Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade - Bloodlines Türkçe Yama Çalışması (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
19
Favori
15.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olay gelsin yeter ki bitirin bekleriz biz 12 sene beklemişiz
  • Arkadaşlar olabildiğince çok çevirmene ve tester a ihtiyacımız var , hani olur da oyunu seven bı tanıdığınız varsa ona bu konudan bahsederseniz sevinirim....
  • DeadlyDazz kullanıcısına yanıt
    ben bir bakıyım
  • Buraya sanırım 2010'larda falan üyeydim. O zamanlar aktiftim ama her şeyi unuttum tabi kullanıcı adım olsun şifrem olsun e mailim olsun. Yani o hesabım tarihin tozlu sayfalarına karıştı. Açıkçası çoğu kez yardım aradığım konuları da burada buldum, ancak üye olmayı hep unutuyordum. Ya birazdan üye olurum şunu bi halledeyim deyip hiç üye olamadım. Ama bu konuyu görür görmez tüm üşengeçliğimi üzerimden atıp direkt şu konuya cevap verebilmek için üye oldum. Allah sizden binlerce kez razı olsun. Ne kadar teşekkür etsek ne kadar mutlu olduk nasıl anlatsak bilemiyorum. Yani şu yama 13-15 yıldır ha çıktı ha çıkacak diye beklediğimiz bir yamaydı. Bir türlü çıkmadı. Herkes ortada bırakıp gitti. İnşallah bırakmazsınız inşallah bir aksilik çıkmazda bitirirsiniz. Her zaman bilgisayarımda yüklü olup da, Türkçe yamasını beklediğim bir oyun oldu bu. 8 yıldır bilgisayarımda hep yüklüdür hep de beklerim yama çıksın diye. Bunun sebebi de oyunu oynuyorum bir yerde bir takılıyorum her şey bitiyor baştan sarıyor. Diyalogları falan anlayamıyorum. İngilizcem o kadar kötü değil yine cümleyi kelimeyi anlayabilen bir insanım ama bu oyunda hiç görmediğim duymadığım kelimeler ve cümleler var. O yüzden hep içimde ukte kaldı oyun. Sonsuz başarılar diliyorum, Allah yardımcınız olsun. Bitirirseniz çok çok mutlu olacağız. Sevgiler.




  • Hala bekliyoruz bıkmadan hergün giriyorum buraya bir gelişme varmı diye :) tahmini bir çıkış tarihi vermeyin ama herşey yolunda gidiyormu yüzde kaç oldu vs gibi ufak bilgileri paylaşsanız ara sıra süper olur kanımca:) emeği geçen herkeze teşşekürler tekrar tekrar kolay gelsin arkadaşlar.
  • Gelişme şu ; Chinatown ve downtown la adlı klasör paylaşımı yapıldı ve bunların çevrilmesini bekliyoruz.

    Gene bi klasörü daha çevirdik.

    Ve daha önceki grubun çevirisi var (ama bunları baştan çevirmeyi düşünüyoruz)



    Daha onceki grubun verdiği yuzde 17 idi

    Bizimki ile 25 civarı olmuştur diye tahmin ediyorum.



    Şimdilik bu kadar, dediğim gibi klasörler henüz tamamı ile çevrilmedi , çevrildikten sonra da diğer klasörleri taksim edip bitmesini bekleyeceğiz. Bu bitene kadar sürüp gidecek.
  • hiena22 H kullanıcısına yanıt
    Bu gelişme paylaşma olayını düşündüm ama sıkıntı şu her şeyi paylaşırsak insanlar kafalarından bi tarih uydurabilirler veya burdan kendilerince çıkarım yaparak bizi zan altında tutabilirler, ama paylaşmayı gene de istiyorum.



    Bu arada bunu ilk mesajı güncelleyerek mi yapayım yoksa yeni mesaj şeklinde mi olsun?
  • istanbulls1926 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam, inşallah bir an önce bitiririz.

    Böyle bir şeyi okumak cidden yaptığımız bu çeviride bize cesaret veriyor.
  • DeadlyDazz kullanıcısına yanıt
    Eğer ki paylaşmak istiyorsanız ikisini de yapın bence. İlk mesaja tarihle birlikte güncel durumu yazarsınız. Yeni mesaj da konuyu yukarı çıkarıp görülmesini sağlar. Kolay gelsin.
  • durum ne
  • romedon kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda yazıldığı gibi
  • DeadlyDazz kullanıcısına yanıt
    "Gene bi klasörü daha çevirdik."

    gene yine olacak umarım oyunda da bu tip şeylere dikkat edilir.
  • Dikkat edilir edilmesine de , sıkıntı şu ben bu mesajı sınavdan bir gün once yazmışım yani duş alacak vaktim yokken gidip de bu çeviri ile ilgili olan konuya bakıyorum.Onun için lütfen olayları uygun bağlama göre değerlendirin ve arka planı düşünün.



    Ayrıca tam 6 tane çevirmen var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyDazz -- 3 Mayıs 2018; 11:18:30 >
  • DeadlyDazz kullanıcısına yanıt
    Çevrilsinde hemen oynayalım sabrsızlıkla bekliyorum
  • Bizler gizli Vampirik teşkilatı olarak; vampirler hakkında fazla bilgi sağladığı için bu oyunu Türkçeye çevrilmemesine karar kıldık. Yama %80 lere falan gelince hard diske virüs yollayıp yamayı etkisiz hale getireceğiz.
  • alponsoo A kullanıcısına yanıt
    ÖYle bir şeyi aklınızdan geçirmeniz bile 12 yıldan başlıyor
  • Nolonger N kullanıcısına yanıt
    Niye öyle dedin bak teşkilat dağıldı. Şaka bir yana kazasız belasız çıksın bu yama şu sıralar yamalar patlıyor. Uzun zamandır beklediğim bir yama vardı ama çevirmen trol çıktı hard diskim yandı filan diye klişe bir mazeretle sözde %72 olan yama uçtu. Bari bu yama çıksın çok uzun zamandır beklenen bir yama bir nesil bekleye bekleye yaşlandı.
  • alponsoo A kullanıcısına yanıt
    O tarz bi hard disk yandı,pc çöktü gibi bir aksilik yaşanmaması için discord serverını kullanıyoruz . Yani dosyalar benden silinse bile asılları biraz uğraşma ile çok rahat discorddan indirilip yeniden kütüphane oluşturulabilir.



    Neyse pek bir gelişme yok, yazın gelmesi ile birlikte yaklaşık bi 2 ay sonra iyice hız kazanırız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alponsoo

    Bizler gizli Vampirik teşkilatı olarak; vampirler hakkında fazla bilgi sağladığı için bu oyunu Türkçeye çevrilmemesine karar kıldık. Yama %80 lere falan gelince hard diske virüs yollayıp yamayı etkisiz hale getireceğiz.
    @alponsoo Vampir teşkilatımızın değerli üyesi, Vampir camiasının reis-i cumhuru tarafından bu yama için izin çıkmıştır. Dirayetli Vampirler Derneği olarak biz de bu yamayı destekliyor ve insan kardeşlerimizin de vampir camiasını yakından tanıma fırsatı verilmesini hoşnut karşılıyoruz.

    Kanınız bol olsun. İyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.