Şimdi Ara

Van TIP Van DİŞ kaçla kapatır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tıp:17-18k

diş:23-24k

• Tıp: 15.5k
    Diş: 21k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLune -- 23 Temmuz 2013; 23:56:16 >
  • Tıp o kadar düşmez bence yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl 11k civarı gitmişti bir arkadaşım bu yılda olsun olsun 13k
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLune

Tıp: 15.5k

Aynen böyle olur bence de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pixelboy kullanıcısına yanıt

geçen sene 12800le kapatan van bu yıl nasıl 13kla kapasın mantılı yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLune

Tıp: 15.5k

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Tıp o kadar düşmez bence yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl 11k civarı gitmişti bir arkadaşım bu yılda olsun olsun 13k

tıpta 2500 e yakın artış var kardş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15.5 nedir ya benim sıralamam tam 16000 16 yapalım şunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi genç -- 23 Temmuz 2013; 23:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpçı genç

15.5 nedir ya benim sıralamam tam 16000 16 yapalım şunu

Bence Van Tıpa girme şansınız yüksek hocam, pek tercih edilmediğinden bekli 16klara düşebilir ama siz kötüsüne hazırlayın kendinizi. Ama inşallah olur.
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLune -- 24 Temmuz 2013; 0:02:10 >
  • DeLune kullanıcısına yanıt
    van olsun bizim olsun

diş yazdım altına ama pişmanım keşke boğaziçi intt yazsaydım
  • geçen sene 12k dan almış 2.5k kontenjan dersek 14.5k olur diğer oynamalarla ve küsüratla birlikte 15.5k falan ancak oluri çünkü geçen sene tıp zaten az talep görmüştü bu sene daha da az talep görmeli 16k olması için bunu da şu an kimse bilemez sonuçları beklemen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpçı genç

van olsun bizim olsun

diş yazdım altına ama pişmanım keşke boğaziçi intt yazsaydım

Diş hekimliğinin de doktorluğu aratmayacak mesleki tatmini vardır. Bence tıp olmazsa yine de mutlu olursunuz. Tıpı ele ayağa düşürmeye çalışıyor bu hükümet. intt ne bu arada ?
  • DeLune kullanıcısına yanıt
    uluslararası ticaret
  • arkadaşlar sütçü imam tıp kaça geriler yorumlayın lütfen!!!
  • inş gelir :D
  • Beyler tıp 15k yi görmez bence.. ben 14.300 cuyum van tıp ihtimalim yarı yarıya.. girersem sonlardan girerim gibi geliyor..

• Tıp 14.5k
    Dis 22k

• Neyin kafasıını yasıyorsunuz onu anlamadım 2.5 k kontenjan arttı ama ilk 15k da 2.5k değil 1.5k tıp kont arttı. yani tıp ve diş kontenjanları toplam 2k felan dır
  • Mf4te ilk 10k yapan mf3te ilk 15k diye düşünürsek ilk 10kdaki mühendislik kontenjanları 4k 11k devlet tıp kontenjanı. arada diş secen mezuna kalan tmden tercih yapan ya da puanı yetiyorken şehrindeki mühendisliği seçen en az 1k olsa 16k olur. Hadi talep artsın tıpa 15.5k olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Mf4te ilk 10k yapan mf3te ilk 15k diye düşünürsek ilk 10kdaki mühendislik kontenjanları 4k 11k devlet tıp kontenjanı. arada diş secen mezuna kalan tmden tercih yapan ya da puanı yetiyorken şehrindeki mühendisliği seçen en az 1k olsa 16k olur. Hadi talep artsın tıpa 15.5k olur.

Yanlışın var hocam ilk 14k daki muhendislik kont. 2 bin olması gerek..4 bin fln kesinlikle değil..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.