcılarında Bence Çok Sıkıntı Çıkıyor Geri Dönüşleri Fazla Oluyor Gerek Kullanıcı Kaynaklı Hatalardan Gerek Montaj Hatalarından Şahsi Fikrimdir.

Saygılarımla
  • quote:

Montajı Kim Yaparsa Yapsın Yine Tekrarlıyorum 2 Kartuşlu Canon Yazıcılarında Bence Çok Sıkıntı Çıkıyor Geri Dönüşleri Fazla Oluyor Gerek Kullanıcı Kaynaklı Hatalardan Gerek Montaj Hatalarından Şahsi Fikrimdir.

Saygılarımla

Ben bu görüşünüze katılmıyorum. Montaj bu konuda cok önenmli ve dikkat edilmesi gereken bir nokta.
    bakın vanalı tankı Türkiye'de ilk satışa sunan ve patent'leştiren firma olan Bursa Kartuşun sattığı tüm yazıcılarda bu tip sorunlar yok.
    bakın forumdada onlarc kullanıcısı var bu şekilde sorunlarla karşılaşmıyor.
    En basit örnek comely35 nickli kardeşimiz geçen gün bir konuda 25,000 sayfa cıktı aldığını ve halen hicbir sorun olmadığını yazdı

ki; bu sistemden 65,000 cıktı almış ve kartuşları aşındığından kartuş değişikliğine gidip halen baskı alan tanıdığım var.

• Bakın Kadir Bey Türkiyede Vanalı Tankı Satısa Bursa Kartuş İlk Ne Zaman Cıkarmıstır Bunu Söylermisiniz

2- Kimseyi Töhmet Altında Bırakmak İstemiyorum Ama Bursanın da Makinelerinin Bize Geldiği Olmustur. Canon Yazıcılara Servis Desteğimiz Olmadığı İçin Bakmamışızdır. Elbette ki sorunlar olucakdır saygı duymak lazım ama sistemin yine tekrarlıyorum gerek kullanıcı kaynaklı gerekse kartuşlardan kaynaklanan sıkıntıları vardır.

3- Kaldıki bırakın 2 kartuşlu yazıcılarda 65000 baskıyı 25000 baskı alanı görmedim. Bu sizin yalan söylüyorsunuz anlamına gelmesin lütfen ama ben şahit olmadım. Ben Düşüncelerimde Katiyim 5 Kartuşlu Canon Yazıcılar 2 Kartuşlulara Oranla Çok Daha Randımanlıdır.

Saygılarımla

Goprint

• quote:

Bakın Kadir Bey Türkiyede Vanalı Tankı Satısa Bursa Kartuş İlk Ne Zaman Cıkarmıstır Bunu Söylermisiniz

2- Kimseyi Töhmet Altında Bırakmak İstemiyorum Ama Bursanın da Makinelerinin Bize Geldiği Olmustur. Canon Yazıcılara Servis Desteğimiz Olmadığı İçin Bakmamışızdır. Elbette ki sorunlar olucakdır saygı duymak lazım ama sistemin yine tekrarlıyorum gerek kullanıcı kaynaklı gerekse kartuşlardan kaynaklanan sıkıntıları vardır.

3- Kaldıki bırakın 2 kartuşlu yazıcılarda 65000 baskıyı 25000 baskı alanı görmedim. Bu sizin yalan söylüyorsunuz anlamına gelmesin lütfen ama ben şahit olmadım. Ben Düşüncelerimde Katiyim 5 Kartuşlu Canon Yazıcılar 2 Kartuşlulara Oranla Çok Daha Randımanlıdır.

Saygılarımla

Goprint

Vanalı tankı Türkiye'ye ilk kez Bursa kartuş getirdi ve su an zaten tescili de onlara ait onların bayileri satıyor türkiye'de onlardan alarak.

evet 5 kartuşlu olan canonların printheadına gözle baksanız bile aradaki kalite farkını görebiliyorsunuz.

forumda bir miktar araştırma yapsanız forum kullanıcılarının yorumları dahi var.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 1 Nisan 2012; 11:26:54 >

• Bakın 65000 yazmısım dikkatli okuyunuz Kadir Bey forumdaki kullanıcıların yazılarını dikkate alıyorum.

Neyse Bu Konu Uzar Gider Birbirimizi Anladığımızı Düşünüyorum

Saygılarımla

Goprint
  • quote:

Bakın 65000 yazmısım dikkatli okuyunuz Kadir Bey forumdaki kullanıcıların yazılarını dikkate alıyorum.

Neyse Bu Konu Uzar Gider Birbirimizi Anladığımızı Düşünüyorum

Saygılarımla

Goprint

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Bakın Kadir Bey Türkiyede Vanalı Tankı Satısa Bursa Kartuş İlk Ne Zaman Cıkarmıstır Bunu Söylermisiniz

Saygılarımla

Goprint

Vanalı tankı Türkiye'ye ilk kez Bursa kartuş getirdi ve su an zaten tescili de onlara ait onların bayileri satıyor türkiye'de onlardan alarak.

evet 5 kartuşlu olan canonların printheadına gözle baksanız bile aradaki kalite farkını görebiliyorsunuz.

forumda bir miktar araştırma yapsanız forum kullanıcılarının yorumları dahi var.

.

BU TESCİL OLAYINI Bİ BIRAKIN KADİR BEY VANALI TANKI İSTEYEN HERKEZ ALA BİLİR VE SATA BİLİR DAHA NE TANK ÇEŞİTLERİ VAR CİNDE BİTMEYEN KATUŞUN İSİM BİLE TESCİLİDEYİL VE ALINAMAZ PATEN ALMAK İÇİN PATENCILERE SORUM BİTMEYEN KARTUŞU BİRAZ DAHA UĞRAŞSAM BAZI MADELRİ VAR ONARIDA HALETESEM İSMİ PATETLENE BİLİR VE KİMSEYEDE KULANDIRMAM AMA BURSA BUNU İLK CIKARDIĞI İÇİN İSİM HAKI ONUN BEN CE ELİNİ CABUK TUTSUN 1 SENEDAHA BU İSİM ALINMASA ALICAM VE KİMSEYE KULANDIR MİCAM

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla

Goprint

.

BU TESCİL OLAYINI Bİ BIRAKIN KADİR BEY VANALI TANKI İSTEYEN HERKEZ ALA BİLİR VE SATA BİLİR DAHA NE TANK ÇEŞİTLERİ VAR CİNDE BİTMEYEN KATUŞUN İSİM BİLE TESCİLİDEYİL VE ALINAMAZ PATEN ALMAK İÇİN PATENCILERE SORUM BİTMEYEN KARTUŞU BİRAZ DAHA UĞRAŞSAM BAZI MADELRİ VAR ONARIDA HALETESEM İSMİ PATETLENE BİLİR VE KİMSEYEDE KULANDIRMAM AMA BURSA BUNU İLK CIKARDIĞI İÇİN İSİM HAKI ONUN BEN CE ELİNİ CABUK TUTSUN 1 SENEDAHA BU İSİM ALINMASA ALICAM VE KİMSEYE KULANDIR MİCAM

Ahmet bey bu tescil sadece Türkiye'de geçerli...

Ayrıca isim zaten tescil edilmiş daha neyi tescil ettireceksiniz ki!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılarımla

Goprint

.

Ahmet bey bu tescil sadece Türkiye'de geçerli...

Ayrıca isim zaten tescil edilmiş daha neyi tescil ettireceksiniz ki!!!

BU BEKGEYİ BANA GÖSTERDİLER DİKAT EDİN İSME BK BİTMEYENKARTUŞ OLARAK TESCİL EDİMİŞ BİTMEYEN KARTUŞ OLARA DEYİYİL

BK BİTMEYEN KARTUŞU ALAMSIN BİTMEYEN KARTUŞU ALA BİLİRİSİN

• Bu Vanalı Tankı Biz Bursa'dan Önce Satıyorduk Zaten Nerden Çıktı Bu İlk Kez Bursa Getirdi Diye Anlamadım Ayrıca Gösterilen Belge İsim Tescil Belgesidir.

Saygılarımla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.