Şimdi Ara

Vakit geçmiyor.Hakettim sanırım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şanssızlıklar peşimi bırakmıyor.Biliyorum çok büyük şanssızlıklar değil,küçük şeyler de olabilir ama paylaşmak istedim.Bu sene ÖSS'ye girdim,denemelerimin en kötüsü 225 puandı,ortalama 235-250 puan arası alırdım.Öss'den 2 hafta önce yollarımızı ayırdığımız,herşeyden çok sevdiğim,2 seneye yakın bi süre iyi kötü birlikte olduğumuz kız arkadaşımın çok sevdiğim bi arkadaşımla çıktığını sınav günü okul bahçesinde öğrendim.Ne kadar takmamaya çalışsam da bunu bana söylediğim arkadaşıma o salak kız ve sevgilisine daha fazla kızdım,aklımdan atamadım,"neden sınavdan önce söyledi bunu??" dedim sürekli kendime.Sınava bu sayede iyi başladım,sınav psikolojisi yerine sinirle başladım Türkçe'yi istediğim gibi yaptım ama ondan sonra dağıldım,konsantre olamadım.Bu kız konusunu çok kolay atlattım,zaten kızla herşey arapsaçına dönmüştü,kurtuldum sayılır.Sınav bitti puanımı hesapladım netlerime göre,emindim 230 ham gelecekti.12 Temmuz günü puanıma bir baktım ham 214,toplam 281 puan,hiç bi yer tutmuyor.Sene boyunca ders çalıştırdığım kızlar bana 20 puan takmış.Neyse dedim tekrar girerim arttırırım puanımı.Eve sınav karnesi geldi.Mat1'den 23 soruda 2 yanlış yapmıştım.12 doğru 16 yanlış diyor.Kaydırmadan başka çoook büyük bi aptallık yapmışım sanırım ki 23 diye hatırladığım işaretlediğim soru sayısı 28 olmuş.Yani sınavım bi şekilde gümbürtüye gitti...Bu bahsettiğim kıza da okul yıllığında harika bi yazı yazmıştım,sevgilisi gibi yazmadım ama bi an gaza gelip çok güzel bişey yazmıştım,şimdi çok pişmanım,yıllığı görmek bile istemiyorum.O benim arkadaşımı ayarttı,ben de onun arkasından konuştum bi kaç kez.Bunu o da öğrendi falan kötü şeyler yaşandı yani.O yazılar şimdi biraz zoruma gitti açıkçası..

Diğer şanssızlığıma gelince,inanılmaz bi böcek fobim var,görünce kaşınıyorum o derece.4 gün önce göğüsümde bi kaşıntı hissettim tişörtümü çıkardım,bi baktım üzerimde kene geziyor.Yapışmamış bişey olmamış ama bu bana yetti,o gece evde yatmadım ama evde olduğum 2 gündür alkol almadan uyuyamıyorum bu salak böcek korkum yüzünden...

Bir diğer şanssızlığım şu ki,dişlerime çok çok iyi bakarım,korkarım ağzımda bi sorun olmasından.20'lik dişim çıkıyor sanırım,forumda da sormuştum.5 gündür hiç geçmedi daha kötü oldu,zor yemek yiyorum,zor su içiyorum çok fena acıyor ve ağzımın tadını bile değiştiriyor.Belki komik ama çok keyfimi kaçırıyo bu.

Daha kötüsü,vakit geçirecek bişey bulamıyorum,acayip tembelleştim,vakit geçiremiyorum,mal gibi evdeyim.Kafamı dolduracak bişey bile yok.2 adım öteye gitmeye üşeniyorum,o derece bi sıkkınlık var üzerimde.

Halime çok şükür,sağlık problemim yok,ölüm kalım yok ama günler zor geçiyor,çok sıkılıyorum.Herşeye moralimi bozuyorum,neden acaba?Yorumlarınız için teşekkür ederim sayın DH üyeleri.Dalga falan geçecekseniz hiç yorum yazmadan şimdi terkedin konumu..

• Anlamadım ?
  • Üniversite sorununu salla...Böcek fobisi bendede var illet bir fobi ve hayatın boyunca kurtulamayacaksın.Ben daha demin kapının önünde bir kara fatma gördüm uyuyamayacağım mesela.20'lik diş herkesin hayatında yaşayacağı bir olay zaten iki gün üç gün sürdü diyen duymadım bir haftaya kadar ağrılar sürüyor.Bu sorunlar dışında kendi sorunlarımı yazsam sana haline şükredersin.Bunlar dert edilmeye değmeyecek geçici sorunlar.Tabii böcek fobisi hariç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

forumu terkedebilirsin

Dalga falan geçecekseniz hiç yorum yazmadan şimdi terkedin konumu..
    Bunudamı anlayamadın?
  • film gibi öss öncesi darbe kötü olmus bunu hangi gerzek söyledi sana sınav öncesi
    yanı diyecek bişey yok olmuş bitmiş geriye bakma ileriye bak senı satanlarin yüzüne bakma daha . . .
    dışari cik gez dolaş unutmaki hayat devam ediyor.
  • @McCarty

Onu söyleyen de çooook sevdiğim arkadaşlarımdan birisi.Zaten onu kafaya taktım,bilerek yapmamıştır,boş bi anına gelmiş olabilir dedim bi yandan da öfkelendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gobelin -- 27 Temmuz 2008; 1:51:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

@McCarty

Onu söyleyen de çooook sevdiğim arkadaşlarımdan birisi.Zaten onu kafaya taktım,bilerek yapmamıştır,boş bi anına gelmiş olabilir dedim bi yandan da öfkelendim.

Dostum neyin daha bilerek olması veya bilmeyerekten olmamasi ? senın hedefine ulaşcagin noktada senın psikolojini bozup hayatin bi anda pufff diye kayboluyor?

yanı ozaman senın sinava gircegini bilmiyordu bu arkadas ? ne vardi ki sanki cok mu önemliydi bu haber sınavdan sonra söyleyemez miydi?
    peki bu anlattigin olayi o haberi veren arkadasa anlattin mi ? belki mutlu olmustur.
    kusura bakmada ben böyle bi olayda art niyet ararim

• @McCarty

O arkadaşımla aynı okulda sınava girecektik ama ben çok stresliydim o rahattı çünkü o çalışmadı hiç.Orda söyledi,cevap vermedim sonra "şaka şaka" falan diyerek toparlamaya çalıştı iyice sinirlendim.Sonra konusunu hiç açmadım ama arkadaşlarıma saf ayaklarına yatmış ben hiç konusunu bile açmadım o da unutmuştur zaten.Ben bundan sonra öldürsem arkadaşımı bişeyler geri gelmeyecektir zaten...
  • Eve ne zaman geldi sonuç belgesi ? Aynı benim durumum seninki gibi oldu.Emindim yüksek geleceğinden ama bi baktım 20 puan daha düşük geldi. Sonuç belgesi daha gelmedi ama ilk bölüm çok kötü geçmiş puanıma göre. Oysa kaydırma yapsam bile belki bu kadar kötü çıkmazdı. Sonuç belgesini beklicem ben de . İşin kötü tarafı puanlama ile ilgili çok hatalar oldu bu sene ondan korkuyorum. Kaydırma yapmış olmam imkansız. Eğer bir hakkım varsa ki eminim vardır haram ediyorum bu ösym ile ilgili olan kişilere. Bela okumuyorum ama öteki tarafta cayır cayır yansınlar daha ne diyeyim. Kesin bu işte bi şey var bakalım çıkar yakında sonuç belgesi gelince.
  • @ArkandayIM

Ben de öyle düşünüyorum.Pazartesi günü ÖSYM'ye dilekçe vericem.İnanılmaz bi mallık yaptığımı düşünmüyorum,çünkü eminim o soruları boş bıraktığımdan.Nasıl 5 soru daha işaretlenmiş kabul edilmiş ve 16 yanlışım var anlamadım.Bu saatten sonra hak iddia edilmez ama ne cevap verecekler merak ediyorum.Sonuç belgesi de bir sürü arkadaşıma gelmedi.Benimki geleli 3-4 gün oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.