Şimdi Ara

valve klasörünü tamamen silme. yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
15.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cs1.6 yı sxe yi falan sildim ama oyun yöneticisinden indirdiğim cs serverları isimli kısayol masaüstümde kalıyor siliyorum sonra restart attığımda cs servarları kısayolu tekrar geliyor.. tamamen silmek için ne yapmalıyım?

• Aynı sorundan bende muzdaribim valve dosyasını siliyorum fakat önceki ayarlar ve yüklenen dosyalar tekrar kurduğumda yine görünüyor..
  • Malasef bendede aynı sorun var aylardır duruyor masaüstünde siliyorum açıp kapıyorum pc yi gene geliyor
  • Aynı sorun bende de vardı çözmüştüm valve klasörünün icinde cs serverları diye 3 tane dosya vardı onları silin.

eger valve klasörünü cs yi tamamen sildiyseniz sizin masaüstüne gelen kısayola ozelliklerden hedef bulun ve orda olan dosyayı silin sorununuz kesin çözülecektir

ana dosyayı sildiginiz icin tam hatırlamıyorum ama system32 klasörünün icinde idi galiba
  • Baslat >çalıstır>regedit
    yazın f3 basıp valve yazın valve ile ilgili gordügünüz herşeyi silin belki düzelir. "arayıp sildikten sonra bida arayin gine çıkar belki onlarıda silin"
  • denilenlerin hepsini yap aynı sorun bende de vardı .

quote:

kardes ctrl alt delete yap işlemler sekmesine geç oradan tüm kullanıcı işlemlerini goster de arka planda çalışan uygulamaları kontrol et mga.exe yada cs server .exe gbi programlar var ise gorevi sonlandır de kapat. ardından başlat çalıştır oraya msconfig yaz başlangıç sekmesine geç yine ordan cs ile ilgili bir program başlangıça atandıysa devre dışı bırak. oradan dosyanın nerede olduğunuda ogrenebilirsin ona gore silebilirsin bilgisayardan.

not alıntı : t4r1k .

bende onun sayesinde çözmüştüm.
  • Arkadaşlar Başlat>Çalıştır>msconfig>Başlatma orda csserverları diye birşey görürsünüz onun yanındaki tiki kaldır ve uygula daha sonra tamam'a bas . Masaüstündeki cs serverları dosyasını sildiğinizde daha açılmayacaktır ve bilgisayar açıldığında internet sayfası gelmiyecektir .

Yardım ettiysem ne mutlu bana ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.