Şimdi Ara

vakıfbanktan 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
11
Favori
29.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu okurken vakiftan msj geldi Detay yazmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre uzun, ayrıntılar belli olur. Biraz bekleyelim. Ama güzel bir kampanyaya benziyor. Vakıf'ı kutluyorum, iyi gidiyor gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende mesaj attım katılım başarılı dedi
    bu ayda alışveriş çılgınlığı ile geçecek desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Mesaj bana da geldi ama acaba kişiye özel kampanya mı? Çünkü sitede yer verilmemiş kampanyaya. Sanırım üst limit 100 TL'dir.

Mtv yi parcali Odeyemiyor muyuz

• quote:

Vakıf World Kartı olduğu halde mesaj gelmeyen var mı?

Ben:)

• quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Vakıf World Kartı olduğu halde mesaj gelmeyen var mı?

Ben:)

banada gelmedi
  • bana da geldi biraz önce

• Ayrıntılar belli mi?

• biraz önce kliksa yaptım
    MTV ödemelerini MH.3-4 kere onaylatmak lazım zira önceki sanal alışveriş kampanyasında puanlar 3-4 gün sonra zorla yatırmışlardı hata alışveriş yaptığım karta değil diğer karta
  • sanal kart değildir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

sanal kart değildir umarım.

vakıfın sanal kartı yok sanırım, yada yoktu bir süre öncesine kadar. sadece int alışverişi için limit koyabiliyosun kk na
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

Orijinalden alıntı: polyo

sanal kart değildir umarım.

vakıfın sanal kartı yok sanırım, yada yoktu bir süre öncesine kadar. sadece int alışverişi için limit koyabiliyosun kk na

Evet, aynen öyle.
  • taksitli işlemler de dahil olur mu acaba ? bir de aveanın online işlemlerinden kontör yüklense de oluyor mudur ?
  • ayrıntıları bekliyoruz merakla.
  • bana da ynı mesaj geldi hadi hayırlısı...
  • Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm.

Kuyumcu sektörü , fatura ödemeleri , mültinet ve kontör yüklemeleri dahil değilmiş.

Mtv yi sorduğumda teyit aldılar. Dahil dediler.

Alışverişler farklı günlerde yapılacak ve en fazla 50 TL world puan kazanılabiliyomuş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

5-27 ocak tarihleri arasında farklı günlerde yapılacak 5 internet alışverişinin biri kadar worldpuan hediye. katılım için sanal boşluk kartın son 6 hanesini 6635 e gönder. puanlar 7 şubatta. limit vs detaylara ulaşamadım henüz.

E-Ticaret Alışverişinden Biri Kadar Worldpuan Hediye!

5-27 Ocak tarihleri arasında farklı günlerde yapılan ilk 5 E-Ticaret alışverişinden biri kadar Worldpuan Hediye!

Kampanya Koşulları :

Kampanyaya katılmak için SANAL yazıp, bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir.
    Kampanya başlama tarihinden itibaren müşterinin tüm kartlarından farklı günlerde yaptığı ilk 5 E-Tic. alışveriş kampanyaya dahil edilecektir.
    Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
    Aynı gün yapılan işlemler arasından en düşük tutarlısı kampanyaya dahil edilecektir.
    Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil edilecektir.
    Nakit çekim ve puan kullanımları ile BusinessCard lar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya katılımının bankamıza kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekmektedir.
    Maksimum ödül kazanımı 50 TL'dir.
    Kampanyadan kazanılan puanlar 7 Şubat 2013 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek. Puanların son kullanım tarihi 13 Şubat 2013’dir, kullanılmayanlar puanlar 14 Şubat 2013’de geri alınacaktır.
    Harcamalar müşteri bazında değerlendirilecek ve bir müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilecektir.
    Multinet, Sodexo, Ticket,Winwin yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.
    Fatura ödemeleri, kontör yüklemeleri dahil değildir.

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=583

Arkadaşlar kusura bakmayın, koşuları yarım kopyalamışım. Şimdi düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 4 Ocak 2013; 19:29:39 >

• mtv ve gg etti iki
  • Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

dikkat edilirse , sadece otomatik ödeme talimatı ile yapılan fatura ödemeleri dahil değil demektedir ...
    Kendimiz online olarak ödeme yaparsak dahil olması gerekmektedir ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.