Şimdi Ara

VALORANT - PlayStation 5/Pro (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
3
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu profil kartımı nerden değ işebilirim bulamadım bir türlü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güncellemeden sonra oyunu açamadım. bu hatayı veriyor. başına gelen var mı?

VALORANT - PlayStation 5/Pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende giremedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 akşamda toplamda 4 saat oynamışım. Ben oyunu sevdim arkadaşım ile oynuyoruz. Daha hiç oynamamıştım ilk kez Konsol da denemek nasip oldu iyiymiş oyun.

Main bir karaktere alışmak lazım ama işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aim alırken focus kullanıyor musunuz yoksa bilgisayardaki gibi düz atış mı yapıyorsunuz

• 24 saat olmuş oyun sürem.

Bir çok MVP lik aldım fakat ajan önerisi olan var mı açmalık. Fade ve Gekko yu açtım daha şimdi 1 hak daha geldi.

Bu arada beraber oynamak isteyen olursa da ekleyebilir. Nick ile aynı PSN. 2 kişi olarak giriyoruz biz.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt

ISO güzel karakter bence dene

• UnluckyGuy kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam gece onu açtım. 👍🏻

Ben genelde takıma göre alıyorum herkesin almasını bekleyip ne eksikse takımda ona göre seçim yapıyorum.

ama ISO 'yu açtıktan sonra her el ISO oynayasım geliyor :D

yalnız ben konsoldan oynarım devam ederim diyordum da controller ile biraz sıkıntılı ya da ben yeterince oynamadım.

bilgisayardan devam ederim gibime geliyor.

Bende genelde dediğin gibiyim. Arkadaş ile beraber oynuyoruz o Cyper alıyor bende duruma göre Sova yada başka birini.

Pc de hiç oynamadım ama Konsol da oynaması çok iyi geldi bana. Gameplay i bence gayet iyi. En azından herkesin kontrolcü ile oynadığı bariz belli oluyor

Bilgisayarda oynamadığın için belki avantajlısın. Bana garip geliyor yani bir COD gibi rahat oynanmıyor. L1 ile focus aim mi kullanıyosun yoksa normal mi

Belki de PC de görmüş olsam dediğin gibi olabilirdi de.

L2 de Cod gibi focus ayarladım. Cod dan alışkanlık olduğu için. Diğerine alışamadım bir türlü. Genel de zaten focus yapmadan sıkıyorum uzakta ise ancak focus açıyorum.

• Yahu bu oyun aşırı keyifli. Pandemi başında gaming laptopumu satmış ve oyun hayatıma sadece konsol ile devam eden birisi olarak bu oyunun konsollara gelmesi beni çok mutlu etti. Hali hazırda CoD'a fazlasıyla vakit ayıran birisi olarak, alternatif bir fps oyunum yoktu. Rainbow Six Siege çok ciddi ve yavaş geliyordu, yükleyip yükleyip siliyordum :) Valorant hem taktiksel oynanışı, hem CoD gibi hızlı akan oyunlarıyla beni bayağı bir bağladı kendine.

• Bana bi kod verecek hayırseverler var mıdır denemek istiyorum
    Ekleme: davet için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 7 Temmuz 2024; 21:44:22 >
  • Merhaba hayrına kod verebilcek var mıdır :/

Edit: davet için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruelly -- 10 Temmuz 2024; 8:36:42 >
  • Elinde kod fazlası olan varsa bana da verebilirse çok sevinirim valla. Başvurdum çıkmadı.

Edit: Başka bir mail ile tekrar başvurdum bu sabah çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never_Down -- 11 Temmuz 2024; 16:59:30 >
  • Güncelleme gelmiş. Lotus Haritası eklenmiş Konsol için. Bazı karakterlerde düzenleme vs yapılmış

• Valorant Console Open Beta is avalabile

Açık betaya geçildiği duyuruldu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.