Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.209
Cevap
418
Favori
802.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vakıfbank world kart hiçbiryerde geçmez olmuş. Taksit hiç yapmıyor. Kapatacak bu kartı.
  • mmavcu kullanıcısına yanıt

Hocam e ticaret işlemleri dahil değildir diyor iki aydır market kampanyasında...

• Geçenlerde de başka kampanyada benzer bir konu olmuştu geçmiyor diyorum bence geçer diyor denediniz mi yok.

Burada çoğumuz birbirimizin sözüne güvenip tutarı veya mağazayı ayarlayarak ona göre alışveriş yapıyoruz.

Lütfen emin olmadığımız konularda birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim para kolay kazanılmıyor tasarruf yapmak için buradayız zaten
  • hsndnc kullanıcısına yanıt
    hocam bankalar mcc sektör koduna göre iadeleri yapar.
    şu ana kadar tüm kampanyalarım hepsi sayaca işleyip sorunsuz yattı.
    Bazı arkadaşlar biz sektörü nerden bileceğiz nasıl yapacağız diyorlar.
    Banka nasıl yapacak? Ben bir yazılımcıyım.
    Sizin puanınızı yatıracağım diyelim.

2 seçenek var.
    1- Ya mcc sektör koduna göre.
    2- ya da kelime aramasına göre.
    2”inci seçenek sıkıntılıdır bankanın maliyetini şişirir. ve suistimale de cok acıktır.

kampanyalara katılıp, puan kazanmak isteyen arkadaşlar genelde büyük firmaları tercih ederseler büyük oranda sorunu çözmüş olacaklardır.
    diğer türlü bazı bankalar fiş /fatura ibrazıyla da müşteri memnuniyeti adına manuel inceleme sağlayıp puanı yatırabiliyorlar.
  • Beyler selamlar.750 chip harcamasına 75 wordpuan var. Bunu nasıl yaparız. Harcama yapmadan cevirebilirmiyiz nakiti.

• ewoasty kullanıcısına yanıt

Hocam ona Chippin ile ödeme yapmak zorundasın en hızlı yolu ben Opet benzin alıyorum

• emre1690 E kullanıcısına yanıt

Slipte asal otomotiv yazıyor sektor yazmıyor musteri temsilcisi genel muhtelif harcamalar gibi birsey demişti

• Mil plus Platinum kartım var, süreli worldpuan yattı. Süre dolunca silinecek mi wp'lar?
  • dieselsingle D kullanıcısına yanıt
    Milplus’ta süreli puanların silinmeyeceği ile ilgili bir ibare yok. Uygulama’da istisna olur mu bilmiyorum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

Ben de aracın bakımını yaptirdim skodanin kendi servisinde farklı sektör diye saymadı, kayıt oluşturdum 5 7 gün kadar önce ses seda yok

numarali basvurunuz incelenmistir. Kampanya kapsaminda odul yukleme tarihi 08.12.2024 olup odullendirme yapilmamasi durumunda Bankamiza bildirebilirsiniz. Kampanyalarimiz tum detaylari ile www.vakifkart.com.tr adresinden ve Cepte Kazan uygulamasi uzerinde duyurulmustur. Saygilarimizla B016

Sanki bisey incelemisler gibi bu mesajı atmışlar bir de

• Lounge hizmeti için ekstrenin kaç ₺ olması gerekiyordu ve bu ekstre illa son ay için mi geçerli
  • Redshift kullanıcısına yanıt

https://www.vakifbank.com.tr/tr/bireysel/kartlar/kredi-kartlari/platinum-plus-kart

"Platinum Plus kartınız ile, yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz öncesinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı iç ve dış hatlarda bulunan lounge hizmetinden son ekstrenizin 30.000 TL (toplam TL ve USD harcaması) veya Bankamızdaki varlık toplamı 1,500,000 TL ve üzeri olması koşuluyla ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz."

• Huddleston kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• realistspary kullanıcısına yanıt

Bankaya çarpanı artırın diye başvurdum ve 15 günün sonunca olumsuz cevap aldım. Bundan sonra süreci nasıl yürütmüştünüz? 5000TL civarı puanım var.

• serghat kullanıcısına yanıt
    TBB Hakem heyetine başvuruda bulunacaksınız.
  • Huddleston kullanıcısına yanıt

1.500.000 var mıydı ya. Çarpanı çalarlar, sayacı işlemez, taksit yapmaz nerden bulaştık buna bilmiyorum.

• lcw puanları bugun yatacaktı benimki yatmadı yatan var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

evet
    Peki otellerde puanları 2 katı nasıl kullanıyoruz sitede?
  • Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt
    Ödeme adımında kart numaranızı girmeniz yeterli otomatik kullandırıyor
  • "troy kart ile 1000 TL alışverişe 350 TL indirim" kampanyası için internet üzerinden troy sanal kart ile alışveriş yaptım. Çünkü fiziki kart troy değil sadece sanal ı troy. Meğer online işlemler dahil değilmiş! Saçma sapan kampanya kuralları!
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.