Şimdi Ara

van damme mı yoksa bruce lee mi döver (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
15.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

van damme mı yoksa bruce lee mi döver

(En Son Oy Tarihi: 8.7.2017)
Giriş

Orjinalden alıntı: SHARP_SHOOTER

Cüneyt Arkın ikisini de döver.

Yoksa ben döverim.

Bruce Lee dünyada yenilmeyen tek kişi bunun ispatları var.

Chuck norris ve james lewis gibi iki ustayı tek hareketle yere yıkmıştır. İsteyenlere doküman söyleyebilirim.

Bruce lee vücudun da yüzde 1in altında yağ olan tek spocudur.

Tek 1inçlik yumruk atabilen tek dövüşcüdür.

• abi chuck norris film yıldızı ya sen ne dion bilader
    Bruce lee nin hayatı vardı film, bruce lee aktör...

O zaman ben söyleyeyim Jackie Chan hepsini döver boynuz kulağı geçer...

Kunku mu
    Hun ku?
    Hung fu?
    Çekirgeeeeeeeeee

Evet hih hih hih
  • Van Damme döner tekmede bir numaradır üstüne yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

abi chuck norris film yıldızı ya sen ne dion bilader

Kunku mu
    Hun ku?
    Hung fu?
    Çekirgeeeeeeeeee

Evet hih hih hih

Chuck norris mi aktör? sen hiç spor takip etmiyorsun galiba ama benim için chuck kim buraya yazıyorum.

8th derece siyah kemer in Korean Tae Kwon Do,
    10th derece siyah kemer in Tang Soo Do
    6-kez World Karate Champion,

Bunlar yeter mi? belki film çevirmiş olabilir ama o karate şampiyonu,

Bruce lee'ye gelince

Was sought after for instruction by established martial artists such as Joe Lewis and Chuck Norris.

joe lewis ve chuck norris'i eğitmiş bir insan.
    Bu arada her ikiside tescilli şampiyondur.

Bunlar yeter mi?

• ikiside adam gibi dursun yoksa ikisinide döverim ha adamın asabını bözmasınlar öle flimde artısık yapmak kolay gelsinlerde burda artislik yapsınlar adamı parça pinçik ederim ulennnnnnnnnnnnnnn
  • ya alıcan elinde demir sopayı herif yumruk için bağırdıkca vercen beline zopayı
    hareket ettikce vurcan.Ne lan öyle yok hiaaaaa! diye bağıma yok bilmemne
    en güzeli ver beline beline.........
  • yaw o one inch punch videosunu indirdim hakkatende adam ıkı ğparmağıyla cekıyo nası cekıyo bıde 1 inçlik vuruş yapıyo adma yere düşüyo o 1inçlik vuruş nedir anlatabılen varmı
  • quote:

Kunku mu
    Hun ku?
    Hung fu?
    Çekirgeeeeeeeeee

Evet hih hih hih

hoca oraya her yoldan buldukları adamı mı koyuyorlar
    adamın dövüş sporlarındaki başarısı üzerine film teklifi geliyor
    tıpkı arnold'da olduğu gibi sana göre arnold da aktör ne mr.Olympia sı
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

yaw o one inch punch videosunu indirdim hakkatende adam ıkı ğparmağıyla cekıyo nası cekıyo bıde 1 inçlik vuruş yapıyo adma yere düşüyo o 1inçlik vuruş nedir anlatabılen varmı

1inçlik vuruş dedikleri olayı ben sana şöyle anlatayım,

Joe lewis anılarını yazdığı bir kitapta aynen şunu belirtiyor,

Bruce Lee ring dövüşerini sevmezdi, sokak düvüşlerinin daha adil olduğunu düşünürdü,
    bir gün onla sokakta bana tekme atmasını istemiştim,
    inanın attığı tekme sonrasında belimi hissetmedim, yani kısaca şunu söyleyebilirim Bruce Lee 6 ölçü ayakkabı giyiyordu(amerikada farklı ayakkabı ölçüleri] eğer benim gibi 14 ölçü ayakkabı giyseydi şuan kendimi nerde bulacağımı bile tahmin edemezdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: krushmut

quote:

Kunku mu
    Hun ku?
    Hung fu?
    Çekirgeeeeeeeeee

Evet hih hih hih

Kesinlikle hikayeden insan için kimse film çekmez, Chuck norris hakkında birçok kaynak Legendary diye bahseder. Herhalde bunlar raslantı olmasa gerek!

• Arkadaşlar Bruce Lee gerçek bir dövüşçü...film olaylarini bakip oyuncu zannetmeyin..adam 2 parmaği üzerinde şınav çekiyor..tekme attığı zaman 4 metre uçurduğu söyleniyor.

hayati
    http://www.showtvnet.com/spor/efsaneler/brucelee/hayati.shtml

fotoğraflari
    http://www.showtvnet.com/spor/efsaneler/brucelee/bruce.asp?bolum=album

duvarkağıdlari
    http://www.showtvnet.com/spor/efsaneler/brucelee/brucewall.asp?bolum=wall

• Onların ikisini babama sölimde görsünler BABAM döver onları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirneo

quote:

Orjinalden alıntı: krushmut

quote:

Kunku mu
    Hun ku?
    Hung fu?
    Çekirgeeeeeeeeee

Evet hih hih hih

Kesinlikle hikayeden insan için kimse film çekmez, Chuck norris hakkında birçok kaynak Legendary diye bahseder. Herhalde bunlar raslantı olmasa gerek!

Doğrudur ne diyeyim
    Arnold vücut geliştirme şampiyonu onu biliyorum

• Bu soru her nekadar herkesin yaptigi bir geyik olsada, aslina bakilirsa Bruce Lee; gerek sanati, gerek sanatini uygulamadaki basarisi gerekse vücut yapisi sayesinde kıyaslanamaz bir konuma sahip,

Elbette Van Damme da iyi bir sporcu , onunda iyi bir teknigi ve guclu bir vücüt yapisi var fakat,

Van damme in yaptigi spor Kick box ( herne kadar tekniginde Shoto kan karate eskizleri mevcutsada van damme kick box yapiyor diye geciyor) kick box öncelikle bir dovus sanati degil bir spordur, agirdir, güç ister dayaniklilik ister, kondüsyon ister fazla esnek bir spor degildir özel yetenek gerektirmez biraz vücüduna ve sabrina hakim olan bir kisi eyer yeterli zaman ayirirsa kick box ta ilerleyebilir.

Bruce Lee nin yaptigi ise dövüş sanatidir spor degildir, bruce lee küçüklükten yetişme bir sholin kung fu öğrencisidir ve hocasi meshur son kalan sholin kung fu ustasi saygideger Yip man' dir. Bruce lee daha sonra judo ve karateden eskizler öğrenmiş, amerikaya geldiginde kendi dövüş sanati olan Jetkundo sistemini yaratmiştir, jetkundo birkaç dövüş sanatinin birleşiminden oluşur,klasik sistemlerden farki teknik ve hız bakimdan yuksek , pratik uygulamalarda kullanilabilir(sokak dovusleri gibi) kolay ogrenebilinen bir sanattir.
    jetkundoda bir çok günümüz sporunda olmayan, boyuna vuruşlar, göze vuruşlar, saç çekme, bel alti ve hayalara vuruşlar gibi vuruşlar vardir.

Bence yanliş karşilaştirma Van damme bir sporcu (fakat iyi bir sporcu) bruce lee ise bir dovus üstadi ve yaraticisidir..
    Elbette bruce lee van damme ye baskin cıkacaktir.

ayrica begenmediginiz chuck norris iyi bir goju ryu karate sanatçisidir, resmi bir sporcudur, uluslar arasi ödülleri vardir

Bruce lee ile karşilaştirilabilirse ancak jackie chan karşilaştirilabilir, jackie chan manastirdan yetisme çok iyi bir sholin kung fu sanatçisidir, bu işe yıllarini vermistir, genel sholin egitimden sonra yilan ve turna teknikleri üzerine yıllarca calistigi soylenir (bilindigi gibi sholin kung fu hayvan teknikleri üzerine kurulmus bir sistemdir bir çok hayvan tekniginin birlesmesinden olusur eski ustalar sadece tek bir teknik üzerine yogunlasirlar ve bir teknigi 60 yıl boyunca calisirlarmıs..)

su an beyendigim dovus sanatcılarindan dunyaca unlu emin boztepe var kendisi wing chun kung fu yapmakta (diger adi kadin kunfusu) wing chun isimli bir rahibe tarafindan ortaya atilmis bir sistem ogrenme ve uygulamasi basit guc gerektirmez rakibin gucunu kullaranak yapilan bir kung fu sistemi , emin boztepe bu sistemi dunyaya yayan ve tanitan kisi biraz arastirin ilginc seyler bulacaksiniz

boylece belki dovus sanatlarina olan bakis aciniz az bir nebzede olsa degisir, yok ben doverim gibi cahilce geyiklerden kurtulursunuz

• vanlı dayı yerine jetlee deseydiniz daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 20 Temmuz 2005, 23:18:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zortdog

Bu soru her nekadar herkesin yaptigi bir geyik olsada, aslina bakilirsa Bruce Lee; gerek sanati, gerek sanatini uygulamadaki basarisi gerekse vücut yapisi sayesinde kıyaslanamaz bir konuma sahip,

Elbette Van Damme da iyi bir sporcu , onunda iyi bir teknigi ve guclu bir vücüt yapisi var fakat,

Van damme in yaptigi spor Kick box ( herne kadar tekniginde Shoto kan karate eskizleri mevcutsada van damme kick box yapiyor diye geciyor) kick box öncelikle bir dovus sanati degil bir spordur, agirdir, güç ister dayaniklilik ister, kondüsyon ister fazla esnek bir spor degildir özel yetenek gerektirmez biraz vücüduna ve sabrina hakim olan bir kisi eyer yeterli zaman ayirirsa kick box ta ilerleyebilir.

Bruce Lee nin yaptigi ise dövüş sanatidir spor degildir, bruce lee küçüklükten yetişme bir sholin kung fu öğrencisidir ve hocasi meshur son kalan sholin kung fu ustasi saygideger Yip man' dir. Bruce lee daha sonra judo ve karateden eskizler öğrenmiş, amerikaya geldiginde kendi dövüş sanati olan Jetkundo sistemini yaratmiştir, jetkundo birkaç dövüş sanatinin birleşiminden oluşur,klasik sistemlerden farki teknik ve hız bakimdan yuksek , pratik uygulamalarda kullanilabilir(sokak dovusleri gibi) kolay ogrenebilinen bir sanattir.
    jetkundoda bir çok günümüz sporunda olmayan, boyuna vuruşlar, göze vuruşlar, saç çekme, bel alti ve hayalara vuruşlar gibi vuruşlar vardir.

Bence yanliş karşilaştirma Van damme bir sporcu (fakat iyi bir sporcu) bruce lee ise bir dovus üstadi ve yaraticisidir..
    Elbette bruce lee van damme ye baskin cıkacaktir.

ayrica begenmediginiz chuck norris iyi bir goju ryu karate sanatçisidir, resmi bir sporcudur, uluslar arasi ödülleri vardir

Bruce lee ile karşilaştirilabilirse ancak jackie chan karşilaştirilabilir, jackie chan manastirdan yetisme çok iyi bir sholin kung fu sanatçisidir, bu işe yıllarini vermistir, genel sholin egitimden sonra yilan ve turna teknikleri üzerine yıllarca calistigi soylenir (bilindigi gibi sholin kung fu hayvan teknikleri üzerine kurulmus bir sistemdir bir çok hayvan tekniginin birlesmesinden olusur eski ustalar sadece tek bir teknik üzerine yogunlasirlar ve bir teknigi 60 yıl boyunca calisirlarmıs..)

su an beyendigim dovus sanatcılarindan dunyaca unlu emin boztepe var kendisi wing chun kung fu yapmakta (diger adi kadin kunfusu) wing chun isimli bir rahibe tarafindan ortaya atilmis bir sistem ogrenme ve uygulamasi basit guc gerektirmez rakibin gucunu kullaranak yapilan bir kung fu sistemi , emin boztepe bu sistemi dunyaya yayan ve tanitan kisi biraz arastirin ilginc seyler bulacaksiniz

boylece belki dovus sanatlarina olan bakis aciniz az bir nebzede olsa degisir, yok ben doverim gibi cahilce geyiklerden kurtulursunuz

hocam JetKundo Degil JeetKuNeDo ha bu arada jeetkunedoda olan çogu hareket HapKiDo da da var bir ögrenci olarak söyleyim

• arkadaşlar vucudumdaki yağ oranı bruce ninkinden daha azdır iddia ya varım döner tekmeyide van damme den iyi atarım ama cüneyt e bişey diyemem
  • Hort.
    Tabiki Bruce lee döver.
  • Oha iyi hort olmus

Jcvd dekmük atma firsati bulursa döver..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • döner tekme farkıyla van damme diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.