Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: m.ereneren , m.ereneren Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.267
Cevap
571
Favori
1.368.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanal kart oluştur dediğimizde troy oluşturmasını engellemenin bir yolu var mı? Visa ya da mastercard olsun istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Müşteri hizmetlerini arayarak deneyin olmazsa.

iki tane oluşturun

SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt

anladım. biz vakıfla yeni anlaşma yaptık, ancak özellikle metal ve milplus kartı ücretsiz kart kapsamı dışında tutmuşlar sözleşmede. muhtemelen sizden de metal kart parası talep edebilirler, diğer kartlar ücretsiz sunulacaktır.

İptal girdiğimde bu uyarı çıkıyor neyse riske girmeye gerek yok iptal ettim , kart ayarlarından iptal dediğinizde sizde de bu uyarı çıkıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 23 Kasım 2025; 22:48:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

İptal girdiğimde bu uyarı çıkıyor neyse riske girmeye gerek yok iptal ettim , kart ayarlarından iptal dediğinizde sizde de bu uyarı çıkıyor mu acaba?
    Kart ayarlarında kart iptali diye bir yer çıkmıyor ben de. Yoksa bakacaktım

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

Tüm İşlemler > Kartlar > Kart ve Puan Bilgileri > Kart Bilgileri

bu menüde kart iptali çıkıyor.

Cepte kazan kart bilgileri-kart ayarları-kredi kartı iptal talebi

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 24 Kasım 2025; 5:12:56 >

Geçen sene bana da geldi bu mesaj. Metalden aidat alınmadı. Maaş müşterisi de değilim.

tekrar aradım alınmayacakmış açtırdım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindane -- 24 Kasım 2025; 10:30:8 >
  • Arkadaşlar dün migros sanal market üzerinden 2000 tl üstü alışveriş yaptım ve market sayacına işledi. Normalde ödemeler moneypay cüzdan üzerinden alınıyor. Ben diğer ödemeler diye alttaki kısımdan kredi kartını seçerek ödeme yaptım.

Orijinalden alıntı: Rindane

Sky Limitimimi 3.5 milyondan 1.5 milyona düşürmüşler. Kartın limiti de 300.000 tl. Metal kartta sorun çıkar mı ? İptal etmezler umarım :)

Sebebi ne acaba? Kredi, kredi kartı ödeyememe vs. gibi finansal risk içeren bir şey yaşadınız mı?

düzenli takip ederim hepsini, sadece geçen aylarda ziraat eksi hesabımdan bireysel emekliliğe 600 ira kesmiş. Hesap biraz öyle kalmış unutmuşum. 600 lira için gitmez umarım kart .d

Orijinalden alıntı: Rindane

düzenli takip ederim hepsini, sadece geçen aylarda ziraat eksi hesabımdan bireysel emekliliğe 600 ira kesmiş. Hesap biraz öyle kalmış unutmuşum. 600 lira için gitmez umarım kart .d

Yok onunla alakası olmaması lazım. Bir arayıp sorun isterseniz müşteri hizmetlerine? Bilmediğiniz bir durum olabilir?

Ödemeyle ilgili bi durum değil bence gecikme vs yok genel borçta düşme var findeks iyiden çok iyiye geçme aşamasında aynı durumu ben de yaşadım. Kart hoşuma gitmedi kapatmayı düşünüyorum ama limit düştü bir daha alamam diye bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

anladım hocam bir arayayım. şu an kart kriterlerinin 3 ünüde karşılayamıyorum sky düşünce. Arayınca fark edip kapatmasınlar komple kartı. İçinde 5000 puan var. 4 kat gelsin kullanayım öyle kapatsınlar .d

Teşekkürler

• Harcama yaptik metal karttan o kadar hala 1000 lira vermediler hediye

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.