Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (411. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
8.208
Cevap
462
Favori
903.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
Giriş
    metal mi hocam kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 12 Şubat 2025; 12:43:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Private ve Private Metal ikiside mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1-Yemeksepeti market ile alisveris yapip ? sayacta ilerletebilen var mi ? World Posundan gectigini nasil anlayacagiz ?

2- SOK Market uygulamasini saymiyor Market olarak. Bunu gecmenin bir yolu var mi ? Markette hesaba 1000 tl atmak gibi.

Vakifbankta bu isler cok zor hale geldi

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar Vakıfbank müşterisi yeni oldum, bu kart için sitede yazan hiçbir şartı karşılamıyorum. Diğer bankalardaki kart limitlerimi düşürürsem 300k limit şartını sağlayabilirim ama bunu yapmak istemiyorum. Diğer mesajlarda 100k mevduat koyup başvurursanız Platinum Plus olarak düşer yazıyor denilmiş. Siz öyle mi yaptınız?

• Supervenience kullanıcısına yanıt
    100k koyarsanız platinum one olarak onaylanır dendi. o da aidatsız bir kart. plus için limit ya da mevduat gerekli.

bence de limitinizi düşürmeyin, 100bin koyup bir iki saat sonra worldcard olarak başvurun limit artarsa degiştirirsiniz plus ile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Supervenience kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Siz şubeye gidip temsilci ile beraber durumunuzu anlatıp başvuru yapın derim.

Vakıfbank mobil uygulamadan yaptığım başvuru düz platinum ve 62900 limit ile onaylanmıştı. kartı şubeden teslim alım esnasında banka müdürü olduğunu düşündüğüm kişiye metal kart almak istiyorum söyleminde bulundum. beni yönlendirdiği temsilci şartın 300k limit olduğunu belirtti ama bir bakalım dedi. meslek ve maaş bilgilerimi öğrendikten sonra bana sky limit tanımladığını anladım ve buradan kredi kartı için 300k limit tanımladığını anladım ve metal kart onaylandı. şubeden çıkıp sky limiti kontrol ettiğimde 2800k limit olduğunu gördüm. geçen gün baktığımda 3500k yükseltmişler ki kredi kartına limit aktarımı yaparsam 1250k limit tanımlanıyor. mobilden 63k limit veren bankanın yaptığı işe bak  

Kısacası vakıfbank devlet bankası işlerine akıl sır ermez siz gidin müşteri temsilcisine portföy yöneticisine sorun isterlerse gereğini yaparlar. umarım yardımcı olabilmişimdir.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjackal -- 12 Şubat 2025; 15:59:11 >

• SANSIZ S kullanıcısına yanıt

üstad daha 1 gün olmadı cevap verdik, market kampanyasında e ticaret hariç diye yazmış adamlar şartlara, yani demek istiyor ki internetten yaptığın market alışverişini saymayacağım..

şubeden ürün alıp, iade edince cüzdana atar vs. o şekilde bir arayışın varsa bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 12 Şubat 2025; 16:46:4 >
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.