Şimdi Ara

Valorant [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
18
Favori
40.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    usb ayarlarını düzelttim derken hangi ayarları düzelttiniz?

  • Bir iki parça daha aldığımda belki başlayabilirim.

  • Arkadaşlar derdin bumu diyeceksiniz ama hiç dikkatinizi çektimi; Türk ajan Fade'in açıklaması neden kötü ve son derece olumsuz bir hava estiriyor? Diğer ajan'lara baktım hiç bir ajan'ın açıklaması kötü değil. "Kelle Avcısı", "sırları gasp" etmek gibi tabirler hiç hoş değil bence. Diğerleri "Meksika'nın bağrından kopup gelmiş", "Bomba gibi bir kişilik", "Alman dahi killjoy", "Hindistan'ın kıyılarında gelen Harbor", "Faslı bilgi uzmanı", "Ganalı ajan Astra" "Aramıza şurdan katılan" gibi diğer ajanların açıklamaları iyi iken Fade'in açıklaması gerçekten itici ve son derece olumsuz. Neyse iyi forumlar.

  • Sonunda Bronz 1'den başladığım oyunda tek başıma kendi emeğimle solo q girerek Immortal oldum. Tecrübelerimi aktarayım:


    -Bronz'da fazla kalmadığım için ne yorum yapsam bilemedim. Geneli 8-10 yaş çocuktur bunların. Okuma yazma kitabı ile işleri bittiği gibi eve gelip Google'a Valorant yazar kayıt olurlar. Kimse takımın ihtiyacı olduğu pickleri almaz maçlar 5 Duelist'in birbirine koşup öldüğü maçlardır. O yüzden atın instalock Reyna'yı gidip vurun Bronz'dan çıkarsınız. Düşük elolarda "Dur ben Smoke alayım, dur Sentinel oynayayım falan demeyin kaybedersiniz."


    -Silver en debelendiğim ranklardan biri oldu. Bu rankın şöyle bir sıkıntısı var benim görebildiğim kadarıyla en çok duo girilen rank buydu. O yüzden bu 5 iq 2-3 duonun oyunda birbirini trollemesiyle başlayan ff ile biten maçlar dönüyordu. Bireysel olarak buradan çıkmak çok zor çünkü smurf de çok fazla ve yine çoluk çocuk sayısı yüksek. Yine instalock Reyna taraftarıyım.


    -Gold'dan Plat'a kolay çıktım. Gold'dan çıkmanın tek yolu one tap hs atmayı öğrenmeniz. Silver çömelip body tarar Gold eğer strafe oynamayı öğrenip tek tek sıkarsa rahat çıkacaktır. Bunun için poligonda ve dm'de Sheriff-Guardian oynayıp tek tek kafalara sıkmayı alışkanlık edinin Gold'dan rahat çıkarsınız. Oyun yine aynı Silver'daki gibi kalitesiz ve zevksiz.


    -Plat'a geldiyseniz artık ufak ufak 2 maine hakim olmaya çalışın. Benim size tavsiyem Sentinel ya da Viper'dır. Ben çok iyi Operatör Jett oynayan biriyken Sentinel main oldum ve patır patır win almaya başladım. Bunun da sebebi eşleşme dengesiz olduğundan Sentinel aldığınız zaman en azından arkanızdan biri gelince info alacağınızı biliyorsunuz. Öbür türlü takım info vermez siz her el arkadan ölürsünüz. Jett-Reyna ile 30 vurursunuz kaybedersiniz. Plat'ta 46 kill ile kaybettiğim maç vardı   Killjoy-Cypher sizi solo q da en rahat ettirecek pickler. Özellikle aimi iyi olan biri için eski Chamber harikaydı ben çok güzel maç taşırdım fakat çok nerf yediğinden artık tercih etmek mantıksız oldu. Yine ara sıra alıyorum ama aiminiz iyiyse tercih edilebilecek bir Sentinel.


    -Geldik Dia'ya. Garip bir şekilde en iyi aimleri burada gördüm. Dia oyuncuları çok hırslı o yüzden en ufak hatada en çok lafı yiyeceğiniz rank burası. Buradaki kaybetmeye tahammül edememeyi hiçbir yerde görmedim. Maçlar genelde Duelist difften gider. Bir takımın Jett'i 30 vurur diğer takımın Jett'i 5/15 falan gider. En çok rage quiti de burada gördüm. Takıma sövüp alt+f4 atmalar burada meşhurdur   Killjoy beni buradan çıkaran ajan oldu. Dediğim gibi aimler artık ciddi iyi gelmeye başladığından takımca doğru oynayanlar kazanmaya başlıyor. Bu eloda smoke oyuncuları da çok fark yaratabiliyor. Özellikle line uplı Brim'ler falan burada çok iş yapıyor. Düzgün bir Astra-Brim falan görürseniz yapışın duo girin muhtemelen sizi kurtarır. Flashı olan Initiators roller de takıma çok fayda sağlıyor. Kayo-Skye mainler buradan çabuk çıkar. Akıllı Sentinel oyuncuları da saldırıda fark ne olursa olsun savunmada takımını kurtarabiliyor. Yine en büyük comebackleri de burada gördüm. O yüzden bu eloda ff vermeyi düşünmeyin derim çok acayip maçlarım döndü. Savunmada takımca düzgün oynarsanız kazanırsınız.


    -Yüce eloda işler çok değişik. Burada çok fazla boosted oyuncu olduğunu düşünüyorum çünkü "Ulan bunun burada ne işi var?" dediğim oyunculardan sürüyle var. Baktığın zaman en ufak oyun bilgisi yok. Ne doğru düzgün cross koymayı bilir, ne peek atmayı bilir, ne oynadığı rolden anlar çok değişik bir elo burası. Valla takım düzgün gelirse çıkarsınız kötü gelirse kaybedersiniz buradan solo q çıkmak çok zor. Artık akıllı, mainleri olan duolara burada çok ihtiyacınız olacak. Herkes iyi kötü oyunu çözdüğü için Duelist alıp taşıyayım da diyemiyorsunuz herifler iyi çünkü. Genel olarak oyun biçimi bakımından Dia ile aralarında bir fark yok diyebilirim. Yine solo q girenlere sentinel main olmalarını tavsiye edebilirim. En azından siz sideı tutacağınızdan emin oynarsınız. Fatura diğer sideı tutan oyunculara kalır. Aimi en iyi olan oyuncuyu diğer sidea yollayın siz de yerinizde kalın savunmada kazanırsınız. Burada oyun genelde yapılan küçük hatalardan dolayı gidiyor. Maçların çoğu 13-11 falan biter.


    -Geldik Immo eloya. Burada fazla zaman geçirmedim ama şunları söyleyebilirim oyuncuların öz güveni çok yüksek. O yüzden çok riskli hareketleri burada çok fazla görüyorsunuz. Normalde eminim Dia eloda olsa denemeyeceği şeyleri burada gözü kapalı deneyen Duelistler var. Gerçekten çok güzel oynayan insanlar göreceksiniz. Kuru öz güven yüzünden maçın içine eden de çok kişi var. Radyant ile Immo arasında ne fark var tahmin yürütemiyorum. Artık herkes dikkatli oynuyor. Troll sayısı falan burada seyrek. Herkes kazanmak için oynuyor ve genel kitlenin de yaş ortalaması yüksek. Burada toksiklik size maçı kaybettirir çünkü maç içi tansiyon biraz yüksek. Herkes Radyant olmak istiyor. O yüzden birine "Lan" dedin mi arkasından 5 dakika küfür şovu geliyor. Burada sakin olup takımca pozitif eleştiri doğrultusunda plan yapılmalı. Birinin hatasını güzelce söyleyin dikkatli olmasını rica edin muhtemelen lafınıza gelecektir. Burada çoğu kimse laf dinliyor. Hani normalde iyi oynayan biri gününde değilse bile "Kardeşim bak sen şunu yap ben de bunu yapayım." gibisinden yaklaştın mı artı yönde etki görürsünüz. Burada maçlar genelde Immo oldu diye her şeyi bildiğini sanan instalock Duelistlerden gider. Özellikle hafta içi geç saatlerde oyuna girerseniz aklı başında kişiler denk gelecektir. Kaybetseniz bile maçlar keyifli geçiyor çok canınız sıkılmaz. Frankfurt sunucusunu tavsiye etmem tam bir embesil yuvası. Londra'da çok güzel maçlar geçirebilirsiniz. Ben buraya kadar %90 İstanbul sunucusunda oynayarak geldim bakmayın çıkan her türlü çıkar. Sadece gördüğüm en rezil sunucu Frankfurt'tu. Londra sunucusunun seviyesi çok güzel ping durumu bazen sıkıntı çıkardığı için giremiyorum ama kitleden çok memnundum. Eğer İngilizce'niz çok zayıfsa girmeyin öyle "One back side, one low hp" demekle info verilmiyor. Bazen takımca "Sen şunu at sonra ben bunu yapacağım." gibisinden konuşmalar yapılıyor bunu anlayıp fikir belirtemeyecekseniz yabancı sunuculara girmeyin bizi de madara etmeyin. Sonra nerelisin dediklerinde Türküm dediğimizde adam küfür ediyor bir şey diyemiyorsun.





  • Hileden oyunun zevki çıkmıyor ki

  • ucuz vp nerden alabilirim malum fiyatlar yüksek baya

  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.