Şimdi Ara

Vakıf üniversitesine gidecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendimi emek hırsızı hissediyorum. mat 10 edebiyat 15 geo 5 cografya 5 nete bazı insanların hayali bölümü okuyucam. var mı benim gibi vakıfa gidecek ? bu arada tam puan yapsam yine vakıfa giderim o ayrı. sizin düşünceleriniz nedir ?

•  Vakıf üniversitesine gidecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskirakı -- 26 Mayıs 2014; 1:00:28 >
  • 10mat
    15 edebiyat
    5 geo
    5 coğrafya neti ile hangi bölüme gideceksin vakıfta ?? hangi üniversite ??
  • burssuz istediğim bölüme gidiyorum hatta ilk tercih bursu ile yüzde 50 bile olabilir. hukuk psikoloji hariç istediğin bölüm ( hukuk psikoloji vakıfta düşünmediğim için birde bana göre değil )
  • Bende vakıf hocam. Burssuz psikoloji veya pdr.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: player2974

kendimi emek hırsızı hissediyorum. mat 10 edebiyat 15 geo 5 cografya 5 nete bazı insanların hayali bölümü okuyucam. var mı benim gibi vakıfa gidecek ? bu arada tam puan yapsam yine vakıfa giderim o ayrı. sizin düşünceleriniz nedir ?

Başkalarını bu kadar düşünme sanane paran varsa degerlendir...degerlendiremessen matdan 5 geodan 5 edb 5 cog 5 yapan degerlendirir sap gibi kalırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardes burasiy turkiye gercekleri kabullenmek zorundayiz benimde içim sikiliyo ama baskalarinon hakkini caldigim icin değil aileme karsi sorumlulugum yerine getirmemisim gibi onlara karşı suçlu hissediyorum kendimi ..

Bu arada ayni yer tercih edilirse forumca toplabip şu kalacak yerler hakkonda ortak bir kararada varilabilir tabi baska sehirden gelecekler için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vakıf Üniversiteleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • netlerim düşük diye vicdan azabı çekmeyin illa üniversite okumak zorunda değilsiniz torna atölyesi veya mobilya imalathanesi de güzel seçenekler
  • Tsden istediğim yeri kazanamazsam bende yarı burslu veya burssuz psikolojiye gidebilirim pek sıcak bakmasam da bu fikre ailem mezuna kalmama izin vermiyor.

• Boşver kafan rahat olsun. Böyle bir imkanın var sen girmesen başkası okuyacak burssuz o netlerle. Üzülmenin kimseye faydası yok gönlünü rahat tut.
  • igno500 İ kullanıcısına yanıt
    Biz almayalım sen gidebilirsin oralara.

• l.euler kullanıcısına yanıt
    Burssuz yazarsanız psikoloji için hangi üniversiteleri düşünüyosunuz hocam ?

• iyi de gittiğin üniverste sana ilerde dezavantaj sağlayacak. Bir boğaziçiliyle asla aynı olamayacaksın. Bunda emek hırsızlığı diye bir şey yok. Kimsenin ne parasını çaldın ne emeğini. Sadece babana borçlu olacaksın başka kimseye değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Burssuz yazarsanız psikoloji için hangi üniversiteleri düşünüyosunuz hocam ?

Bilgi, kadir has, özyeğin öncelikle aklımda olanlar. Tabii hedefim boun tarih en kötü ihtimal bunları düşünüyorum :)

• imkan meselesi bence senin var başkalarının yok diye emek hırsızlığı yapmış olmuyorsunuz diğer insanlar gözünde sadece olumsuz bakış açışı oluyor bende özele gidicem diğerlerinin ne düşündüğüne takmam doğrusu 4 yıllık özele gidiceksen sevdiğin meslek yada getirisi iyi olan bir meslek seçmeni öneririm
  • Ne alaka emek hirsizligi ya gir imkanin varsa

• doğru diyosunuz, babanıza aileye borçlu oluyoruz.

illa üniversite okuma git saniyede mobilya atolyesinde çalış demiş bir arkadaş.. kendi sınıfına konuş diyorum sadece. burda seninle tartışamam.

ben maltepe yada özyeğin düşünüyorum arkadaşlar. zaten tercihte başlıklar açar haberleşiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: igno500

netlerim düşük diye vicdan azabı çekmeyin illa üniversite okumak zorunda değilsiniz torna atölyesi veya mobilya imalathanesi de güzel seçenekler

senin kazanacağın aylık parayı, 1 günde kazanmakta güzel seçenek değil mi ?

ben çalışıyorum bazen 3-4 gün evden çıkmadan delice deneme çözüyorum. ama olmuyor.. istanbul içi istiyorum normalde kazanamacağıma göre burslu gider vakıfta okurum hem kaliteli eğitim alırım. bırak boğaziçide bizlerden üstün olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.