Bildirim
Vali Muammer Güler AÖL Nakil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
nakil olacağın okulun puanı kaç ? nakil olacağın okulun oyp yüksekse geç
benim okuduğum okul 317 sınıfta çalışan yok ygs lys nedir bilmiyolar
gerçi puanda önemli değil okuldan tanıdığın varsa bilirsin zaten okulun düzeyini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A907F55B -- 23 Eylül 2014; 18:57:22 > -
Kardeşim şimdi okulumun taban puan 472 idi. Ben 473 ile girdim. 11. Sınıfım ve YGS LYS kasıyorum 10. sınıf yazından beri. Bu MEB nakilleri serbest bıraktığı için okulumun taban puanı 438 e düştü ve herkes gelmeye başladı ordan burdan bu bahsettiğim okul da 465 taban puanlı -
quote:
Orijinalden alıntı: DEXTERSDARKPASSENGER
Kardeşim şimdi okulumun taban puan 472 idi. Ben 473 ile girdim. 11. Sınıfım ve YGS LYS kasıyorum 10. sınıf yazından beri. Bu MEB nakilleri serbest bıraktığı için okulumun taban puanı 438 e düştü ve herkes gelmeye başladı ordan burdan bu bahsettiğim okul da 465 taban puanlı
hangi lisedesin şuan -
İstanbulda iyi bir lise diyelim hocam ifşa etmeyelim Düşmanlar çok -
quote:
Orijinalden alıntı: DEXTERSDARKPASSENGER
İstanbulda iyi bir lise diyelim hocam ifşa etmeyelim Düşmanlar çok
pertevniyal?veya vefa?
-
Ihh sülemem. Ama ikisinden biri genede sülemem -
bence tek neden eve yakınlık değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Lenna
bence tek neden eve yakınlık değil
Özele gel ??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X