Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
59.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onumuzdrki 2 hafta icinde acildi acildi acilmadi 1 bardak soguk su.

Hile kullanimi yoksa acilir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    sağol hocam cevabın için ilk mesajdaki linkten overwatch falan yapıldı mı diye de baktım oda yok , invertory desen zaten çöp oyunuma 5-6 kere hileli adamlar gelmişti ondan kaynaklı olabilme ihtimali var mıdır?
  • Idle Master VAC Ban sebebi mi ? Hiç kullanmadım ama güzel gibi duruyor
  • ABSOTRADER A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bak o envanter ile açılır açılmaz diye birşey yok. Eskilerden bilen bilir ünlü bir twitchçi ban yedi ve kabul etti. Aynı şekilde 10-15 bin dolar envanteri bulunanan adamlar aynı şekilde vac ban yediler. Şimdi bu adamlar açıyorda senmi açmıyacaksın. Yada envanterin var diye hile kulanmamışmı sayılacaksın. Gayette memnum ban yemenden İnşallah ne kadar hile kullanan kişi varsa hepsi yer. Oyun özelikle supreme-global arası %60 hack temiz adam bulmakda zorlanıyoruz. Bugün ban yiyenlere baktım hermaç en az kişi ban yemiş. Daha ne istiyim
  • Anti Communism kullanıcısına yanıt
    An itibari ile kullanıyorum daha öncede kullandım ban yemedim
  • Hahaha bu nasıl bir ezikliktir. Hazır hesabım hareketsizlikten Supreme başladı. Gel misafir ol bir günde nasıl GE olunuyor göstereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChimpyNutz

arkadaşlar ciddi ciddi hiçbişey kullanmadığım halde ban yedim oyunu haftasonları 2-3 saat internet kafede oynuyorum bi şekilde banı kaldırmanın yolu var mı?

Açılmaz. İnternet kafedeki bilgiaayarlara kurulu hilelerin haddi hesabı yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

o oyun hakkında bir bilgim yok hocam ancak şöyle bir bilgi verebilirim 06.07.2017 tarihinde 35.702 kişi vac ban 4.556 kişi ow ban hepsi cs go değildir diye tahmin ediyorum

https://steamdb.info/stats/bans/ site bu burasıda ban yiyenleri gösteriyor ancak tek 1 oyun olarak değil herhalde direk vacın destekledigi tüm oyunları alıyor diye tahmin ediyorum

Toplamda 41 bin civarı gözüküyor. Şöyle bir durum var steam tarihinin en fazla ban atılan günü bugün. Cs go içinde vardır 38 bin civarı kişi

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ustam bizde oynuyoruz oyunu arkadaşlarımdan hiçbiri ban yemedi hiçbiride kulanmıyor. Yaklışık 3 yıldır oynuyorum bu oyunu bir kere başıma denk gelmedi. Oda her maç report yiyen biriyim. Birde öyle insanlar yediki bu vacı adam twitch yayıncısı 50-60 bin lira envanteri olanlar. Adamların hepsi kabul etti kulandığını.
  • TUNÇBİLEK kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani? Bir tel no iki hesapta kullanılamaz mı?

• Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Kullanılır ama biri ban yerse digeride yer
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Yapma yahu , 40-45 tane çöp oyunum vardı hesabımda gözükmesinler diye kalıcı olarak kaldırdım :/ Bilseydim kaldırmazdım . Nasıl bir hışımla sinirlendiysem artık direk hesaptan kaldırmışım oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Communism -- 6 Temmuz 2017; 22:39:29 >
  • Offff ne koymuş ama oyun suan tertemiz ama bu bir sektor. 1 aya kalmaz yeniden dolarlar.

Çözüm basit cs go oynamayın
  • TABİ CANIM, SEN TRADERSIN HİLE FALAN AÇMAZSIN. VALVE, SANİYEDE KAZANDIĞI PARAYA EŞ DEĞER ENVANTERİNİ KISKANDIĞI İÇİN BAN ATTI SANA.

• Oyun şu anda tertemiz mı

Daha 1 saat önce hileli birine denk geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

Direk üye olup kredi kartı ile satın alabilirsiniz ondan sonra accounnt bölümünden order history & keys bölümüne tıklayın orda satın aldıgınız paket görünecek.

Bu sitede oyunlar neden bu kadar absürd ucuz? Legal ise herkes burdan alır hocam nedir bunun olayı?
  • Baya hileci varmış burdada
  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    Legal zaten hocam böyle indirimler oluyor bu sitede işte zaten bilen herkes burdan alıyor :D
  • Konunun yüzde 90lık kesmi hiç bir şey kullanmadan ban yediğini iddaa ediyor.
    Yok hesabı kaynına vermiş yok overwatch'dan ban yemiş yok açılırmış yok support cevap vermemiş beter olun.

• ŞU ANDA TWİTCHTE ESL TURNUVASI VAR CLOUD TAKIMINDAKİ ADAMIN RESMEN AİMİ KAYDI AZ ÖNCE. İSTEYEN İZLEYEBİLİR BÜTÜN CHAT VAC DEDİ

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.