Şimdi Ara

Vakıfkart World 4 adet 125 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinize 25 TL indirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VakıfBank Worldcard ile akaryakıt istasyonlarından 1-30 Kasım 2019 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 125 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinize, 1-11 Aralık 2019 tarihleri arasında akaryakıt istasyonlarından en az 25 TL akaryakıt alımı yapıldığında 25 TL indirim verilecektir.
    Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.
    Bir müşteri kampanyadan en fazla 25 TL indirim kazanabilir.
    Aynı gün tek seferde yapacağınız akaryakıt alışverişlerinin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan YAKIT yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
    Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
    Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart'lar, nakit çekim, yurt dışı, internet ve mail order işlemleri, iade, iptal ve Worldpuan kullanımı işlemleri dahil değildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan indirim 20 Aralık 2019 tarihinde alışverişin yapıldığı bireysel kredi kartına yansıtılacaktır.
    TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
    VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.


    www.vakifkart.com.tr
    4 adet 125 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinize 25 TL indirim!
    https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/4-adet-125-tl-ve-uzeri-akaryakit-alisverisinize-25-tl-indirim-12032

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çöpppppp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cepteteb daha iyisini kesin yapar
    diğer bankalara inat
  • Vakıfbank kadar çöp kampanya yapan görmedim. Leş bir kart

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40 derken 30 derken şimdide 25.gitgide kötüleşiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %5 lik kampanyayı buraya açmasak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.