Şimdi Ara

VakıfBank Sanal Kart Uygulamasına Geçmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün internet hesabıma girdiğimde Sanal kart oluşturma kısmının eklendiğini gördüm. Sanal kart ekleyip limit belirledim. İstediniz kadar sanal kart oluşturulabiliyor. Daha önce sadece asıl karta sanal limit belirleniyordu (yine devam ediyor asıl kart e-ticaret limiti diye). Gerçek kart numarasını nette kullanmak istemeyenler için güzel oldu.

Not: Konuyu açacak uygun yer bulamadım onun için buraya açtım. Daha önce açılmışsa silinebilir.

• düşünsenize yıllardır vr olan bir şein vakıfbankın yapmsı fırsat oluyor. artık nasıl antika bir bankaysda
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam hemde çok geç oldu. Maaşı buradan aldığım için mecbur kullanıyordum. Kart ücreti almadığı için.
  • vakıf world ha var ha yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

düşünsenize yıllardır vr olan bir şein vakıfbankın yapmsı fırsat oluyor. artık nasıl antika bir bankaysda

gereksiz bir banka
    olmasa ekonomiye daha çok katkısı olabilir
  • 2007 den beri vakıfbank ı kullanırım. Demek sonunda geçmişler.
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam orada çalışan bir personelim sadece merakımdan soruyorum. Olmasa ne gibi bir katkısı olurdu acaba?

Size göre gereklinin kapsamı nedir acaba?

Sırf yorum yapmak için boş boş yorum yapıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün vakıfbank'a "diğer bankalarda yıllardır olan worldpuan yüklenince şahsın telefona mesaj gelmesi talebim oldu." bunu genel bir talep olarak istek,öneri kısmından yazdım, bankanın verdiği cevap;
    "konuyla ilgili sizi şubelerimize veya 0850 ... müşteri hizmetlerimizi aramaya bekliyoruz..."

şubeye gidince herhalde ne kadar puanım olduğunu söyleyecekler bana
  • sanal kart olayı da çok iyi olmuş, aliexpreste vs de genelde ziraat sanalını kullanıyordum. vakıftata olması iyi olmuş.
  • bende açtım ama nedir nasıl kullanılır ne işe yarar bilmiyorum açıklar mısınız ve nasıl iptal edilir?
  • Öyle sanal karta falan geçmek prensiplerinde yok zannetmiştim en son. Nasıl oldu da geçtiler!
  • sanal kart açıyoruz da silemiyoruz :) ya da ben bulamadım. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    sanırım silmek yok ama yenisini açabiliyorsunuz (kaç adet hatırlayamadım). sanal kartn deşifre olduğuu düşünüyorsanız yenisini açın çok taktıysanız müşteri hizmetlerinden silinir herhalde eskisi.
  • sanal kart açması iyi de silmeye izin vermemişler, çok saçma bi durum olmuş, sanal kartın amacı işini görüp yok etmek üzerine, ancak yok edemedikten sonra o sanal kart bilgileriyle de işlem yapabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.