Şimdi Ara

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Max Sınırı 125.000 TL olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtiyaç Kredisi çekeyim dedim ayda yılda bi lazım oldu.Limitim normalde var .Ama yeni kural getirmişler, Vakıfbank tüm müşterilerine ayda Max sınır 125.000 TL .

Böyle hata sizde alıyormusunuz arkadaşlar. Diğer bankalarda ihtiyaç kredisi sınırı getirildi mi acaba

300k gibi kredi çekmem lazım.Hang bankadan işlemlerimi yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artes16 -- 10 Ağustos 2025; 11:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler hocam, bi deneyeyim enparayı

VakıfBank Sky limitte o civar veriyordu.Bu ay limit böyle düşürülmüş tüm müşterilerine ne olduysa artık garip 125 k nedir bu enflasyonda

• O senin için, eğer yandaş olursan sınır YOK, komedi faizler ile ev kredisi bile çekebilirsin. Kredi sınırının nedeni yakında gerçekleşecek deval öncesi halkın kredi ile döviz ve altın almasını engellemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 10 Ağustos 2025; 14:17:28 >

• Bende öyle düşünüyorum hocam, bu normal bi durum değil, herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Ekonomide bi kıyım olacak gibi sanki . Herkes diyorya 2020 den önce keşke kredi çekseydim ev araba alsaydım bedavaya geliyordu. Sanki bu durumda onun önizlemesi gibi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artes16 -- 10 Ağustos 2025; 15:50:49 >

Şuan araştırma içerisindedeyim hocam .Vakıf hariç tüm bankalar gene bi şekilde normal kredi vermeye devam ediyor gibi .Vakıf ne alaka amacı ne belli değil

Daha Fazla Göster
  • artes16 kullanıcısına yanıt

yukarıda arkadaş yazmış hocam amacını,yandaşlardan size bize para kalmıyor devlet bankalarında

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.