|
göstersene bi zahmet? |
|

1 Mobil
|
göstersene bi zahmet? |
|
|
ben sana göreceğin duyacağın şekilde kanıtlı yazıyorum paylaşıyorum. sen yine tipik gsli hallerine dönüyorsun. sonra kulübünüzü ifşalayınca kızıyorsunuz. |
|
Yahu o kadar arsadan falan bahsederken birinin dediği lafı kanıt mı sanıyorsun cidden? Kanıt olarak mesela kante transferi için teşekkür etmeniz gibi şeyleri göstermen lazım. Bunları kabul etmeyip birilerinin işine gelen demeçlerini kanıt sanıyorsun. Konu fb olunca mantığı kenara bırakıyorsun hep. Siyaset geçmişte de bugün de fenere epey destek vermeye devam ediyor. Burada mesela sanki bunlar hiç olmamış gibi "siyaset hep bize karşı" diye takılıyorsunuz. |
|
Bırak uğraşma şunla ya trolün teki. Bana verdiği cevaptan sonra cevap vermeye bile gerek duymadım. Bunların çoğu böyle. Mabadlarından element uydurmayı iyi bilirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kante olayını çarpıtman sanırım elinde en güçlü argümandı sizin camianın. gören de sanacak adam kalktı geldi bizzat uçak kaldırdı da işe girdi. altı üstü denk geldi ve rica etti. bize bırakılan 10 milyar liralık arazi ile bunu bir tutman? veya Atatürk hava alanı bölgesinde eksik floryanın bırakılan 3-4 milyar liralık ek beleş arsa. |
|
Kante olayını çarpıtan yok. İlk duyduğunda kante rteye hayran, onu diyorlar falan demiştin. Sen hala orada kaldın galiba. Rte olmasaydı transfer olmayacaktı. Sen hala denk geldi falan diye küçümsemeye devam edebilirsin ama "rte olmasaydı gene transfer olurdu" diyemezsin, ben çarpıtmış olsaydım bunu diyebilirdin. Tabi Vedat Muriqi gibi doğrudan transfere karıştı demiyorum, o bugün laf ettiğiniz bakandı yani gene sizin lehinizeydi. O karışmasaydı bize transfer olacaktı. Fenere verilen araziler, teşvikler falan ne olacak peki? Şükrü Saraçoğlu falan da diyorum ama görmezden geliyorsun. Çünkü size de benzer şeyler olduğunu kabul edemezsin. Diğer fanatik arkadaşın cevap veremeyip kaçmayı tercih edip trol diyor. İşte fanatizm o. Sen de onun gibilerin yalanlarına kanıp gaza geliyorsun. O ve medya trolleri "gs kayrılıyor, biz süperiz" algısı yapıyor. Mesela onun çarpıtma dediği şeylerden biri. Fb başkanlığı ve başbakanlık tarihleri yazıyor ama işine gelmediği için çarpıtma oldu.
tr.wikipedia.orgŞükrü Saracoğlu - Vikipedi https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9E%C3%BCkr%C3%BC_Saraco%C4%9FluSizin fanatik dünyanızda fbye tek karış devlet toprağı tahsis edilmemiş, çeşitli maddi destekler verilmemiş, çeşitli kontrat oyunlarına göz yumulmamış ve tabi tek bir lehte hakem hatası olmamıştır. Değil mi? Ciddi olarak buna inanıyorsun sen. Önce buna evet ya da hayır diye cevap ver. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 25 Nisan 2026; 0:35:35 > |
|
yine çarpıtıp duruyorsun. benim okuduğum kaynak; Kante'nin fransa'da yakın olduğu türk ailenin aktardıkları ile alakalıydı. yazılanlara göre Kante normalinde beşiktaşa sempati besliyor. Ama aynı anda RTE hayranı. Fenerbahçe parayı bastırıp alabilecek tek takım olduğu için fenerbahçe'ye evet demesinde sebep RTE hayranlığı ve Türkiye hayranlığı. Orada ben hem RTE hayranı hem de Türkiye hayranı yazdım. sen yine çarpıtmışsın kendi çapında. RTE olmasaydı derken hangi anlamda olmasaydı? Hiç var olmasa mı? Belki o zaman gelmezdi evet. Ama Allah yaratmış ne yapalım şimdi? Allah'ın ona hayat vermesi bize şike mi nasıl bir mantık? RTE eğer araya girmeseydi şekilde "RTE olmasaydı" manasında diyorsan; haziran ayında alacaktı. Parayı veren biziz. suudların iş güzarlığından iş gecikiyor. yani dediğim gibi bom boş algı kasıyorsun. Şükrü Saraçoğlu hangi dönemde başbaşkanlık yapmış? 5. Türkiye başbakanı Görev süresi: 9 Temmuz 1942 - 7 Ağustos 1946 Fenerbahçe o dönemlerde hangi yıllarda milli küme şampiyonu olmuş? 1940 → Fenerbahçe SK * 1941 → Beşiktaş JK / 1942 → Beşiktaş JK / 1943 → Fenerbahçe SK * 1944 → Beşiktaş JK / 1945 → Fenerbahçe SK * 1946 → Fenerbahçe SK * 1947 → Beşiktaş JK / 1948 → Galatasaray SK 1949 → Beşiktaş JK / 1950 → Fenerbahçe SK * 1951 → Beşiktaş JK / 1952 → Galatasaray SK 1953 → Fenerbahçe SK * toplamda 6 Fenerbahçe toplamda 6 beşiktaş 2 tanede sizin var. bu mu kayrılmış fenerbahçe? insanda biraz yalan söylemeye çekinme olur. Akp'nin artık tek güç olarak yönetmeye başladığı dönem sonrası
aynı dönemde lig ikincileri: Lig ikincileri
Böyle bir tablo yok. mantıklı açıklaması yok. her seferinde önümüze bir şekilde taş koyuldu. ama son 5 senedir artık iyice tek takıma çalışır döneme geldiler. |
|
"haziran ayında alacaktı. " Bak bunu demen bile aslında haksız olduğunu anlaman için yeterli. Bunu bildiğin için kendince hiç doğmasaydı demişim gibi yazman komik olmuş. Bu cümleyi anlamayacak kadar salak değilsin. Haziranda belki başkası alacaktı ama şu anda fbde oynamıyor olacaktı. Senin okuduğun kaynak işine gelince mutlak doğru kanıt oluyor zaten. Siyaset sayesinde oynuyor şu an. Bitti, nokta. Siyasetin size yaradığının daha başka kanıtı olamazken sen buna hala yok öyle değil diyorsun. Şu fotoğraftakiler sayesinde oyuncu alıyorsun ama siyaset karışmamış oluyor size göre. ![]() Hem başbakanlık hem fb başkanlığı yaptı ama kendince yeterli sayıda şampiyon olamadığınız için kayrılmamış oluyor. Ki, 1943-44 sezonundaki futbol birinciliğini saymamışsın, hani şu 28 şampiyonluk derken saydığınız. Yani açıkça çarpıtma yapmışsın. Mesela bundan sonra seçilecek cb aynı zamanda gs başkanlığı da yapsa kabul eder misin?
Ama 2. olmanızı bile "her seferinde önümüze bir şekilde taş koyuldu" şeklinde kendince bahane ile çarpıtıyorsun. Evet, o yazdığın bazı sezonlarda normalde ikincilikten daha aşağıda bitirmeniz lazımdı. Bu sene belki oynamaması gereken kante sayesinde ikinci olacaksınız. Normalde olmaması gereken çifte kontratlı keremi falan saymıyorum daha. Sorduğum soruya cevap vermeye cesaret edememişsin. Çünkü senin ve diğer arkadaşının dayanağı tamamen o dediklerimin hiçbiri size asla olmadı demeniz. Çünkü tek bir olayı bile kabul edersen bu argümanların hepsi çöker. Sahip olduğun fanatizm buna izin vermiyor. "Evet, siyasi biri sayesinde bugün Kante bizde oynuyor" cümlesini kurabilsen zaten kendi dediklerini bırakıp benim dediklerimi kabul etmiş olacaksın. |
|
Dünkü 23 nisan resepsiyonuna katılıp Erdoğan'a el pençe divan olan tek kulüp başkanıda malum kulübün başkanı..Derbi öncesi bu ağlamaların sebebini anlıyoruz ama nafile..geliyor gelmekte olan.. İyiler sonunda mutlaka kazanır... |
| _____________________________ |
Ek bilgi verelim. Şükrü Saraçoğlu'nun siyasetle ilgisi sadece başbakanlıkla sınırlı değildir. Fenerbahçe başkanı olduğu süre boyunca (1934 - 1950) sırasıyla adalet bakanlığı, dışişleri bakanlığı, başbakanlık ve TBMM başkanlığı yapmıştır. Fener başkanı olduğu sürenin tamamında aktif siyasetin içindedir. |
|