Şimdi Ara

Valeyim sorulari alayim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yupiii

Vicdanım el vermez

Patronun olacak o adamin vicdani elveriyor yani bahsislero toplamasina?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek isi ,Kira oduyorlar fakat koymuyor onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu patrona soyle dostum benim yapacagim birsey yok

• Haydi beyler baska sorunuz yokmu?

• Dunyanin en masrafsiz islerinden birisidir otopark isi. Ama senin benim yapicagim bir is degil. Nerde mafya vari adam var onlarda bu isler. Hele guzel ismi olan bi mekanin valesine sahipsen cok ciddi paralar kazaniliyor. Midpoint kirinti big chefs gibi yerlerin valesi 25 lira. Hele luks mekanlarin valesi 50 liraya kadar cikiyor.

Ayrica bugune kadar valeleri seven bir allahin kulu araba sahibi gormedim. Hadi konu sahibini ayri tutayim ama valelerin %99.9 u arabalari hunharca kullaniyor. Hele istanbuldakiler bilir belki emirgan madonun valelerinin hepsinin allah belasini versin. En dusuk arabadan en luks arabaya kadar hepsini yokusta pati ceke ceke gidiyolar gozumun onunde adam yeni kasa c180 ile koca cop kutusunu ittirerek park etti indi,arka tampona bile bakmadan gitti direk. Resmen araba benim degil diye anasini belliyolar, arabanin torpidosuydu orasiydi burasiydi karistirmalari ayri bi cabasi

• jambon kullanıcısına yanıt
    Gerçekten yaptiklari ayip şikayet etmelisiniz boylr kisileri

• Oncelikle kolay gelsin sorumu yanlis anlamayın ama bazen sahit oluyorum valeye para bahşiş bu ne dercesine bakiyor rahatsiz oluyorum. Siz bu isin icerisindesniz sizce bir ogrenci ne kadar vermeli bahşiş olarak

• Lüx mekanların valesi zaten mafyanın elinde.

Bi tane vale mercedes s350 çalıyor otopark sahibi Kocaelin de arabayı çalan valeyi buluyor bacaklarına sıkıyor ve 50 bin tl istiyor arabayı alıyor sahibine teslim ediyor yaşanmış bir olaydır.

Sorumluluğunuz büyük Allah muhafaza başka biri çalsa olay gene size patlayabilir.

• Hocam bir gün bir arkadaşımın spor aracı var marka en bilinen markalardan birisi istinye parka götürdük ve vale bekledik valesi özelmiş çünkü diğer arkadaşlar almadı sizde de böyle bir durum oluyor mu?
  • Bahşiş olayında at yarısını cebe niye günah olsun ki ? Adamlar senin işine karşılık sana veriyorlar o parayı patronun yaptığı üçkağıtçılık kural falan değil.

Bu arada niye 14 saat çalışıyorsunuz ? Maslağın en iyi otelinde çalışan bir arkadaşım vardı 8 saat çalışıyordu 2 saati yemekle makarayla geçiyor zaten diyordu.Asgari ücret+bahşiş 2000-2500 civarı kazanıyordu.
  • Valiyim, soruları alayım.
  • @iskender86

3 sorum var.

1) şimdiye kadar en çok ne kadar bahşiş aldın?
    2) senden küçük 18 19 yaşında çocuk gelip "al koçum" diye anahtarı verdiğinde nasıl hissediyorsun? Yada aynı şekilde bahşiş verirse ne yapıyorsun?
    3) bindiğin arabaların torpidosuna bakıyormusun?

EDİT:

cevap yazınca alıntıla yada @ koyuver :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevyLacetti -- 10 Mayıs 2016; 0:07:24 >
  • Mr.Kaan kullanıcısına yanıt
    Belki inanmiyacaksin ama ogrencilere kanim sisinirsa bazen otopark ucreti dahi almiyorum,bahsis odemenize gerek yok otopark ucrrtini odeyin gecin.

• EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• apache0990 kullanıcısına yanıt
    Bizim.valelerimiz bu konuda egitimli oyle bir sorunumuz olmuyor ise yeni baslayanlar zaten spor araclara binmiyor belli bir sure sonra binebiliyorlar

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyliyeyim bizim calistigimiz alanda barlar var konser salonlari var vs. Saat 3te basliyoruz calismaya sabaha dogru 5gibi araclar bitiyor cumartesi gunleri diger gunler sabaha dogru saat 2-3 gibi bitiyor araclar

• ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    1.soruyu cevaplamistin
    2.soru alistik artik ama cok sinirleniyorum
    3.arac sahipleri araclari teslim ederken aracta emanet var derse araci yakina cekiyoruz, soruna gelicek olursakta oyle bir yapmaya hakkimiz yok oyle bir sey yapan vale ile karsilastiysaniz sikayet edebilirsiniz.

• Komik bi bahşiş veren oldumu 5 lira gibi yada abartılı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Princess Chelsea

Bende sineğim anladınızmı hani o iskambil kartlarındaki vale ya, bende ordaki sineğim

Bide aciklama yapmis

• bi mekana gittigimde aracimi illa valeye vermek zorunda miyim? kendim park etmek istiyorum belki.
    internette gordum birisi valeye park ettirmedigi halde vale parasi istemisler. Bu nasil is
    bir de parkta nasil ustalastin? ben hala aracin onunu ve arkasini tahmin edemiyorum. aha degdi dedigim yerde inip bi bakiyorum daha 1 kol mesafe var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 10 Mayıs 2016; 13:57:17 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.