Şimdi Ara

vakıf üniversitelerinde donem uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okudugum bolum nedeniyle daha ılk seneden derslerin baglantılı olması sebebeiyle donem olarak uzadı.örnegın ben okulun bıtımınde tek dersten kaldım.bir donem okulum uzadı.ben okula donem parası mı verecegım yoksa kredi basına para mı verecegim?

• okula sormak akıllıca olur.
  • Mezun olacak konuma gelip tek dersten kaldıysan kredi başına para vermen gerekir. Ama bulunduğun dönem 9sa ve kayıtlar dönemin 8se tam para verirsin diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

okudugum bolum nedeniyle daha ılk seneden derslerin baglantılı olması sebebeiyle donem olarak uzadı.örnegın ben okulun bıtımınde tek dersten kaldım.bir donem okulum uzadı.ben okula donem parası mı verecegım yoksa kredi basına para mı verecegim?

Hangi üniversitede okuyorsun?
    Geçen dönem alttan kalan tek dersim için kredi sayısına göre değil yarıyıl ücretinin yarısı kadar ücret ödemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

okudugum bolum nedeniyle daha ılk seneden derslerin baglantılı olması sebebeiyle donem olarak uzadı.örnegın ben okulun bıtımınde tek dersten kaldım.bir donem okulum uzadı.ben okula donem parası mı verecegım yoksa kredi basına para mı verecegim?

Hangi üniversitede okuyorsun?
    Geçen dönem alttan kalan tek dersim için kredi sayısına göre değil yarıyıl ücretinin yarısı kadar ücret ödemiştim.

siz nerde okuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlet vs %100 burslu vakıf
    4 yıl önce açıldı
    Tıp Okuyana Verilen KYK Bursu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.