< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (116. sayfa)
-
-
Ek olarak düz maximum kartım var. Onu da e ticaret vs kullanıyorum 200-300 maxipuan geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her şeye mi geç kalır bir insan...
sene başında bir kez faydalanabildim karttan çok şükür.
Ama avans puan limiti düşmüş, yeni avans puan için mevcudu kapatma şartı gelmiş, karta özel olarak harcamaları 3'e bölme özelliği 2'ye düşmüş...
Sorun bende mi acaba...
Zamanında milplus aldım, faydalanamadan kartın özellikleri gitti.
Adios premium aldım, faydalanamadan kartın özellikleri gitti.
Platium plus aldım, bir kez kullanabildim hiç yoktan ama tekrar kullanana kadar özellikleri gitmese bari 😪
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bilgi için,shopand fly iyi bir kart ama,şu an itibariyle bu karttan iyi değil,bu kartın lounge özelliği var artık diğer kartlarda kalmadı,ancak;950 tl kart ücreti yüksek diğer yazdıklarınız da mantıklı,maxiiblack kartı bilmiyorum,onu bir incelemeye alayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aidat ve puan kazanım/kullanım katsayı ve imkanları/avans mil oranlarını dikkate alarak yaptığım mil kartları sıralaması aşağıdaki şekilde. Lounge imkanlarını uzun zamandır kullanmadığım için dikkate almadım
Maximiles black > vakıfbank metal kart > wings black ≌ shopandfly > adios premium
-
Puanları kullanacağımız otelleri nereden bakabiliriz? Hangi firma ile anlaşmalı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtiçi Jolly, yurtdışı pazaramatatil.
Bir de; son voucher belgesinin altında böyle bir numara var, belki daha kısa sürede bağlanmak için işe yarar...
-
Metal mi 950tl olan ?
metal aidATı ne kadar arkadaşlar?
-
Sadece avans mil bazlı bakarsasanız sıralama nasıl olurdu?
-Vakıf, avans konusunda limite göre kriter barındırmadığı için sanırım iyi. Kart limiti düşük de olsa herkese aynı miktarda avans.
-Maximum'u avans mil konusunda pek anlamadım. Kartı alabilsem de limitim düşük olur sanırım.
-Wings'i avans mil konusunda anladım ama onun bilet satın alma sayfası, normal bileti iki katına satıyor.
-
katsayılar iyi ama max 25tl olması lazım.
-
Max 25tl ne hocam anlamadım
Örneğin 10bin tl ilk işleme 125 tl vermiyor . Max 25tl diye biliyorum
Hmm yani 2.000 üzeri alışverişlerde fark olmuyor o zaman 25 tl de kalıyor.
Maximiles black içinde alt limit 200 bin TL olduğundan,çok farkedeceğini sanmıyorum. 200 bin limitle 30 bin TL avans kullanılabiliyor. Maximum black kartın en büyük avantajı bilet alımında aynı soyadı şartı olmaması. Ayrıca hem kampanya,hem de üye işyeri harici puan kazanım oranlarının diğerlerinden fazla olması. Üye işyeri olmayan kampanyasız alışverişlere maximiles black %1,25, metal kart (yakınlarda değişmediyse)binde 2,wings binde 3.3, shopandfly binde 3.5 değerinde mil veriyor. vakıfbank 4 ile çarpınca binde 8 gibi bir rakam oluyor,ama soyadı kuralı kullanımda cazibesini azaltıyor. Metal kartımda 3500 puan var,uçak veya otel ihtiyacım olmadığından öylece duruyor. Ama maximilleri pazarama alışverişte kullanabiliyorum en azından. Wings ve shopandfly avans kulandırmıyor aslında,kullandırıyor gibi yapıyor.5-10 bin avanslar işe yaramıyor bu pahalılıkta. Vakıfbank metalin en büyük avantajı; kampanyalı düşük harcamalarla daha fazla puan kazanılabilmesi ve avansın kapatılabilmesi.
-
Bu kazanım oranı, diğerlerinin 4 katı falan.
-
Gecen ayda bana gelmisti. Guzel kampanya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X