Şimdi Ara

VAKİF WORLDCARD 40 TL PUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
7
Favori
3.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VakıfBank Worldcard ile 13 - 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, elektronik marketler, oyuncak ve kozmetik sektörlerinde yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
    Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplamda 40 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 40 TL Worldpuan kazanabilir.
    Kampanyaya ticari kartlar, Bankomat kartlar, nakit çekim, mail order işlemleri, e-ticaret, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
    Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
    Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından MAYIS yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 8 Haziran 2017 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 18 Haziran 2017’dir.
    Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Haziran 2017 tarihinde geri alınacaktır.
    Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
    TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
    Kampanyaya dahil alışverişler için VakıfBank sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
    VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkurler ilk alisverisi pas gecmezse iyi olacakti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 13 Mayıs 2017; 3:3:7 >
  • Cok katlı mağazadan kasıt nedir?Belirtilen sektörler zaten bir cok katlı mağazada mevcut.

• yakında ykb cüzdan uygumalası gibi uygulama geliyor. Şuanda son testler yapılmakta.
  • İnternet alışverişi dahil değil. Saçma.
  • Vakıf isyan etmiş. Pos zorunlulugu da yok anladığım kadarıyla. güzel yine market alışverişi işimize yarıyor bir tek. Bonus world de garanti ve yapıkredı kendi müşterilerine diğer bankalardan fazla puan verince sanırım tum bankalar kendi puan sistemine geçecek yavaş yavaş.

• Kapattım ve kurtuldum vakıfbank tan.
    Tavsiye edilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ay ypk world market kamp. yapmayacak herhalde
  • yumruyen kullanıcısına yanıt
    Malesef üye iş yeri zorunluluğu var.

"Kampanyaya dahil alışverişler için VakıfBank sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır."

• Uzun numarası varmıydı bu vakıf world kartın

• Neredesin Yapikrediiiiiiiii

• Ben bugün kampanyayi tamamladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efilefil -- 13 Mayıs 2017; 16:38:7 >
  • tccb44 kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde world üyesi işyeri diye belirtir vakıf kendi yaptığı kampanyalar da genelde üye işyeri şartı koymuyor. En son bankomat alışverişinde kullandım yüklendi.

Ama müşteri hizmetlerine sorulsa daha garantı olur tabi.

O maddeyi sanırım çok şikayet oluyor ben marketten aldım niye yüklenmedı diyorlar onun için bizim sistemdekı sektör bilgileri geçerli demiş.

• vakıfbank express card kampanyaya dahil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 13 Mayıs 2017; 18:32:13 >
  • efilefil kullanıcısına yanıt
    Hocam harcama sonrası sms geliyor mu ya da fişte bir bilgi yer alıyor mu?

• Buda yeni icat..
    Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
  • yusuf07. Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hic bilgi gelmedi.

• mx0131 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ramazan döneminde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 13 Mayıs 2017; 20:1:32 >
  • mx0131 kullanıcısına yanıt
    KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ramazan döneminde olacak.
  • efilefil kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ben bugun ilk harcamayı migrosta yaptım. 6x100 gibi slipte bilgi olsaydı kafa karışıklığı olmazdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.