Şimdi Ara

Valkery alıcam Hp mi daha önemlidir Defans mı??(lütfen yardımcı olurmusunuz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rogue Hp Warior Def mage Hp pirest Hp
  • HP YAP BENDE ÖZEL DEFANS BULUNDUR BİDE YANINDA DD GİBİ TMM DIR
  • Bence Warrior isen def. Priest isen (Bp) def,mage isen hp, rogue isen hp
  • sağolun arkadaşlar herkese teşekür ediyorum ben seçmimi yaptım Defans alıcam düşündüm bi chitin kolluk daha takmış gibi oluyosun gerçekten cafedede ispatladılar bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikizmert

Bence Warrior isen def. Priest isen (Bp) def,mage isen hp, rogue isen hp

warriora def. basınca ölse yatmaz
  • ben hp bastim..nedenine gelirse ardreamde scli takiliyorm..kafadan cogu ki$iden 100 def olarak ustunum..valkriesi olanlar valkrielerine 50 def bassalar bile arada ki fark 50e du$er..bnm valkrielerim hp oldugu icin 300 hp de ordan kar saglarim..ben boyle du$undum ve hp bastim..herkesin kendi secimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeusma

bak arkadasım eger hpye olursa canın 300 artar bu onemlı ama vslerde mınore 5 kez daha fazla basarsın ve bu 5 kez mınor basacagına 2 kez skıll vurabılırsın buda vslerde senı dahada one gecırır ama defansa verırsen hem 2 kez daha fazla skıll basarsın hemde adam sana daha dusuk vurur daha az mınor basarsın daha cok skıll boylece vslerde one gecersın ben ole yapıyorum shasen bence defanss

bencede defans tebrikler çok güzel açıklamışsın
  • Bence de def çok iiolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: elweda

quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

rogue için valkeryler için özellikle milletle çok kavga ediyorum 300 HP mi yoksa 50 Defans mı diye millet 50 defans diyo hp yi hiç kimse önemsemiyo sizce hangisini seçmeliyim 50 defans mı 300 HP mi ben 300 Hp diyorum sizde mantıklı bi şekilde açıklayıp anlatırsanız sevinirim

benim bildigim 20 def werio ya ne 50 si

biz armor ve helmet den bahsediyorus

bence hp bas ben hp bastım şahsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbelaaa

bnce defans cunku hp biter defans bitmez

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.