quote:Orjinalden alıntı: JuST4KiLL Bu dosyayı**** ye upload edermisniiz göremiyorum ben upload edene tşk. Dosya kimsede yok ki japkodan resim
quote:Orjinalden alıntı: KeriaN Artık abartılmış ama Not : Dün minor a cool down gelcekmiş diye konu açılmıştı japko oynayan arkadaşa sordum doğruymuş fakat asas a town çekme skillide eklenecekmiş. artık devir warrior devri
sonunda ardreamda warriorlarda coscak...asasın minoru olsun town cekme skilli olmasın pedal olmadıgı sürece asasları kesiyoz zaten..
quote:Orjinalden alıntı: TheDarkElf Çinli garsonlara benzemiş adam Asaslara town çekme skili eklenirse işimiz var pff Garsona koptum . Çin lokantasıda açarlar yakında oyuna. Her an yenilik peşinde adamlar para yapmanın yolunu biliyorlar.
ne kadar dandik yaa..boynz 1 renk gövde bi renk don ayrı bi renk belki senın senın hosuna gıtmıyo ama baska birinin hosduna gıdıyo renkler ve zevkler tartısılmaz
quote:Orjinalden alıntı: ***xRiot*** ne kadar dandik yaa..boynz 1 renk gövde bi renk don ayrı bi renk belki senın senın hosuna gıtmıyo ama baska birinin hosduna gıdıyo renkler ve zevkler tartısılmaz Adam tartışmıyor zaten kendi fikrini söylemiş hemen polemik yaratmaya çalışmayın Bencede iğrenç bu arada