< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Üst Edit: Mesaj sonrası üstümdeki mesajı gördüm, 250 puana ek e ticaret için olan 150 tl puan da veriliyormuş. Bilgi veren üstteki forum üyesi arkadaşa teşekkürler. Arkadaşlar selamlar. Bir combo yaptım sanırım, onun için yazıyorum. Belki işine yarayan olur. Bir süredir akıllı saat arıyordum. Trendyol kmapanyasını görünce bana baya uyguna geldi, size tarif edeyim şimdi. Aldığım saat redmi watch 5 lite. Akakçe de en uygun 2799 TL idi. Trendyolda 57 tl daha pahalı ama totalde aşağıdakini yapınca aynı saatin active modelinden de ucuza geldi. Önce trendyola 2.000 TL üstü için 300 TL indirim yapan troy kampanyası için işlemleri yaptım ve troy kart kaydı yaptım. (benim platinum plus kartım mastercard ama buna bağlı çıkardığım sanal kartım troy, bu şekilde 4-5 saat sonra indirim yansıması göründü ödeme ekranında) Troy karta 4-5 saat sonra indirim tanımlandı ama kupon vs bir yerde görünmedi, ödeme aşamasında düşüyordu. Bir de vakıfbankın trendyol ile 2500 üstüne 250 tl kampanyası da vardı. Cepte kazanda hala mevcut. Ona da katıldım. Oradan da 250 tl puan gelecek. Benim kartım platinum plus. Dolayısı ile 2 ile çarpmış hali ile 500 tl gelmiş gibi sayıyorum. Bana kampanya vardı trendyol plus'ı ilk ay 1 tl olarak verdi bana, bundan da faydalanıp kargo ödemedim. Özetle trendyolda 2.856 TL olan saat için benden 2.557 TL çekti. 250 tl puan verince 2.057 TL' ye gelmiş gibi olacak. (Eğer platinum plus'ın var olan 2500 TL üstüne 150 tl e ticaret kampanyasını da verirse 400 TL gelmiş olacak, bu durumda saatin bana maliyeti 1.757 TL olacak) Ben saat aldım ama sizler 2800 TL üstü bir ürünü bu şekilde alırsanız, 300 tl troy indirimi, 250 tl trendyol kampanyası, kesin olmamakla birlikte 150 tl'de e ticaret kampanyasından puan alabilirsiniz. Troy Kampanya linki şöyle: sanırım ilk kez falan diyor, olmadı yeni bi hesap, yeni bi sanal kart ile denersiniz. Trendyol kampanyası: https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/trendyoldan-alisverisine-250-tl-worldpuan-40201 Bu da e ticaret kampanyası: https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/secili-e-ticaret-alisverislerinize-1500-tl-worldpuan-40107 Umarım işinize yarar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbakl -- 17 Mayıs 2026; 12:38:8 > |
|
|
| _____________________________ |
|
teb infinite ile girmiştim. |
| _____________________________ |
|
Artık visadan sanal troy yapmıyor sanırım, eskiler duruyor yenisini yapamadık biz de. Alt karttan üst karta puan aktarımı olmuyor, tersi yapılabilir ancak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Teşekkürler dediğiniz gibi mh den sanal troy oluşturdum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Evet hocam, budur... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
LoungeKey anlaşması yok mu? İGA'ya giremiyor muyuz? |
|
|
Euro Usd kuruna çevirilip o an provizyonuna düşer kartın . Ardından da işlemin onaylandığı günün gün sonu kuru üzerinde banka karı eklenerek tl ye dönüşür. konu ile ilgili bir bankanın hesaplaması aşağıdaki gibi ; ----- Kredi kartı ile yurtdışında yapılan harcamalar için USD, Euro veya TL hesap özeti olarak belirlenebilir. Seçim sonrasında yurt dışı harcamalarınız, talebinize göre TL, USD veya EUR olarak hesap özetinize yansıtılmaktadır. Kredi kartı hesap özeti seçiminizin TL olması halinde, yabancı para ile yapılan işlemler provizyon alındığı sırada Akbank kurlarından TL karşılığına dönüştürülmektedir ve kart hesabınızda bekleyen provizyonlarda bu tutarlar görülmektedir. Bankamız uygulamasında TL ekstresi olan kart hamillerimizin USD para birimi dışında gerçekleşen işlemleri Visa/MasterCard tarafından USD‘ye çevrilir. USD olarak bankamıza yansıtılan işlemler ilgili tarihteki Gişe USD satış kuru üzerinden %2 mark-up uygulanarak TL’ye çevrilmektedir. Hesap özetimi seçimi TL ise; - USD para birimiyle yapılan harcama(lar); * Visa / MasterCard tarafından bankamıza yansıtıldığı tarihteki Akbank gişe satış kapanış kuru üzerinden %2 mark-up uygulanarak TL'ye çevrilmektedir. - USD dışında başka bir para birimiyle yapılan harcama(lar); * Visa tarafından 0,85 komisyon uygulanarak, MasterCard tarafından herhangi bir komisyon uygulanmadan USD'ye çevrilmektedir. Harcama(lar), Visa / MasterCard tarafından bankaya yansıtıldığı tarihteki Akbank gişe satış kapanış kuru üzerinden %2 mark-up uygulanarak TL'ye çevrilmektedir. Hesap özeti seçimi USD ise; - USD para birimiyle yapılan harcama(lar); * Hesap özetine direkt USD olarak yansıtılmaktadır. - USD dışında başka bir para birimiyle yapılan harcama(lar); * Visa tarafından 0,85 komisyon uygulanarak USD'ye çevrilmekte ve hesap özetine USD olarak yansıtılmaktadır. MasterCard tarafından herhangi bir komisyon uygulanmadan USD'ye çevrilmekte ve hesap özetine USD olarak yansıtılmaktadır. Hesap özeti seçimi EUR ise; - EUR para birimiyle yapılan harcama(lar); * Hesap özetine direkt EUR olarak yansıtılmaktadır. - EUR dışında başka bir para birimiyle yapılan harcama(lar); * Visa / MasterCard tarafından harcamanın USD karşılığı bankaya gönderilmekte, banka tarafından ilgili tutar önce Akbank gişe satış kapanış kuru üzerinden TL'ye, sonrasında yine Akbank gişe satış kapanış kuru üzerinden EUR'a çevrilmektedir. EUR'a çevrilen tutara %0,25 kar uygulanarak hesap özetine yansıtılmaktadır. Aksi talep edilmediği müddetçe yurt dışı harcamalar TL'ye çevrilmekte ve TL hesap özeti gönderilmektedir. Yurt dışında, yabancı para cinsinden yapılan nakit kullanımlar, hesap özeti seçimine bakılmaksızın TL'ye çevrilmekte ve TL hesap özeti oluşturulmaktadır. İşlem anında kullanılan kur kullanılabilir kart limiti güncellemek ve provizyon anında limit kontrolü yapmak için kullanılmakta olup işlem onay kaydı geldiğinde o günün kuru üzerinden hesaplama yapılarak kredi kartınıza yansıtılmaktadır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla. --------- |
|
|