sağolun arkadaşlar herkese teşekür ediyorum ben seçmimi yaptım Defans alıcam düşündüm bi chitin kolluk daha takmış gibi oluyosun gerçekten cafedede ispatladılar bana
ben hp bastim..nedenine gelirse ardreamde scli takiliyorm..kafadan cogu ki$iden 100 def olarak ustunum..valkriesi olanlar valkrielerine 50 def bassalar bile arada ki fark 50e du$er..bnm valkrielerim hp oldugu icin 300 hp de ordan kar saglarim..ben boyle du$undum ve hp bastim..herkesin kendi secimi
quote:
Orjinalden alıntı: zeusma
bak arkadasım eger hpye olursa canın 300 artar bu onemlı ama vslerde mınore 5 kez daha fazla basarsın ve bu 5 kez mınor basacagına 2 kez skıll vurabılırsın buda vslerde senı dahada one gecırır ama defansa verırsen hem 2 kez daha fazla skıll basarsın hemde adam sana daha dusuk vurur daha az mınor basarsın daha cok skıll boylece vslerde one gecersın ben ole yapıyorum shasen bence defanss
bencede defans tebrikler çok güzel açıklamışsın
Bence de def çok iiolur
quote:
Orjinalden alıntı: elweda
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
rogue için valkeryler için özellikle milletle çok kavga ediyorum 300 HP mi yoksa 50 Defans mı diye millet 50 defans diyo hp yi hiç kimse önemsemiyo sizce hangisini seçmeliyim 50 defans mı 300 HP mi ben 300 Hp diyorum sizde mantıklı bi şekilde açıklayıp anlatırsanız sevinirim
benim bildigim 20 def werio ya ne 50 si
biz armor ve helmet den bahsediyorus
bence hp bas ben hp bastım şahsen
quote:
Orjinalden alıntı: djbelaaa
bnce defans cunku hp biter defans bitmez
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme