Şimdi Ara

Vali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Erdal Beşikçioğlu , Uğur Polat , İsmail Hacıoğlu , Şebnem Dönmez , Hakan Boyav , Özgür Çevik , Şemsi İnkaya , Ayşegül Ünsal , Gökhan Soylu , Hakan Gerçek , Hakan Pişkin , Sinan Pekinton , Türkü Hazer , Ahmet Somers

2003 yılında, ilk önce basit gibi gözüken ama araştırıldığında uluslararası örgüt ve gizli servislere dayanan bir trafik kazasında kaybettiğimiz Vali Recep Yazıcıoğlu’nun hayatı, Köprü dizisinden sonra şimdi son olarak Vali 'yle beyazperdede.

Vali’nin en son görev yaptığı Denizli’de yaşananların anlatıldığı filmde vatanseverlik, çıkar ilişkileri, ülkenin ardından dönen oyunlar- komplolar konu edilir.

Yaptığı sıradışı işlerle ve karakteriyle halkı arkasına alan Recep Yazıcıoğlu 'nun mücadelesi ve o dönemde yaşanılanlar, her zorluğuyla Türkiye gerçeğini ortaya koymak için Vali filmiyle tekrar gündeme getirilir.

• Show TV'de son birkaç gündür fragmanları gösteriliyor. Merak ettim açıkcası.
    Türk sineması Destere, Maskeli Beşler, Avanak Kuzenler vb. gibi vasatın altında filmler de yapsa, son zamanlarda gerçekten yükselişte. Vaktim olursa gidebileceğim filmlerden.
  • Köprü dizisi vardı aynı vali değilmiydi? Orda ölmedi sanırsam
  • Vali aynı Erdal Beşikçioğlu o dizinin ilk sezonunu izlemiştim fena bir dizi değildi izlemeye değer bir film olacak sanırım.
  • Güzel bir filmdir umarım, Denizli'de yaşıyorum, film biraz daha önemli tabi.
  • Dizi fevkalade, film de öyledir kanımca.
  • Diziyi takip edemedim. Fakat filmi mutlaka izliycem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polat Alemdar Ağlıyor
    6 yıl önce açıldı
    KVP ERSOY ULUBEY KİMDİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende denizliliyim.ölümünü nasıl degerlendirceklerini merakla bekliyorum.acaba yeterince cesur mu yapımcılar????
  • Dizi de Denizli ile ilgili olaylar mı vardı ki? Ben hiç izlemedim de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phm

Dizi de Denizli ile ilgili olaylar mı vardı ki? Ben hiç izlemedim de.

evet buradada çekimler oldu.
  • Fragmanı güzele benziyor ama çok büyük bir yapım beklemiyorum açıkçası..
  • aksiyonu bola benziyor emek verılmıs ama artık yanı devşirme yapımları bıraksak mevzu belli onu geç dizisi yapılmış eyani biraz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.