Şimdi Ara

Vakıf Üniversitesinden Devlet üniversitesine Yatay geçiş konusunda yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şuan 1.sınıf bilgisayar mühendisi öğrencisiyim ve okulumdan hiç memnun değilim bazı insanların söylediğine göre ilk yıl ganomuz olmuyormuş bazıları merkezi yerleştirme yılın her zamanı mümkün bu konuda kafam çok karışık tek istediğim bu okuldan bir an önce ayrılmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• gano ile farklı okulların aynı bölümüne geçebilirsin.Dönem aralarında açılıyor mu bilmiyorum ama yazın çoğu üniversite açıyor.Merkezi yerleştirme puanı yani ösys puanın ile yerleştiğin yılın üniversite puanları baz alınarak başvuru yaparsın.Diyelim sen mf-4 10.000 mf-3 5000 sıralama yaptın.Yerleştiğin sene bu sıralamalar ile alım yapan tüm bölümlere geçiş yapabilirsin.

Ben mimarlık okudum 1 sene özel üniversitede tam burslu sonra beğenmedim uymadı eczacılık devlete geçtim merkezi yerleştirme ile

Edit:Merkezi yerleştirme ile çoğu üniversite dönem arası açmıyor yazın toplam kontenjanın yüzde 30 luk kısmını açıyorlar diye biliyorum eskiden öyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8FE7B1F6 -- 5 Ekim 2019; 23:40:58 >
  • Ben bir de hazırlık okudum o da var bazı arkadaşlarım 1.sınıf bittikten sonra merkezi yapamıyorsun dediler hazılrık bittikten sonra yapabiliyorsun demişlerdi .
    Benim anlamadığım ben her yaz açılan okullara merkezi puan ile geçiş yapabilir miyim bir diğeri de benim bölüm %100 ingilizce biraz zor ganomu ne kadar yüksek tutabilirim çalışacapımı var sayabilirsiniz

• Benim zamanımda son sınıf hariç istediğin zaman yatay geçiş yapabiliyordun ÖSYS ile.Sen Gano ile mi geçeceksin ÖSYS ile mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte eğer ganomu yüksek tutabilirsem ganomu kullanarak kaliteli bir yere geçmek istiyorum olmazsa merkeziyi kullanacağız mecbur

• Sevgi Erolyoutube
    Merkezi yerleştirme puani ile yatay geçiş HK ( yapılması gerekenler).
    https://www.youtube.com/watch?v=bSDCcnvxpTc

BU BENİM MERKEZİ EK1 YÖNETMELİĞİNE GÖRE VİDEOM.
    BİDE DEVLET ÜN. FORUMU BAŞLIĞINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE YATAY GEÇİŞ KONUSU TAM 350 SAYFA ORAYA DA AYRINTILI YAZDIM.
    SİZ YANLIŞ SAYFADA BAŞLIK AÇMİŞSINIZ.

• evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Ben devlet üniversitesinde değilim işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VaTell V kullanıcısına yanıt
    devlet vakıf fark etmiyor. vakıf ün.öğrenci işleri personeli.iş güzarlık yapıyor. sizden para vs istiyorsa. öğrenci işleri daire başkanı ile konusun personel bilmez evrak alır sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 22 Ekim 2019; 13:11:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.