az önce işyerine tahsilat yapmaya gelen mobilyacı abimiz fb nin kupayı aldığı mersindeki son maçta çekirdek satıyormuş ve kendisi fb li yaş da 38 kupayı gören birini gördüm
quote:Orijinalden alıntı: Vito-Corleone Çok şanslısın. Fotoğraf filan çekilseydin keşke aklıma nasıl gelmedi yahu ama gayet sağlıklı görünüyor
quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Ben de 1 yaşındayken görmüş, ne oldu ki? bakkalda işler nasıl cscageonly ile ayrı düştünüz sanki hissesini (2 kutu çokomel) aldı mı
quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi işler kesat. company değişikliği söz konusu bu değişiklik ciddi ise üzüldüm hayırlısı olsun
ciddi hocam. bir iki haftaya kadar bir aksilik olmazsa değişiklik var. Benim için maddi anlamda daha iyi olacak. O nedenle pek üzülme.
quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi ciddi hocam. bir iki haftaya kadar bir aksilik olmazsa değişiklik var. Benim için maddi anlamda daha iyi olacak. O nedenle pek üzülme. bedava çokomel verecen mi
quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Hayırlısı olsun da söz inşallah olur ha bu arada çokomelleri rar layıp mail atarsın
quote:Orijinalden alıntı: cscageonly 2 çokomel koydum ama şu an hissem çok daha fazlası tabi iyi bi yatırım aracı diyorsun
quote:Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu quote:Orijinalden alıntı: cscageonly 2 çokomel koydum ama şu an hissem çok daha fazlası tabi iyi bi yatırım aracı diyorsun Tabi ki, son yıllarda ne büyük firmalar battı ama Bakkal holding hala dimdik ayakta
quote:Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Hayırlısı olsun da söz inşallah olur ha bu arada çokomelleri rar layıp mail atarsın hay hay