Şimdi Ara

Valorant Pc sürekli Kendini Resetliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır bu problemi yaşıyorum çözüm bulamadım ekran kartı testleri fln gayet yerinde sistemim 300 w enerji harcıyor ben 600 w psu kullanıyorum ondan kaynaklıda olacagını düşünmüyorum ısı için yaptıgım testlerde gayet saglıklıçıktı fakat şu normalmi bilemedim valoda gpu kullanımı %97-99 bandında ama cpu kullanımı %20-28 bandında ve sadece bu resetleme olayını valoda yapıyor başka oyunlarda hiçbir sorun yok. Ne yaptıysam çözülmüyor son yediğim 180 saat bandan sonra oyunu silmeyi düşündüm son çare size geldim bilen varsa lütfen yardım etsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu vanguard biraz sıkıntılı bir program pcdeki işletim sistemi eski veya güncel değilse sorun yaratabilir
    Anakart biosu bile güncel olmalı tüm driverlar güncel olmalı.
    Yani temiz bir format sonra tüm driverları yenilemem çözüm olabilir.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Hocam vanguard ile alakalı bir sorun olsa oyundan atmazmı direk pc resetleniyor. Önceden sadece ekran kartı driverını güncellediydim olmamıştı ama onuda deneyeyim yarına hallederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem090 -- 1 Mart 2025; 14:4:59 >
  • Sorun cözüldü tüm driverları yeniledim ve window ile uyumlu çalıştırı kapatdıgımda sorun çözülmüştü sorunu yaşayan arkadaslar once occt programından ekran kartı ram islemci ve pcu testleri yapsın onların hiçbirinde sorun yok ise bunu deneyin bana cözüm oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem090 -- 3 Mart 2025; 10:39:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VALORANT AÇILIRKEN PC KAPANIYOR
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.