Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.518
Cevap
530
Favori
1.161.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt

Tam anlayamadım hocam işin mantığını. Anlarsam 100 bin uyar bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesela 500 bin harcama sözü verdik
    10 kişi grupta var adam başı 50 bin mi yapması gerekiyor 6 ay toplam?

At o düşük olanı:)

• mactavish349 M kullanıcısına yanıt

Bir üye bile taahhüt edilen Tutari harcasa şart yerine gelmiş oluyor ama ödül katılan kişi sayısına eşit bölünüyor ,grup kurulduğu zaman karşılıklı anlaşma ile bir ay yapamayacak olan ya o aya isabet eden ödülü vermek yada karşılıksız olarak bu anlaşmaya bağlı anlaştığı kişi harcama yapabilir onun yerine aslında ne kadar az sayı ile kurulursa takip etmek o kadar kolay olur

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt

Üç kişi olursak kişi başı 100 k, aylık 300 k harcama yapılmak zorunda ,kişi başı ödül 8 bin TL.

• E çok mantıklı bir şeymiş. 50k harcama sözüne normalde 12 ay için 3000 TL indirim veriyor. Burda 300k'ya 24 bin indirim var. yani 6 kişi 50'şer bin harcasa yine ekstra 21k kazanım. Üstelik de 6 ay söz veriliyor.

Yalnız çok komünist bir sistem. 300k toplam harcamanın 100+100 iki kişi olsa kalanları 50+50 de yapıp yine herkes 24k kazanıyor 3k yerine, değişik.

Çok başarılıymış bu olay. Tablo, grup kurmadan bakılmıyordu, teşekkürler paylaşım için.

her üyeye 24k yazmıyor mu hocam? bölünecek mi kişi sayısına, emin misiniz?

• basturkemin B kullanıcısına yanıt

Ödül tek ve üye sayısına eşit bölünüyor ayrıca harcama sözü verilecek kartta başka söz olmamalı.

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 20 Temmuz 2025; 18:40:12 >

Teşekkürler hocam bilgiler için.

Benim pp ve ppmetal'de toplam 25k harcama sözü var. bozup 1500 TL'lerini geri verip, 2 kişi daha 25k harcayan kişi ile 75k söz veriyoruz hem de 6 aylık süper ve 6k/3kişi 2'şer bin lira indirim alıyoruz. Şimdi oturdu kafamda, sağ olun.

ekleme: yılda 2 kez yapılabilirse yani 6.ay bittiğinde normal harcama sözüne göre 1500 yerine 4000 TL indirim alınmış olacak, süper ötesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 20 Temmuz 2025; 18:57:14 >
  • Grup kurmak isteyen varsa bende katılırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grup kurmak isteyen varsa katılabilirim

• MahmutPaşa M kullanıcısına yanıt

Uygulama güncel olduğu halde bende çıkmıyor, ilginç

• Katılmak isteyen arkadaşlar aylık ne tutarda harcama yapabileceklerini de yazarlarsa aynı durumdaki arkadaşlar için daha iyi olur.

• Arkadaşlar, Vakıfbank harcama sözü bölümü açıp konuya oradan devam edilirse daha iyi olur. Bu konu pp / pp metal kart bölümüdür, konu bütünlüğü bozulmasın.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Ben guncelledim gelmedi.Sonra Playstore Beta katilimci olduğum için Beta versiyon v3.25 önerdi.Ona da guncelledim.
    Ancak halen CepteBiz menüsü gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 20 Temmuz 2025; 22:37:5 >
  • Ceptekazan menüsüne geçince altta çıkıyor

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ek kartların harcamaları dahil değilmiş, kampanya bana uymadı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjackal -- 22 Temmuz 2025; 7:41:7 >
  • Arkadaşlar, Vakıfbank harcama sözü bölümü açıp konuya oradan devam edilirse daha iyi olur. Bu konu pp / pp metal kart bölümüdür, konu bütünlüğü bozulmasın.

• 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.