Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: baozel , emronr , msn97 , zippeople , redali , redali Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
9.741
Cevap
519
Favori
1.081.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

platinium plus tan bu karta geçmek sizce mantıklı mı arkadaşlar ?

• Yarin sabiha gokcen dis hatlarda lounge kullanacagim. Bakalim sorunsuz kullanim ve problemsiz iade olur diye umuyorum. Durumlari bu mesaj uzerinden editleyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

650 lira

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Hocam, Sabiha Gökçen dış hatlarda iki tane Plaza Premium Lounge var ve sadece biri vakıfbank kampanyası ile anlaşmalı. Kullanacağınız lounge'un Plaza Premium Bosphorus olduğundan emin olun, Plaza Premium Marmara'da kampanya geçersiz, iade alamazsınız.

• xrestinpeacex X kullanıcısına yanıt

Hocam eğer biliyorsanız, acaba hangisi nerede? Vakıfbank ın geçerli olduğu lounge nerede? Teşekkürler şimdiden

• ms365 M kullanıcısına yanıt

Dış hatlar 205 numaralı kapının yanında

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Tur satın alacağım hocam ve avans puan kullanacağım o sebeple yarısını avanstan yarısını kendimden ödemek zorundayım 925 puanı da alıp avanstan düşcem

• Arkadaşlar seturdan bir yer bakıyorum ama tarih bilgisi yok, Vakıfbank seyahat hattını aradığımızds onlar da aynı şekilde tarih göremiyorlar mı? Yoksa farklı bir ekranları var mı? Tarih derken Ağustos ayı içi bir bilgi yok şuan Mayıs ayı için fiyat yazıyor. Onu demek istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt

oluyor hocam. sabiha gökçen'de de esenboğa'da da hem geçen yıl hem bu yıl kullandım. iade oluyor.

• slickman S kullanıcısına yanıt

Yurtdışı ise farklı bir linkten bakıyorlar.

• Uyardiginiz icin tesekkurler. Kapilara giderken ilk marmara varmis. Hangisiydi kampanya gecerli olan diye bakarken icerden soylediler kredi karti kampanyali olan ileride diye. 2 kisi gectik 440 tl ucret odedik. Giristeki gorevli zaten kampanyalari biliyor. Bir kac gune iadenizi yaparlar dedi. Iceriside iyiydi. Cok kalabalik degildi. Her yerde priz,usb,usbc girisleri var. Yiyecek icecek secenekleride fena degildi. Ilk defa vakifbank sayesinde lounge kullandim  bu ay seyahat sigortasi ustune birde lounge ile kart ucretini cikardim. 4 kat puan ilede ustune kaymagide surucem bu gidisle

Guncelleme: dun lounge harcamam bugun provizyondan ciktigi gibi iade yansitilmis. Seyahat sigortasi 23 martta satin almistim. Hala provizyonda bekliyor iade olusmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 28 Mart 2023; 16:29:24 >
  • İyi günler arkadaşlar seturdan otel rezervasyonu yaptıracağım uygulamada 925 TL word puan kampanyasına katılabiliyor muyuz yapan var mı acaba ona göre yapacağım teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    Sky limit 1250 olunca metal kartı baska sarta bakmadan veriyor mu? Siz Mh yi arayıp basvurdunuz mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardnz kullanıcısına yanıt

eevet sky limit 1250 oldu. mh aradım başvurdum. şuan kuryede

• Setur için henüz bir kampanya puanı kazanmadım ama şube, yetkili acente, resmi internet sitesi, mobil uygulaması ve çağrı merkezi üzerinden yapacağın harcamaları puan olarak kazanırsın. fiziki pos ile işlem yapacaksan world pos'undan çektirmen gerekecek.

ödeme yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamayı unutma.

• Selamünaleyküm arkadaşlar. Platinum Plus'tan özellik olarak bir düşük kart hangisi? Şu an için diğer bankalardaki limitten dolayı Platinum Plus talep edemiyorum. Bir önceki en yüksek özellikli kart ne ise onu talep etmek isterim. Şu an MilPlus Platinum var ve Vakıfbank'ın maaşlı müşterisiyim.

• healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Mil plus platinum olması lazım

• healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Platinum one

• Arkadaşlar selam ben de kartı yeni aldım henüz aktif etmedim merak ettiğim bir nokta pegusus veya başka sitelerden ucuz uçak bileti bulduğumda puan ile alabilir miyim? Diğer sorumda da yurt dışındaki otel konaklamalarında veya Booking.com. Da geçerliliği var mı?

• Ben bir bilet aldım 515 TL'lik puan karşılığında. 95 TL puanım vardı oradan düşüp geri kalanını da avans olarak alacaktım. Seturdaki müşteri hizmetleri de bu şekilde bahsette. Ancak 95 TL'lik avanstan düşmedi ve üzerinden 20 gün geçti neredeyse.

95 TL kullanılmıyor üstelik :D

Vakıfbank'ın sistemi düzgün olmadığından düzelir diye umuyorum. Buna benzer bir durumu yaşayan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.